DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » SOC! Acoperitii SPP, audiati!

SOC! Acoperitii SPP, audiati!

Autor:

Iata ca in timp ce spaima fata de „fantoma” statului paralel paleste pe zi ce trece, tot mai multi politicieni si chiar membri ai structurilor informative din sistem cer cu tot mai multa insistenta dezvaluirea abuzurilor la care s-au dedat parte din liderii institutiilor de forta. Iar cel mai graitor exemplu este cel al deputatului Catalin Radulescu, care „mitraliaza” conducerea Serviciului de Protectie si Paza printr-o interpelare exploziva adresata comisiei parlamentare care verifica suspiciunile de politie politica la adresa generalului Lucian Pahontu si a altor apropiati din serviciul la a carui conducere se afla inca din anul 2005.

 

02sss03 SOC! Acoperitii SPP, audiati!Astfel, pornind de la seria de dezvaluiri din „National”, deputatul Radulescu solicita printr-un document oficial Comisiei parlamentare de ancheta pentru verificarea activitatilor directorului Serviciului de Protectie si Paza, Lucian Pahontu si  a modului in care este posibil ca acesta sa fi implicat institutia in activitati care exced cadrul legal de functionare recunoasterea structurilor de filaj din cadrul SPP si explicatii despre eventuala lor implicare in monitorizarea anumitor „tinte”. Iar demersul deputatului Radulescu este cu atat mai important cu cat astfel se propune Comisiei parlamentare nu doar audierea unor fosti si actuali sefi din SPP precum Ganea, Paunica, Voronean si altora, dar si invitarea unor ofiteri activi care sunt decisi sa depuna marturie despre „secretele murdare” de la varful anumitor Sectiuni. Moment din care pana si cei de la Sectiunea de Siguranta Interna ar trebui sa-si dea seama ca orice noua incercare de intimidare, presiune sau chiar inscenare asupra celor care si-au declarat disponibilitatea de a-i informa intr-un cadru legal pe membrii Comisiei parlamentare intra deja sub sfera penalului! Iar primele audieri vor produce cu siguranta un efect de domino care va fi greu de oprit…

Interpelare exploziva

Si dovada ca lucrurile incep sa se miste este nu doar „blocajul” de la Parchetul Militar, acolo unde dupa pensionarea procurorului care a „lalait” ancheta fraudarii jocului tip CAR din cadrul SPP nu mai exista siguranta ca dosarul va ajunge tot la un magistrat „de casa”, dar si faptul ca incepe sa-si intre in paine si comisia parlamentara condusa de catre deputatul Daniel Butunoiu. 0qqq2 03 588x500 SOC! Acoperitii SPP, audiati!Careia  tocmai ce i s-a ridicat mingea la fileu prin interpelarea exploziva a deputatului Catalin Radulescu, pe care o redam integral : ” Stimate Domnule Presedinte, In urma dezvaluirilor ziarului NATIONAL din data de 18 ianuarie 2018, prin care Serviciul de Protectie si Paza a fost implicat in monitorizarea, filarea si interceptarea ilegala a oamenilor politici si a oamenilor de afaceri si intrucat ziarul NATIONAL prezinta informatii cutremuratoare care il indica pe seful Serviciului de Protectie si Paza, generalul Pahontu, ca fiind personal implicat in <<executia>> omului de afaceri Puiu Popoviciu, impreuna cu fostul lucrator al securitatii ceausiste, Costin Nedelea si acoperitii colonelului Paunica, executie ordonata de fostul presedinte Traian Basescu si pusa in executare de generalul Pahontu care s-a oferit voluntar, oferindu-si serviciile.

Astfel, conform dezvaluirilor ziarului NATIONAL, <<armata>> de sepepisti din structura largita de informatii pusa la dispozitia lui Pahontu in acest scop, ca si mijloacele logistice folosite au executat o operatiune de cea mai pura politie politica folosind masini din dotarea serviciului, tehnica de ultima ora si sedii secrete din zona centrala a Capitalei, miza fiind vendeta personala a lui Traian Basescu impotriva lui Puiu Popoviciu, care s-a incapatanat sa nu cedeze presiunii privind renuntarea la imperiul imobiliar aflat in plina constructie in zona de nord a Capitalei si determinarea martorilor pentru a depune marturii mincinoase impotriva omului de afaceri Puiu Popoviciu.

