DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Soferii lui Pahontu, judecatori la Curtea Suprema!

Soferii lui Pahontu, judecatori la Curtea Suprema!

Autor:

Iata ca odata cu prabusirea campurilor tactice din justitie ”insemanate” cu ofiteri acoperiti de generalul SRI, Dumitru Dumbrava ies la iveala noi amanunte pur si simplu halucinante. Inclusiv cu privire la faptul ca, daca procurorii anticoruptie de la ”unitatea de elita” a DNA din Ploiesti se specializasera in ”fetisuri” cu ”paradit destine”, la unele instante de judecata se trecuse deja de mult la ”next level”, cel al unui adevarat ”genocid” al dosarelor ”tintelor” indezirabile statului paralel. Iar aici generalul sereist Dumitru Dumbrava trebuia sa faca fata ”concurentei neloiale” si a altor servicii si grupuri de interese, de la cel al informatiilor militare controlate de Gabi Oprea, pana la oamenii sefului Serviciului de Protectie si Paza, generalul Lucian Pahontu. Cel despre care, dupa cum reiese dintr-un raport contrainformativ incendiar intrat in posesia noastra, insusi presedintele Klaus Iohannis ar fi fost informat, la inceput de mandat, ca ar avea ”mana buna” la niscai ”culoare” din justitie, mai ales acolo unde ”arde” cel mai tare, la varful inaltei Curti de Casatie si Justitie. Adica exact acolo unde se pronunta sentintele definitive care nu mai pot fi reparate ulterior, eventual victimele condamnate ramanand doar cu despagubirile morale castigate pe banda rulanta la CEDO.

 

02 03 12 Soferii lui Pahontu, judecatori la Curtea Suprema!Si odata ”legendat” ca ar fi fost pe vremuri ”cureaua de transmisie” dintre fostul presedinte Traian Basescu si controversatul judecator de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, Iulian Dragomir, al carui nume apare inclusiv in interceptarile din dosarul legaturilor cu interlopul Bercea Mondialul, generalul Pahontu probabil a fost luat ”de bun” si de catre Iohannis. Insa cum vremurile s-au mai schimbat si Comisia parlamentara de control a ”politiei politice” de la SPP ii sufla deja in ceafa, Pahontu ar fi recurs la cativa soferi de incredere, de la ”garajul fantoma” din ”buza Patriarhiei” pentru a pastra legatura cu judecatorii ”hastagieni”. Iar ”documentarea” acestei retele acoperite si intens folosite inca de pe vremea cand Elena Udrea insasi a beneficiat ”acoperit” de soferi sepepisti si masini ”colorate” de la garajul acoperit adus la deconspirarea legaturii prin soferi cu unii membri ai Curtii Constitutionale. 02 0asasaas3 Soferii lui Pahontu, judecatori la Curtea Suprema!Dar, extrem de grav, inclusiv la identificarea unor soferi acoperiti de la SPP care fac pe ”parking valetii” pentru unii si aceiasi judecatori de la Curtea Suprema! Varianta de lucru care cu siguranta va fi investigata si de catre membrii comisiei parlamentare speciale de control, mai ales daca este vorba despre acelasi celebru ”complet negru” de cinci judecatori de la inalta Curte care a dat ”decisiva” atator politicieni in frunte cu Liviu Dragnea,  multor oameni de afaceri precum Puiu Popoviciu, dar l-a ”albit” in schimb pe Calin Popescu Tariceanu! Si cum insasi presedinta ICCJ, Cristina Tarcea face orice, numai sa nu se aplice prevederile legale intrate deja in vigoare in urma cu ceva vreme privind noua tragere la sorti pentru ”completele negre”, iata ca, pe langa ”plicurile galbene” ale sereistilor lui Dumbrava este foarte posibil ca unele complete de la Curtea Suprema sa fi functionat cu ”dubla comanda”, ceea ce ar insemna ca adevaratii ”judecatori” de la ICCJ au ajuns sa fie nici mai mult nici mai putin decat soferii lui Pahontu detasati pe sest de la unitatile acoperite ale SPP!

