DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Soros, justitie paralela in Romania!

Soros, justitie paralela in Romania!

Autor:

Lovitura de proportii in Statele Unite ale Americii, dupa ce a iesit la iveala ca manifestarile violente impotriva presedintelui Donald Trump si a sustinatorilor acestuia ar fi fost in legatura directa cu „suveica” de ONG-uri ale miliardarului George Soros. Iar dintre toate, cea mai extremista a fost izbucnirea violenta de la Universitatea Berkeley, unde „studentii” au facut prapad pentru a-l impiedica pe un cunoscut editorialist american sa tina o prelegere despre planurile noii administratii.

 

george soros Soros, justitie paralela in Romania!Numai ca cercetarile ulterioare au dovedit, fara putinta de tagada, ca grupul respectiv de, culmea, autointitulati „pacifisti antifascisti” este puternic sponsorizat de catre Alianta pentru Justitie Globala. Organizatie care, la randul sau, este finantata de catre „Tides Foundation”, fundatie aflata in „portofoliul” lui George Soros.

trump protest Soros, justitie paralela in Romania!

Miliardarul american sponsorizează manifestaţiile anti-Trump

Si stirea este cu atat mai de interes cu cat exista informatii ca puzderia de ONG-uri si fundatii care monitorizeaza justitia din Romania sunt racordate, la randul lor, tot la „firma mama” care promoveaza conceptul sorosist de „Justitie Globala” .

Panza de paianjen

„National” dezvaluia cu ceva vreme in urma ca serviciile secrete romanesti sau cel putin ce a mai ramas din ele au identificat nu mai putin de 22.000 de bursieri sorosisti in tara noastra. Iar toti acestia formeaza sau sunt prinsi, depinde de implicarea lor, intr-o uriasa „panza de paianjen” formata din nenumarate fundatii si ONG-uri, care au ajuns sa fie mai numeroase pana si decat cluburile sportive din tara, ca sa nu mai vorbim de centrele culturale. Insa, de departe, „baza” retelei sorosiste din Romania este formata din ONG-urile care „monitorizeaza” actul de Justitie din Romania si care, intens finantate de fundatiile miliardarului american au ajuns inclusiv sa organizeze „team bulding”-uri la care sunt „preocesati” magistrati romani.

cosgiuc Soros, justitie paralela in Romania!

La Bucureşti justiţia este apărată cu sicriul şi „urări“ de moarte

Care, desigur, in urma acestor participari, ajung apoi sa fie avansati cu celeritate, in urma lobby-ului desantat facut de catre „societatea civila” sorosista. Astfel ca este practic de neinteles cum de autoritatile romanesti nu indraznesc barem sa roage aceste ONG-uri sa faca publice finantarile externe primite, mai ales ca sunt scutite de tot felul de taxe. Asa ca, pana la urma, poate ar fi bine sa-si mai bage si inspectorii ANAF nasul prin contabilitatea celor care promoveaza acest concept extrem de periculos de „justitie globala”. Adica o justitie paralela cu cea prevazuta de legislatia romaneasca.


3 comentarii to Soros, justitie paralela in Romania!

 1. Hector

  eu numesc curentul ăsta PUȚOKRAȚIE..ionaniștii din românia fac parte din acest curent. 40% dintre ionanisti sunt pe inversache.

 2. costica

  Posibilitate de castig pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii:
  pacurarucostica1963@gmail com

 3. Alexandru

  Este incredibil ca astfel de porcarii pot fi citite în alt ziar decât România Mare la și la atât timp de la moartea “Tribunului”! Stilul clasic securistoid : 10 % adevăr,restul instigare împotriva “străinilor”, denunțarea comploturilor universale, ură și mult,mult patriotism de mahala .Un articol penibil ! Dureros ca deși Vadim a murit,lângă Cristoiu ,maestrul de necontestat al dezvăluirilor,fostă caldă comunistă,apar în corul dezinformatorilor grețos oameni noi,tineri.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 21-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!