DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Soc la BNR! Isarescu, prins pe filaj!

Soc la BNR! Isarescu, prins pe filaj!

Autor:

Oare cat de disperat poate sa fie ”intangibilul” Mugur Isarescu, de a ajuns sa dea singur sfoara prin ”high-life”-ul dambovitean cum ca de la Vladimir Putin la Donald Trump si cu toti ”bilderbergii” lumii la un loc il implora sa mai ramana ”barem doi ani” la conducerea Bancii Nationale a Romaniei? Dar, intr-adevar, ”nemuritorul” guvernator se afla intr-o situatie cu adevarat disperata, mai ales ca pana in ultima clipa nu a luat in calcul ca ”imperiul” pe care l-a creat cu finantele Bancii Nationale se poate spulbera practic peste noapte! Iar teama cea mare a lui Isarescu nu este neaparat ca nu-i va fi reinoit mandatul, ci doar ca nu va mai apuca sa stearga la timp ”urmele” pentru care s-ar putea sa nu mai spere la o batranete linistita si in deplina prosperitate.

 

02 03 1 Soc la BNR! Isarescu, prins pe filaj!Si ne referim aici in primul rand la ”cohorta” de consilieri, informstiile intrate in posesia noastra aratand ca Isarescu ar avea mai multi decat toti cei ai Presedintiei, Guvernului si celor doua Camere ale Parlamentului la un loc! Marea problema este insa ca multi dintre cei angajati pe diverse posturi ”acoperite”  la BNR ar aveade fapt o cu totul alta misiune, fiind ”reactivati” pe bani grei de Isarescu din randurile serviciilor secrete. Si a caror singura atributie a ”fisei postului” ar fi de fapt, indiferent de ceea ce se regaseste in dosarele de incadrare de la resursele umane, formarea unei ”garzi pretoriene” a guvernatorului. Cel care ar fi ajuns astfel sa dispuna atat de o impresionanta structura de protectie interna, pe care s-a bazat nu de putine ori in operatiunile de inabusire din fasa a scandalurilor care il priveau. Iata insa ca, dupa aproape trei decenii, cea mai veche ”conserva” a sistemului a fost in cele din urma deschisa de o structura contrainformativa care a putut astfel constata pe loc ca ”s-a imputit” tot BNR-ul! 02 aaa03 Soc la BNR! Isarescu, prins pe filaj!Si uite cum, in ciuda masurilor de-a dreptul paranoice de protectie contrainformativa, lui Isarescu este foarte posibil  sa  se  traga tocmai de la constituirea acestei structuri paralele de filaj!

Sparge gasca!

Isarescu stie foarte bine ca, mai ales din momentul in care presedintele american Donald Trump a reusit sa-si impuna propriul om de incredere la conducerea Bancii Mondiale, el unul deja a cam pierdut partida. Desigur, cea mai la indemana varianta de lucru  fiind acum retragerea. Dar nu neaparat la pensia care va bate oricum orice alta salarizare bugetara din Romania, guvernatorul putand astfel sa se ocupe mai indeaproape si de afacerile familei, care sunt cu mult mai numeroase decit cea la vedere cu ”Crama Isarescu”. Si cu toate ca vanzarile de vin s-ar putea sa scada dramatic dupa plecarea sa din fruntea BNR, fiind foarte posibil ca alte institutii bancare sa-si reorienteze imediat politica privind achizitia produselor alcoolice de protocol, tot ar mai avea ”balta peste”. Numai ca, pentru a-si putea sigura o batranete fara de griji penale, Isarescu trebuie musai sa sparga de urgenta ”gasca” de la BNR! Ceea ce si incearca acum cu disperare sa faca, sursele noastre sustinand ca acesta deja le-ar fi transmis celor mai apropiati ”consilieri” ai sai sa spele de urgenta ”putina” BNR, ca nu cumva viitorul guvernator sa-l aiba astfel la mana cu lista celor ”300 de spartani”! 02 aaa0a3 Soc la BNR! Isarescu, prins pe filaj!Aceasta fiind cifra despre care umbla vorba ca ar reprezenta oamenii adusi de-a lungul vremii, ”pe persoana fizica”, de Isarescu la BNR. Si dintre care multi au fost ”recuperati” mai ales dupa recenta ”mare pensionare” din sistem!

Securistii, tot securisti!

Numai ca, desi angajati pe diverse posturi, ca sa nu bata totusi prea tare la ochi, securistii tot securisti s-au dovedit a ramane! Asa ca, din inertie profesionala probabil s-au pus pe facut munca informativa la greu, chipurile pentru a documenta orice incercare de ”penetrare” a  politicii financiare a guvernatorului BNR. Mai mult chiar decat atat, ”armata” lui Isarescu a inceput sa-si bage nasul si pe unde nu-i prea fierbea oala, astfel ca ”protejarea” anumitor intalniri de taina ale guvernatorului s-ar putea acum sa-l coste mai scump decat isi imagina vreodata  acesta. 02 aa03 Soc la BNR! Isarescu, prins pe filaj!Dar, in fond si la urma urmei, la ce ar fi putut sa se astepte Isarescu, daca a instalat la ”butoanele” contrainformative ale Bancii Nationale tocmai ”Paluga” Sorin Cozma, generalul al carui ”stil operativ” este deja legendar in tot sistemul!

Lista ”nucleara”!

Ce-i drept, barem din partea Curtii de Conturi nu prea are de ce sa-si faca griji Mugur Isarescu. Cu toate ca unii initiati ais sitemului ar baga si mana in foc ca ar fi  suficient un simplu control tematic la BNR pentru a fi spulberat total mitul ”grijii parintesti” fata de finantele tarii. Numai ca odata ”intrat in adormire”, Mihai Busuioc pare a nu mai putea fi trezit de nimeni si de nimic! Astfel ca marea grija a lui Isarescu la aceasta ora este ca nu cumva sa devina publica lista ”nucleara” cu consilierii sai de la Banca Nationala, fie ei la vedere sau ”acoperiti” pe alte posturi. Mai ales ca este vorba de o lista lunga, chiar foarte lunga! Asta ca sa nu  mai vorbim de ”bonusul” dezvaluirii si salariilor aferente primite de acestia, mai ales ca lefurile se adauga oricum  pensiilor speciale din sistem …


5 comentarii to Soc la BNR! Isarescu, prins pe filaj!

 1. TILICA

  GROPARII ROMANIEI SUNT MASONERIA, SECURISMUL, SINECURISMUL, MAFIOTISMUL SI HOTIA………

 2. Anonymous

  Nu te lua de Masoni … Tilica
  Tache scrie la greu articole dictate de fuste. Ai grija Tilica ca imediat ajungi in articol. Parca vad ” Soc s a spart buboiul Tilica”

 3. Jack the Ripper

  Isărescu este … greu de “ucis”, tocmai fiindcă e un “băiat deștept” ❗ Dacă nu v-ați dat seama, pân-acum, va fi mult mai greu s-o faceți, de-acum înainte ! He, he, heee ❗

 4. Virgiliu

  Ati utat de iudeul Bogdan a carei muma alaturi de Anuța Pauker si cu Deji au scapat tara si Basarabia de burgheji. Domnu Isar can ajungeti la sinagoga masoneriei ziceti doar atat:Doamne iarta ca mari ticalosi suntem!


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!