Garaj fantoma

La cat geme organigrama SPP-ului de seseisti, sedeisti si alti acoperiti, aproape ca nici nu ar mai trebui sa ne mire ca structura generalului Pahontu si-a tras de multa vreme si un ”garaj fantoma”, in timp ce alte servicii au probleme mai mult decat grave cu intretinerea onorabila a propriilor parcuri auto. Insa nu este vorba doar de un simplu ”Service” unde se repara masini, fie ele si acoperite, pentru ca sepepistii ”civili” care deservesc ”garajul fantoma” aflat chiar in ”buricul Capitalei”, in zona Parcului Carol au o cu totul alta misune, fiind ”detasati” la diverse ”obiective”, marea majoritate cu importante functii in statul roman. 02 103 Soferii lui Pahontu, judecatori la Curtea Suprema!De altfel, dupa cum dezvaluiam cu ceva vreme in urma, inclusiv Elena Udrea ar fi beneficiat, atunci cand nu mai indeplinea conditiile legale, de protectie asigurata prin soferi de la ”garajul fantoma”. In timp ce altii ar fi fost „detasati”, fara a fi insa astfel regasiti si pe foile oficiale de parcurs, la niscai procurori, la judecatori de la Curtea Constitutionala a Romanii sau Inalta Curte de Casatie si Justitie! Pista pe care, din cate sustin sutin sursele noastre, se vor arunca si membrii comisiei speciale de control.

 Iohannis, cinci placute!

Ca si verificarea informatiilor care arata ca sepepistii de la SEAMI, sectiunea al carei comandant este nepotul Barbu Robert ar fi ajuns sa foloseasca pentru masinile DUSTER care fac naveta  la Sibiu insotindu-l mai mult sau mai putin discret pe presedintele Klaus Iohannis nu mai putin de cate cinci randuri de placute de inmatriculare. Asa ca, inainte sa se amuze de ”glumita” cu placuta PSD-ului, poate ca seful statului ar fi bine sa stie ca are si el propriile ”placute problema” si inca in coloana oficiala!

”Completul negru”!

Iar accelerarea verificarilor soferilor ”detasati” de la ”garajul fantoma” al SPP-ului se poate explica si prin faptul ca orice eventuala legatura cu ”completul negru” care a zguduit in ultimii ani intreaga societate romaneasca prin sentintele sale ar putea reprezenta taierea ”nodului gordian” al ”campurilor tactice” din justitie. P02 0asaas3 1 Soferii lui Pahontu, judecatori la Curtea Suprema!ana atunci insa, mai este atat de putin pana ce vicepremierul Paul Stanescu, care il are drept consilier personal pe fostul ofiter SPP, Mihai Novacescu  va deschide balul audierilor la comisia parlamentara, dezvaluind chiar el numele enigmaticului emisar al generalului Pahontu. Evitand astfel completarile altor initiati ai sistemului…

NU RATA! DOCUMENTELE PENTRU CARE SERVICIILE O URMARESC PE GABRIELA FIREA! In numarul urmator.


35 comentarii to Soferii lui Pahontu, judecatori la Curtea Suprema!

