DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » ”Smen” cu firmele acoperite ale Serviciilor!

”Smen” cu firmele acoperite ale Serviciilor!

Autor:

In toiul razboiului fratricid cu Gabriela Firea, