DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Soros isi vara oamenii in CSM pe usa PSD!

Soros isi vara oamenii in CSM pe usa PSD!

Autor:

Nu a existat parca niciodata o miza mai importanta pentru desemnarea componentei Consiliului Superior al Magistraturii decat acum. Fie si pentru simplul fapt ca Justitia din Romania a ajuns la o cotitura si viitorului CSM ii va reveni un rol hotarator in a decide daca actuala directie este una buna sau ea trebuie corectata din mers. Oricum, nu trebuie sa fii mare initiat al sistemului ca sa banuiesti ca se pregateslte ceva in sistemul juridic romanesc…

 

cesem Soros isi vara oamenii in CSM pe usa PSD!

Amplă operațiune de penetrare a celui mai important for al magistraturii

Iar dupa cum aratau si dezvaluirile din „National”, noii componenti ai CSM-ului pot face diferenta, fie si prin simpla exercitare a controlului inspectiei Judiciare sau deciderea unor controale tematice la anumite structuri si „spargerea” camerelor cu probe din marile dosare ale procurorilor. Iar judecatorii si procurorii si-au desemnat deja, prin vot, reprezentantii. Culmea este insa ca, in timp ce urla ca din gura de sarpe ca sunt „executati” sistematic in Justitie, marii politicieni ai tarii nici macar nu miros ce se intampla zilele acestea sub nasul lor. Si anume ca atotinfluentul miliardar George Soros tocmai ce este pe cale sa-si implanteze doi oameni extrem de importanti in noul CSM! Si daca PNL-ul oricum nu mai maraie in front in fata societatii civile sorosiste, culmea este ca pana si PSD-ul le deschide acestora usa pentru a accede in cel mai important for al magistraturii.

La oala!

Si asta pentru ca PSD-ul pare pur si simplu amortit si nu se dezmeticeste din aburii asteptatei victorii la alegerile parlamentare. Asa ca nici nu-i pasa ca Senatul va vota cei doi reprezentanti ai asa-zisei societati civile in viitorul CSM strict din randurile „retelei sorosiste”.

soro Soros isi vara oamenii in CSM pe usa PSD!

Miliardarul George Soros are partidele românesti la degetul mic

Care, dupa ce a detonat „bomba” USR-ista si a penetrat PNL-ul, tocmai ce infiltreaza la greu si PSD-ul. Iar pentru a intelege mai bine „panza de paianjen” intinsa de gruparea sorosista liderilor politici este suficient sa-i enumeram pe candidatii din partea societatii civile. In primul rand este vorba de Razvan Codru Vrabie, acceptat tacit si de pesedisti si care este propus si sustinut in CSM de Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului – Comitetul Helsinki(APADOR-CH). Apoi, Victor Alistar este propus pentru functia de membru de Transparency International Romania si sustinut de Grupul Roman pentru Apararea Drepturilor Omului. Antonie Popescu este propus de Fundatia Centrul de Resurse Juridice si sustinut de Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania. In fine, Madalina Tomescu a fost propusa de Centrul European pentru Promovarea Nediscrimarii si Egalitatii de Sanse si sustinuta de Asociatia Europeana pentru Drepturile Omului. Practic, toate aceste candidaturi au fost bagate „la oala” de „compania” lui George Soros, asa ca, oricine castiga, promotorul globalismului tot isi va baga oamenii in CSM. Asta in timp ce paralamentarii vor vota ca „orbetii”, fara sa se intrebe de ce nu apare niciun candidat si din partea „celeilalte” societati civile, cea care nu este conectata la finantarile sorosiste.


3 comentarii to Soros isi vara oamenii in CSM pe usa PSD!

 1. gina

  E nu e doar atat. E chiar mai rau..Pe filiera Soros -Paszkany a intrat in CSM și judecătoarea, fostă nevastă a lui Țuluș, Andrea Chiș, puternic suisținută de mass-media progresistă, globalistă. T
  .

 2. gina

  E… nu e doar atat. E chiar mai rau..Pe filiera Soros -Paszkany a intrat in CSM și judecătoarea, fostă nevastă a lui Țuluș, Andrea Chiș,de la Curtea de Apel Cluj, puternic susținută de mass-media progresistă, globalistă. Toată campania și-a făcut-o pe Look tv ul lui Paszkany Arpad și cu Hoandră la Realitatea tv, știindu-se foarte clar interesele cui le reprezintă aceste posturi tv. S-a spus de către mulți că doamna în cauză n-ar fi deloc străină de afacerea retrocedărilor Clujului imobiliar de la români către unguri și evrei, cu sprijinul prețios dat de Boc in toată această operațiune ținută cât mai departe de ochii lumii. Până la urmă de ce conaționalii de alte etnii se ajută mai mult între ei decât românii? linia penticostală a lui Boc a impulsionat acțiunile de retrocedare… După cum merg lucruile Soros chiar dacă a pierdut în SUA alegerile în România e cu toți sacii in căruță.. Paszkany,Boc, Chiș, Tișe, Buda, Clujul tot e al lui Soros!!!
  .

 3. gina

  Lista oficială cu viitorii membri CSM. Plenul Consiliului a validat alegerile. Lista se trimite la Senat
  Judecători:

  Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie:

  judecător Simona Camelia Marcu
  judecător Mariana Ghena

  Curţi de apel:

  judecător Lia Savonea – Curtea de Apel Bucureşti
  judecător Nicoleta Margareta Ţînţ – Curtea de Apel Braşov
  judecător Andrea Annamaria Chiş – Curtea de Apel Cluj

  Tribunale:

  judecător Gabriela Baltag – Tribunalul Neamţ
  judecător Evelina Mirela Oprina – Tribunalul Ilfov

  Judecătorii:

  judecător Mihai Andrei Bălan – Judecătoria Timişoara
  judecător Mihai Bogdan Mateescu – Judecătoria Râmnicu Vâlcea

  Procurori:

  Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie:

  procuror Codruţ Olaru

  Parchete de pe lângă curţi de apel:

  procuror Cristian Mihai Ban – Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti

  Parchete de pe lângă tribunale:

  procuror Florin Deac – Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş
  procuror Nicolae Andrei Solomon – Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti

  Parchete de pe lângă judecătorii:

  procuror Tatiana Toader – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!