 1. Anonymous

  „Războiul psihotronic, metarăzboiul, războiul psi… este rezultanta gândului unei părţi de a supune cealaltă parte fără luptă.
  Conceptul a fost bine definit şi chiar s-a manifestat în timpul primului război din Golf, când forţele coaliţiei angajate în Furtuna Deşertului, coaliţia sub egida, să spunem ONU, condusă de SUA, şi-a propus să şi experimenteze, pentru că atunci, în ’90-’91, când a fost acea confruntare, s-au pus noile baze ale armamentului viitorului şi a tehnologiilor de ducere a războiului în viitor.
  Primul război din Golf a fost cel mai mare poligon de experimente din toate punctele de vedere: şi al sistemelor anti-rachetă, şi al controlului strategic al ferestrelor de oportunitate prin orbirea sateliţilor, tot electronic, şi a manipulării directe asupra liderilor. Saddam a fost trădat în al doilea război de 25 de generali în acelaşi timp.
  Aceştia au fost controlaţi mental şi apoi cumpăraţi cu câte un milion de dolari fiecare, dar au fost puşi în situaţia de a accepta. Până atunci nu s-a reuşit, în prima etapă.
  „Controlul minţii se face în dublu sens: prin identificarea a ceea ce omul cunoaşte şi prin reproducerea altor vectori de voinţă pentru a-i modifica atitudinile şi acţiunile.”
  „Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Din păcate populaţiile sunt victime sigure. Nu sunt capabile să se apere şi nici nu există sisteme protective care să apere masa civilă. În momentul în care se produce un asemenea atac este ca şi cum dumneata acum ai încerca, eu având această putere, să produci un scut protector anti-iluzionist sau anti-hipnotic.
  Singura formă de protecţie este pregătirea continuă şi explicarea efectelor acestora omului, pentru a produce autocontrolul în momentul apariţiei indicilor de atac psihotronic, sau indicilor de atac paramental: în primul rând începi să te descoperi zilnic că nu mai reacţionezi la fel la acelaşi tip de stimuli, că nu mai interpretezi la fel de corect propriile dorinţe, că începi să ai renunţări majore şi nu îţi dai seama de ce, că eşti într-o continuă stare de depresie şi îţi vine să-ţi iei lumea-n cap, şi spui: «Nu aşa sunt eu… Mă bucuram de viaţă…»
  „România şi populaţia ei sunt până în prezent, de 22 de ani, cu ştirea guvernărilor, un mare poligon de teste secrete, inclusiv în domeniul psihotronic!”
  „Unii oameni pot prevedea dezvoltarea surselor de energie electromagnetică, al căror semnal de ieşire poate fi modulat în formă de puls, format şi focalizat, astfel încât să se poată conecta la corpul uman într-o manieră care le va permite respectivilor să controleze mişcările muşchilor, emoţiilor (şi alte acţiuni de acest fel), să inducă somnul, să transmită sugestii, să interfereze cu memoria de scurtă şi de lungă durată; pot produce sau pot şterge un set de experienţe diverse.”

 2. Sect 1

  Toti băieții din Spp știu cine este Novacescu….
  Era “mână dreaptă” a lui Oprescu înainte să îl aresteze…. Era toata ziua prin birou la Olteanu (215), Vasile Viorel (IGPR), Buruian (SPP)….
  După câți a legat și a turnat, macar să aibă și el temporar o funcție…

  Un țăran parvenit care a călcat pe cadavre si a legat lume să ajungă unde este, o mizerie și o scutură umană…

  Era sclavul familiei Nagi, acum este băgat în firma de pază pe care o are Nagi să poată spăla banii din spagi de pe retrocedări și dispozitii ale primarului…

  Nici testul psihologic nu l-a trecut, nici probele sportive nu a fost in stare să le treacă….

  La angajare, s-a oprit din alergare și a mers la mașină să mănânce ardei gras cu brânză de oaie, a zis ca i-a scăzut glicemia, o rușine a SPP-lui…

  Era posta sau poștașul (cum vreți) a lui Pahontu, Codruța și Olteanu..

  Cerea bani la oamnei de afaceri să nu le pună bete-n roate, umbla cu interlopi si facea combinații cu ei.

  Mai multă verificare trebuia să facă Stanescu despre acest sifon de serviciu….

  O sa dea cât de curând si Novacescu cu subsemnatul, nu doar Giul, Voro sau Felix.