In urma acestor dezvaluiri solicit verificarea  lor de catre comisia parlamentara si sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari :

1.  Daca au existat operatiuni de filaj ilegale, in absenta unui mandat judecatoresc, cu tehnica de monitorizare a SPP impotriva unor <<Tinte>> care nu intra sub nicio forma in sfera de activitate a serviciului, precum importanti oameni de afaceri.

2. Daca la astfel de operatiuni au participat ofiteri din divizia de acoperiti a colonelului Paunica sau cei de la SSI condusi de Ganea Stefan si de Dumitru Voroneanu.

3.  Solicit comisiei audierea ofiterului SPP( n.r. –din motive lesne de inteles vom asigura protectia identitatii acestui ofiter), care doreste sa dezvaluie gravele nereguli efectuate la Directiile conduse de sefii de structuri….!”

Mai mult chiar, din cate reiese din informatiile intrate in posesia noastra, in afara subiectului filajului ilegal, membrii Comisieii parlamentare de control intentioneaza nu doar audierea sefilor unitatilor 0163 L si 0163 H, dar si „aprofundarea” anchetei CAR, astfel ca inclusiv alti conducatori precum Costea sau Usurelu ar putea fi chemati la Parlament. Ca si ofiterii care, iata, au inceput sa sparga „omerta” si sunt gata sa depuna marturii care se pot anunta cu atat mai devastatoare cu cat sunt unele din interior si provin de la cadre aflate in plina activitate. Plus ca in urma depozitiei incendiare a generalului Florian Coldea in fata procurorilor DIICOT, in care se pare ca pur si simplu ii „ingroapa”pe „acoperitii” din cele doua unitati ale SPP, Paunica, Ganea si Voroneanu ar putea fi audiati la randul lor in ancheta privind scandalul „Black Cube”.


6 comentarii to SOC! Acoperitii SPP, audiati!

 1. costica

  Super-oferta: castiguri online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

 2. Grup

  Uite ca mai sunt și demnitari atenți la aghiotanți precum președintele Senatului Tariceanu.sa se întrebe in comisie cazul Blaga pe când era președinte Senat și a avut doi aghiotanți de la MAI.Buldogul era foarte rezervat mai ales apoi când s a certat cu Basescu și marinarul vroia sa l facă. A observat ca este filat de doua masini și la verificări a ieșit clar ca erau ale noastre-SPP. Ca sa nu iasă scandal cei doi aghiotanți au fost detașați la SPP .deci așa cum l au filat ilegal pe Blaga sunt fff multe cazuri.nu doarPaunica,dar și Ganea tot de la 2,15. Fusese adus .Dl Blaga poate confirma ca. Fost filat de acoperitii lui Pahontu la ordinul lui Basescu pe când era chiar al doilea om in stat

 3. Sfat

  Dle Nedelea,mare atentie,ghiul vrea sa va bage pana in gât in belea ca de acum nu se mai poate Baza pe seseistii lui i e frica sa nu fie unstrumentati.ar fi mare pacat sa va sfarsiti cariera făcut țap ispășitor pt toate relele din serviciu.mare atentie,proteja ți va și Dvs și oamenii loiali ca va baga special in belea sa urle uite au lu Costin sunt de vina!stiti bine despre ce vorbim…decizia e a Dvs dar….

 4. Zanel

  Am avut 5 temple ale prostiei serviciilor românești in care inca se mai roaga militari. Templul Vlad care a dus la sfarsitul bolsevismului prin executia ceausista. Templul Magureanu si Templul Talpes astea vin la pachet cu multa pros5ie si incurajarea practicilor postcomuniste in criptocomunism democratic. Urmat îndeaproape de pachetul siamez Templul Maior-Coldea un rehit remake remix cum vreti sa, i ziceti ai anilor 50 american edition. La toti enoriasii prpun sa asculte in temple vestitul hit al anilor 50,La Chilia, n port!

 5. Zanel

  Si acum vesurile originale anul1951: „Când privesc departe-n zare/ Mă cuprinde-un dor/ Când văd păsări călătoare/ Tare-aş vrea să zbor/ Să trec munţii spre câmpie/ Să trec Dunărea/ Să văd balta argintie/ Ah, la Dobrogea! / Iese trenul pe sub munte/ ca un şarpe lung/ taie râuri, muşcă punte/ telegrafii fug. Uite Dunărea în zare, uite salcia/ I-auzi şuer de vapoare/ Ah, la Dobrogea“.ahh cand cuprind viersu imi vie sa dau de panant cu organu ptuuu..

 6. cool

  cool


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 21-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!