DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » „Soferul General” a pus capii Politiei!

„Soferul General” a pus capii Politiei!

Autor:

Iata ca, in timp ce „pila” soferului lui Liviu Dragnea, subsecretarul de stat Mihai Valeriu asteapta cu sufletul la gura sa vada daca Iohannis il unge sau nu chestor, un alt cap al Ministerului de Interne, „legendat” in tot sistemul ca avand o cariera fulminanta dupa ce a fost remarcat pentru ale sofatului si a ajuns sef al Politiei Capitalei si, mai nou, adjunct la IGPR recurge la o mutare de-a dreptul halucinanta. Menita, cel mai probabil, sa-i ia ochii tot mai neputincioasei Carmen Dan. Mai ales ca, din cate se aude, chestorul Mihai Voicu ar fi in carti pentru chiar sefia suprema a Politiei Romane!

 

bogdan despescu 316x300 „Soferul General” a pus capii Politiei!

Scaunul lui Bogdan Despescu se clatina…

Pentru ca scaunul lui Bogdan Despescu parca pare retezat cu gaterul, initiatii sistemului stiind foarte bine de ce, astfel ca sefia Politiei Romane va fi in curand disponibila. Pana atunci insa, la nivelul IGPR are loc o rotire de cadre cum nu a mai cunoscut ministerul de pe vremea „boului” Postelnicu. Si uite cum toti sefii de sectoare din Bucuresti vor fi schimbati intre ei, mutati de la un sector la altul, existand indicii ca aceasta socanta „masura manageriala”  ar fi fost asumata, inclusiv prin viu grai, chiar de catre chestorul Mihai Voicu…

Lista cu noii sefi

voicu 350x263 „Soferul General” a pus capii Politiei!

Chestorul Mihai Voicu face rotiri de cadre ca pe vremea lui Postelnicu

Pe scurt, noii sefi ai Politiilor de sector din cadrul DGPMB sunt urmatorii : Ionut Bogdan Dana la Sectorul 1, Geani Mihai Cozma la Sectorul 2, Grigore Brandusescu la Sectorul 3, Cornel Drumariu la Sectorul 4, Tiberiu Tase Ionita la Sectorul 5 si Aurel Ciocirlan la Sectorul 6. Faza tare insa este ca tot acestia erau sefii Politiilor de sector si pana acum, doar ca fiecare la alt sector. Si care o fi logica rocadei prin care seful de la 5 a fost pus sef la 2, cel de la 3 la 4, cel de la 1 la 6 si tot asa, poate doar chestorul Mihai Voicu sa-i lamureasca pe mai-marii ministerului, care au ramas la randul lor cu gura cascata de o asemenea „reorganizare” fara precedent… Mai ales ca, la cate scandaluri zguduie MAI-ul o astfel de trasnaie aproape ca pare „pistol cu apa” daca la mijloc n-ar fi si alte inetrese strategice, semn ca lupta fratricida pentru sefia Politiei Romane devine mai crancena decat oricand…


3 comentarii to „Soferul General” a pus capii Politiei!

  1. Alex

    O asemenea degringolada si lipsa de profesionisti nu cred ca a existat in MI. De fapt este un haos de la nivel de minister pana jos. Nu intelege nimeni ce se doreste si incotro se indreapta ministerul. Haos organizat .

  2. MILITIA

    Păi șoferii, cântăreții și bucătarii sunt promovați la gradul de chestor/general întotdeauna. Şoferul are grijă de casa şefului, de nevastă şi copii, astfel încât să nu le lipsească nimic. El “cară” şpaga acasă la şef. Cântăreţii şi bucătarii îi servesc pe şefi la chefurile nesfârşite la care aceştia participă iar şeful mănâncă zilnic şi nu este bine ca acesta să nu asculte o melodie (a se citi o MANEA că doar atâta pricep din muzică). Spre exemplu, întreb şi eu ce dosare au instrumentat şi ce fapte de vitejie a făcut APUD TOBĂ de a primit gradul de chestor cu 4 stele ? Răspunsul este simplu, partidul l-a promovat că doar este ginerele lui Dorneanu – fost preşedinte la Camera Deputaţilor şi în prezent preşedinte CCR. Alt merit nu am văzut. Mihai Voicu din şofer a ajuns chestor şi prim adjunct al şefului IGPR. Meritul său este că naşul său este APUD TOBĂ. Ioniţă de la DGA a a juns chestor pentru că este protejatul lui APUD TOBĂ. Unii susţin că-i este fin. Apreotesei Willi este cel mai tânăr chestor pentru că naşul APUD TOBĂ a avut grijă de el. CEI CARE MUNCESC ŞI AU REZULTATE SUNT CIUMAŢI ÎN MAI. Ce să facă secretara Carmen Dan în faţa lui APUD TOBĂ, consilierul personal al lui DRAGNEA ?

  3. gil boc

    dupa figura , iti dai seama ce pot; dar iti dai seama cati din astia sunt prin minister,,,,,,,…..


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!