 3. Dan

  Bai Les, vezi că o să cadă ghiul cât de curând, nu prinde 1 mai muncitoresc…
  Pe urmă să vezi ce teroare o să-ti dăm noi, ofițerii testați de tine, un libidinos oligofren, afemeiat, violator ce esti.
  Atenție baieti!!! Au pus microfoane la sediu și in camera la mizeria de Les!!!
  Cei care am fost chemați să ne testeze Les cu poligraful, vom demara o acțiune în justiție, iar în presă vor aparea mai mult ca niciodată ce face Pahontu și gasca lui de infractori!!!
  Gata! Ne-a ajuns până peste cap!!!
  Îl doare pe Pahontu că află presa ce măgarii a făcut și face, de asta este fiert de când dă Tache de el.
  Mare atenție Les ce faci și cum trimiți rezultatul poligrafului mai departe, nu trunchiate…
  Oricum nu este relevant, nici rușii, nici americanii nu se raportează la testul poligraf, sunt doar niste aparate care pot influenta pulsul și bătăile inimii după emoții și trairi, nu ests sigur 100%, nici 90%.
  Unii oameni sunt emotivi din fire sau agitati când sunt în condiții de stres, dar asta a comandat Pahontu să ne sperie ca să nu mai apară în presă informații compromițătoare pentru el.
  Din păcate, nu știe sau nu crede că il toarnă cei care sunt cu el în barcă, nu noi, cei care înotam pe lângă barcă…
  Dacă nu e minte, nici Dumnezeu nu cere mai mult….
  Mai rău a facut acum Pahontu cu poligraful, ne-a înrăit și mai mult!!!
  Sect 2 parlament sunt terorizati, nu mai suportă stresul și presiunea pusă de Felix și Pahontu!!!
  Pahontu, vezi că s-au trimis niste documente importate lui Dragnea prin Mladinoiu, asta ca să ai și tu niste surprize, surprize…
  Semeni vânt, culegi furtună!!!

 4. Ana

  Cand citesc un articol în care unii ca Popoviciu, Udrea, Adamescu, Oprea, Oprescu,etc, sunt compatimiti ca au fost victimele securistilor lui Pahontu sau Dumbrava, imi dau seama ca autorul articolului este tot un securist dar din tabara adversa.Îi admir pe securistii care i-au arestat pe acești infractori financiari și îi detest pe cei care vor sa tranmita cât de ticălos a fost sistemul cu acești nevinovati .

  • un mizantrop

   Prima mare “lucrare a diavolului a fost sa-i faca pe oameni sa se indoiasca de existenta sa”. De ce nu citesti in cheia corecta: daca pe mafiotii aia, colaboratorii lor, i-au “facut”, cand nu le-au mai folosit, va dati seama ce sunt in stare sa-i faca unui om simplu, vinovat doar ca s-au impiedicat de el?! Nicio ilegalitate nu e permisa , nici macar, pentru a “face dreptate”. unde vezi tu “justitie”, in cazul “infractorilor financiari”? Aburelile alea de dosare pe nimic, fara probe, cu ilegalitati cat casa, pe care vor castiga la CEDO si ne vor veni mai “curati, mai uscati” sa ne pricopseasca cu mutrele lor inocentizate de justitia securista, ticaloasa?! Nu ti se pare ca e mai degraba o afacere a serviciilor, o reglare de conturi cu lasat culoar de “reparatie”?! Chiar nu te pune pe ganduri ca admiratii astia ai tai, securistii paraditori, fac “justitie” fara recuperare de prejudicii?! Si daca asta e justitia pe care ti-o doresti, o meriti, dar nu era nevoie de nicio revolutie, nici macar de aia socialista facuta de Ceausescu, erai bine mersi in anii ’50, in “justitia populara” a lui Stalin…

   • Isus Peesdos

    mizantrop, mizantrop, dar prost gramada si pe deasupra si intrigant!

 5. Neagu Viorel comandant Secțiunea 2

  Neagu Viorel comandantul Secțiunii 2,nu uita ca ai ajuns pe aceasta funcție doar pt ca ai fost băiatul lui tata,general Neagu care a avut grija de paho când cu păcatele vechi…ai ajuns asa pe funcție și acum îți Bati joc de oamenii din subordine mai ales de la Paza și AT ai rupi cu munca si orele suplimentare.l ai adus șef sector la AT pe subofițerul Chiorascu Cătălin degeaba l ați făcut ofiter le a luat TV cumparate din banii lor din posturi sa nu se uite la Antena 3 sau RTV.si nu i lasă cu telefoane mobile ca sa nu citească ce scrie Tache in Național ,de parca nu pot citi toți si acasă.chiorascu da ordinea sefului de tura cpt. Iliescu Cristian sa terorizeze oamenii sa afle de unde știe Tache dar asta face pe macho și profita ca are mâna liberă și terorizează băieții și hărțuiește fetele mai ales la AT.paho știe dar îl protejează.si pe Neagu Viorel îl face general dacă mai apuca.e teroare la Secțiunea 2,va exploda tot rahatul și le va sari in fata!!!

