DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Soferul soferului lui Dragnea, facut general MAI

Soferul soferului lui Dragnea, facut general MAI

Autor:

Iata ca desi probabil Carmen Dan e singura care mai crede ca se afla pe bune la conducerea Ministerului de Interne, o noua mutare demonstreaza ca la MAI avansarile in grad se fac strict pe biletele, dupa cum este si cazul subsecretarului de stat Mihai Valeriu, cel aflat in plin proces de demolare a IGAV-ului.

 

Valeriu Mihai 237x300 Soferul soferului lui Dragnea, facut general MAI

Mihai Valeriu

Mai mult, numele lui Mihai Valeriu va fi implicat cat de curand intr-un imens scandal privind mutarea Directiei de Pasapoarte intr-un mall bucurestean. Cu toate acestea, cap de lista pe documentele trimise spre semnal la Klaus Iohannis pentru avasarile in grad se afla tocmai Mihai Valeriu, cel care, daca seful statului nu va verifica atent dosarul de cadre al acestuia, va ajunge ditamai generalul. Tocmai cand speram ca fabrica de generali de la MAI nu va mai da rebuturi.

De remarcat ca CV-ul profesional al lui Mihai Valeriu se bazeaza pe faptul ca in trecut acesta i-a fost sef la Acvila lui Adrian Mladinoiu, soferul-bodyguard al lui Liviu Dragnea. Iata ca vremurile s-au schimbat, Mladinoiu i-a ajuns acum sef, Valeriu face el pe soferul si este recompensat pe masura.


8 comentarii to Soferul soferului lui Dragnea, facut general MAI

 1. secretara de scoala generala

  Intr-un minister condus de frustrata de carmen care nu mai tine minte nici macar de unde i s-a trimis prin posta diploma de licenta acasa nu mai e de mirare NIMIC!
  In orice caz ar fi bine sa fie cineva cu ochiul ce fac chestorii astia facuti peste noapte pe acolo prin minister cand se plictisesc prin birouri sa nu dea foc la ceva, sa strice iremediabil cladirea sau sa o vanda la ceva firme ca va veni o vreme cand lumea se va trezi si dupa urmatoarele alegeri e nevoie de cladire unde vor veni ofiteri adevarati sa faca politie in tara asta!

 2. Yoyo voyo

  Gradul de general vine cu odata cu numirea in funcția de inspector general la igav?!

 3. Kis Zoltan

  Blonda(proasta)de Carmen Dan fosta specialista orala de Prefectura din Teleorman se comporta asemeni ca zapciul de Dragnea din Teleorman iar avansarile se fac exclusiv dupa gradul de slugarnicie si colaborare in infractiuni diverse.

 4. Kis Zoltan

  Dl Presedinte sper sa utilizeze numirea drept hartie igienica la toaleta Wc prezidentiale.De semnat nici vorba pentru imbecili prosti din Teleormania.Doar o scarba ordinara prosta precum Carmen Dan are idei de asemenea absurditate.

 5. Rizea Gheorge

  Hai bre…chiar asa Cv nu s-a mai pomenit. Absolvent al Academiei, 20 de ani operativ la interventie, directorul unui grup special, a reprezentat Romania in negocieri, cursuri si specializari de prima mana….asa soferi sa tot avem. Poate autorul isi face un pustiu de bine si pune cv-ul de pe pagina oficiala a MAI.

 6. Man

  Cand lupii tac se aud javrele! A coordonat si comandat oameni care pot spune realitatea despre el si nu cei care nu l cunosc!

 7. dreptatea

  Da de salariile pentru lucrari de excelenta pe care si le dau sefii intre ei pe ultimile 6 luni inainte de iesirea la pensie pentru a umfla pensia stiti domnule TACHE?Doamna ministru stie si accepta pentru ca si oamenii dansei au primit.

 8. Mihai Valeriu

  Plecând de la premisa ca majoritatea dintre dumneavoastră sunteți oameni care ați lucrat sau lucrați încă în MAI, simt că este corect să vă adresez o singură întrebare: înainte de a arunca cu piatra, nu credeti că aveti datoria de a va documenta?? Cel puțin eu așa știu că este in meseria noastră de polițist….
  În cei 22 ani de când sunt ofiter MAI am lucrat alături de mulți oameni valoroși, în multe echipe. Am făcut muncă de poliție în strada in operativ timp de 20 de ani, nu prin birouri, nu pe la vreo structură suport. Am pregătit echipe de intervenție in acțiuni speciale și am participat la misiuni despre care nici măcar nu pot vorbi. Am fost propriul meu șofer, intrucât cred că nu trebuie sa stea nimeni după mine și am destulă responsabilitate pentru a mă duce singur acolo unde trebuie sa ajung….
  CV-ul meu este accesibil tuturor, îl găsiți pe site-ul ministerului. Credeti-mă ca am scos multe elemente din el pentru a-l aduce la o formă mai simpla. Orice întrebari aveți să-mi adresați, vă rog să o faceți în direct, bărbătește, în așa fel incât să vă pot răspunde și, să va abțineți să mai dați cu noroi in oameni pe care nu-i cunoasteți. Fac apel la deontologia dumneavoastră profesională !
  Vă stau oricând la dispoziție și dumneavoastră și oricarei persoana interesată să știe adevărul.
  Va mulțumesc.
  Ma scuzați că mi-am permis să intervin !


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!