 6. Mihai

  La secțiunea 2 le-a fost transmis că îi sancționează Felix rău dacă se uită la Antena 3, nu îi lasa cu telefoanele la ei, asta se numeste poliție politică!

  Să nu uite anumite “sefute” cine au fost și cu cine au umblat…..
  Statul patalel nu se va schimba niciodată!

  Pahontu stie toata secretele lui Basescu și a altor demnitari….
  Vicii, tabieturi, defecte,amante, amanți, toate ajung la Pahontu, acum poate înțelegeți de ce îl ține Iohannes în funcție….

  S-au făcut multe dosare penale cu filajele SPP-lui!

  Haineala, Codruta si Lazăr primeau date, poze și informații despre adversarii statului paralel.

  Puțin inteleg ce se petrece și ce secrete deține acest țăran bastinas adus de la jandarmi să poată fi manipulat, santajat și să execute tor ce i se cere!

  Pe vremea lui Băsescu a fost cumpărată tehnică de ascultare, aparatură de interceptare și filaj de ultimă generație.

  Multi colegi nici nu știu că există, nici mulți sefi.

  Băsescu a fost diabolic să afle tot , așa s-a creat statul paralele, cu oameni ca Novacescu Mihai care au fost puși unde trebuie
  să poată da note informative și să poată paradi oamnei care nu erau de partea celor care trebuia….

  Ce au făcut cei de la DIPI și cei de la Ornis de i-au dat avizul lui Novacescu?!?!

  Oare nu apare în analiza informațiilor cum a făcut el bani, cu cine umbla, pe cine santaja ?!?!

  Toți se prevalează prin minciuna că adună informații de la infractori și interlopi, dar ei nu sunt ofițeri de poliție judiciară, nu fac anchete sau dosare.

  RUSINE DGIPI ȘI ORNIS PENTRU “NEGLIJENȚĂ”….

 7. NOI POPORUL

  IN TARA NOASTRA DRAGA, ESTE CANCER IN METASTAZA URMEAZA O REVOLUTIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  REVOLUTIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  CURATAM CANCERUL
  CURATAM CANCERUL

 8. Arhanghelul mitica

  Bai Mitica asa ai înțeles tu dreptatea sa umilești un întreg serviciu? Sa trimiți 2.000 de oameni la poligraf doar ca sa protejezi niște hoți care au furat CAR și misiuni externe,ipocrit ce esti !mai mergi și duminica la biserica!or sa vina Arhanghelii lui Dumnezeu peste tine!

 9. Dan

  Noi, poporul, vezi că ești manipulat și prostit de Soros, Rareș Bogdan, Iohannes și alte vuvuzele!!!
  Când Băsescu a tăiat pensii, salarii, indemnizații și a furat cu gașca lui toată tara, unde erai tu revolutionar mic?!?!
  Că nu mai pot face dosare la comandă procurorii și că le-a închis robinetul Dragnea la bani, de asta este tu suparat pe Dragnea?!?!
  Șezi blând! Esti doar un cățeluș fără pedigree…
  Aici este vorba de oamnei din servicii care au contribuit la furtul acestei țări bogate și la tradare de țară!!!
  Mergi în piață sau la Realitatea tv să te plângi, nu aici!!!

 10. un mizantrop

  Terifiant! Coroborand cu realitatea “SPP=garda pretoriana” a presului, sta sa fie explicatia perpetuarii serviciului de escorta pe langa Kovesi, pastrarea legaturii cu “baza”?! Atunci, chiar nu ne mai miram de delirul procurorului general, de cand si-a apropiat-o pe zeita…

 11. Anonymous

  Este adevărat , “Mișu” ,cum i se spune lui Novacescu este un gunoi de om ! A fost garda de corp a lui Borcea apoi a fost subofițer la SPP , aghiotantul lui Naghi ! La făcut ofițer la apelul bocancilor cu o facultate de doi lei , în condițiile în care în SPP sunt atâția inși care au absolvit Academia de Poliție și sunt încă subofițeri !!! El la vândut și pe Oprescu !

 12. Dan

  Mititelu, vezi tata că știm că tu scrii aici, mai sunt si băieți bun la IT sau hackeri care văd de unde dai si id-ul.
  Nu mai da mesaje cu alte nume că se vede, hal de ofițeri…. să nu isi dea seama cât de penibil este…

 13. semper fidelis

  O precizare pentru Dan:
  Postacii comentatori la “dezvăluirile de senzație”
  Studenti fără minte, care sunt puși să repete comentarii gândite de altcineva.
  Nu sunt credibili, de obicei repeta aceleasi mesaje preluat, in cel mai bun caz schimbat pe ici si pe colo.

  Postacii justițiari
  Sunt ăia care înjură să sau ameninta cu diverse (că te omoară, că te calcă cu mașina, că halește mâncarea câinelui când doarme, ca te reclama la comisie sau primărie)
  Uneori sunt de la partid, alteori sunt chiar din redacție 😉 @Dan

 14. Dan

  Neagu, de ce i-ai băgat în ședința azi pe baieti?!?!
  Vezi că mai sunt alte metode de înregistrat, nu doar cu telefonul…
  Semper, este bine că mă urmărești ce scriu și te frustrezi, chiar mă simț onorat să mă citească sefi sau sclavi ca tine.
  Știu că este deranj mare, dar imi place că mă faci student la 44 ani.
  Păcat că nu putem să facem sparing cu toți la probele sportive, perna sau palmarele nu ripostează…
  Cum se poate asa ceva, să fii ofiter de protecție și să ai scutire medicală, este de tot râsul…
  Curând se va termina, vor ieși singuri la pensie anticipat sau vor trece la pază.
  Voro, poate ne spui si noua câte fete a lăsat gravide Iliescu Cristian, că blonda a luat anticonceptionale si a scăpat.
  SE LAUDĂ ILIESCU CRISTIAN CĂ A UMBLAT LA BORCANUL CU DULCEAȚĂ ȘI S-A JUCAT CU UȘĂ DE LA LIFT A BLONDEI LUI NOVACESCU…
  TACHE V-A FĂCUT PE UNII SĂ LUAȚI ANTIDEPRESIVE ȘI CALMANTE…
  Noi, ofițerii buni si demni, ne bucurăm cand vedem cât de agitati si frustrați sunt unii sefi după ce dă Tache:))))
  Noi ne relaxam când dăm mesaje, voi aveți tensiune și vă ies hemoroizii din cur în timp ce dați mesaje:)))

 15. semper fidelis

  Dupa cum ai și recunoscut tu repeti comentarii gândite de altcineva. :))))
  Dacă ești asa de demn, bun și viteaz (cred ca numai gura e de tine) de ce nu te duci matale frumos la șefii tai sa ii cerți “face to face” sau sa faci sparinguri sau sa verifici personal scutirile medicale?
  Îți recomand http://www.quickiqtest.net.
  E rapid și ușor de folosit.
  E cu multe poze și desene.
  După ce îl faci poate pui și rezultatul sa știm toți cât de capabil ești 😉

 16. Dan

  Ori esti prost, ori esti prea prost!!!
  Nu are nimeni curaj să meargă la Felix să îi spună în față ilegalitățile pe care le-a făcut… sau la Voro de ce dă avize masluite…
  Păsărică mică, dacă vrei, poti să mă
  urmărești ce scriu și să faci riduri și hemoroizi, eu tot relaxat sunt…
  Eu știu cine sunteți voi, dar voi nu știți cine sunt eu:))) Asta vă macină cel mai mult slugilor, lingailor de ghiuk și puli…

 17. semper fidelis

  Cum spuneam…..numai gura e de tine.
  Ai făcut testul? sau ai rămas blocat la prima poza 🙂
  Parca spuneai ca ești bun, demn, curajos, profesionist.
  A da, exact! numai gura e de tine.
  Nu ai sânge in instalație sa le-o spui in față.
  Asta este singurul adevăr.
  Sau poate ești doar un biet postac 😉

  • psihologuldeservici

   Studiile de specialitate au demonstrat ca cei cu o inteligenta scazuta si care au mai facut si “matrapazlacuri” sunt cei mai vocali. Nu degeaba se spune ca omul inteligent invata din greselile altuia iar prostul nici macar din ale lui. Pentru un om inteligent greseala este un impuls pentru a invata, a evolua, a se dezvo9lta, pentru un prost doar un motiv pentru a-i invinui pe cei din jur ca, doar, n-o sa recunoasca faptul ca e prost. De unde si vorba: prostul nu e prost destul pana nu e si fudul. Rebutul care face spume, la comentarii, la fiecare articol , confirma fiecare punct :)))))))))))))))))))

 18. Dan

  Șezi blând!!! Eu joc la echipa mare, tu la juniori…
  Pe drumul care mergi tu, eu mă întorc relaxat…
  Nu merge nimeni de la noi să se plângă, idiotule!!!
  Merg doar cei care sifoneaza, nu cei demni și profesioniști!!!
  Ați vrea voi să aflați cine sunt cei care se văd sau vorbesc cu Tache:)))
  Sau cu presa cum mi-a pus violatorul ăla de Les intrebarea la poligraf.
  Vezi că în timp ce tu te strofoci cu mine, altu îți fute nevasta:)))
  Voi, cei cu fizicurile alea dezordonate de zici că v-au făcut mamele voastre prin avort spontan, veți da cu subsemnatul la comisie și parchet.
  Acum mergi și fă pipi că esti palid rău, frustrat onanist ce esti!!!
  Te-am făcut vedetă deja, pisatule!!!

 19. semper fidelis

  Bravo, recunoști ca ești las.
  Pai cum rămâne bruzleeule cu sparingul.
  Sunt curios care voi? A deci este vorba de un grup de lași :))))))
  Spune-mi care dintre voi e peștele?
  Dacă tot esti așa de demn și profesionist de ce nu povestești aici si despre subofițerul care a fotografiat registre de acces. Sau cum inainte de asta, un domn secretar de stat si fost aghiotant (mai mult șofer as spune) ii promisese băiatului ca îl trece in corpul ofițerilor in schimbul unor documente clasificate și încă câteva chestii “minore” 😉
  Ce zici ” Dan” a fost un abuz ca băiatul a fost dat pe mâna parchetului militar?
  Intre timp băiatul și-a recunoscut fapta.

  Ps. Omenește îți spun….imi pare rău pentru tine ca suferi de disfunctii erectile. Stai linistit, poți sa duci o viața ok in continuare. Dacă chiar te macină și chiar nu poți sa trăiești cu acesta rușine iti recomand sa apeleazi cu încredere la un ong specializat.
  Pps. Dacă vrei sa ajungi ofițer poți sa te muți la MI. Bine acolo întâi trebuie sa treci de testările psihologice…..

 20. Dan

  Altă întrebare!

 21. psihologuldeservici

  Danuta, pasarica, vad ca nu nu mai ai somn de relaxat ce esti :)))))))))))))))))))0:39, 8:34, 9:12, 10:57, 11:05, 13:58, 15:12… Da, papusica, se vede cat de realaxata esti.Daca era asa cum zici, nu mai era nevoie sa incerci, aceleasi placi, ca o moara stricata, de un an si ceva: ca suntem multi tineri , ca toti s-au saturat, ca nu mai suportam..A, pardon, asta era, de fapt ,inteligenta ta de care nu-ti mai vezi prostia, domnisoara ofiter (ahahahahahaha) la apelul bocancului.

 22. Antonia

  Sunt peste 50 de ofițeri și peste 20 de subofițeri care sunt contra regimulți ghiul!!!!!! Nu știm cine este Dan,dar se pare că știe bine ce scrie. Chiar dacă nu este din sistemul nostru,este foarte bine informat. Am ajuns să ne fie frică de orice coleg. Mulți îl citim pe Tace fără să ne spunem unul celuilalt că urmărim saitul Național. Toți băieții din sistem citesc ce scrie Tace,chiar dacă mulți nu recunosc. Subofițerii de la parlament sunt cei mai presați și badjocoriti. Psihologul de serviciu nu ești altcineva decât unul din tabăra infractorilor si sifonarilor de la ssi. Lasă că ne vom amuza tare mult după comisie.

  • semper fidelis

   Am înțeles sunteți un fel de martorii lui Iehova.
   Dați și carduri de membru? Va faceti semne secrete? cum va recunoașteți intre voi?

 23. Anonymous

  Pt antonia .Am scris cu a mic, pt că nu meriți să faci parte din SPP. Cere-te afara, altfel faci de râs instituția, atat ai învățat saituuul, dar fac iuuu, sau sac mai duc, ști ce înseamnă, înainte să te afirmi.

 24. Anonymous

  Pt antonia .Am scris cu a mic, pt că nu meriți să faci parte din SPP. Cere-te afara, altfel faci de râs instituția, atat ai învățat saituuul, dar fac iuuu, sau sac mai dic,
  ști ce înseamnă, înainte să te afirmi.

 25. Antonia

  “Domn Mitică” Voroneanu, Neagu, Chiorascu, Iliescu, Felix sau Pahontu, nu stau să mă strofoc să reciteac mesajule pe care l-am scris și să îl corectez (imi este scârba de voi). Din păcate, la telefoane există înlocuire automată. Se poate să fi greșit un cuvânt, dar asta nu are legătură cu problemele noastre din interior. Se umflă și mai rau balonul cu rahat în care stați protejați de infractorul suprem, Pahontu Lucian. Curând se va sparge balonul în care ați inhalat doar rahat. Curând vor apărea dovezi ce pot confirma cele spuse de Tache sau de alți colegi care vă cam dau bătăi de cap.
  Vă dați sema ce grijă aveți voi la orice mesaj dat, să vă uitați dacă s-a greșit un cuvânt, îl loc să vă puneți un semn de întrebare de ce ies oamneii anticipat la pensie, de ce muncim 24 ore, de ce este atâta presiune pe unii sepepisti care au cedat și vor mai ceda cât de curând, asta spre ghininonul vostru. Cei care cedează, merg cu informații și dovezi la presă sau la unii membrii din comisie, să le arate ilegalitățile pe care le-ati făcut. Ne vom uita cu plăcere și satisfacție la caderea tiranului bătându-i-o adânc Dragnea muia din Piața Victoriei pe gât. Unii strigau muie, alții primesc ce au strigat. Să beți lapte cu miere zilnic, nu se știe câtă muie veți primi cât de curând.

  • semper fidelis

   Ieczat telefonul este de vina. Ai dreptate la 1 octombrie se va adeveri tot ce a prezentat Tache.

 26. semper fidelis

  Vroiam sa spun 1 octombrie 2089 😉

 27. Dan

  Voro, a fost frumos azi la slujbă?
  Cum te poți ruga pentru familie si sanatate când tu ai distrus destine și familii !!!
  Ce sobru și elegant erai la biserică azi.
  Să fi sef e o întâmplare, să fi om e lucru mare!!!

  • semper fidelis

   Erai relaxat nu? Așa se spune mai nou când nu ai sânge în instalație.
   Dar tu ești demn, bun și profesionist.

 28. psihologuldeservici

  Danuta, papusa mica, ce ai tras pe nas de reusesti sa te dedublezi in 50 plus 20? Normal ca , la cat ai “perfuzat”, sa nu mai stii nici cum te cheama ahahahahaaaa.Vezi ca te cheama bocancii..la apel :))) Sau “va” cheama, na, cu prostul nu te pui :)))


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 24-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!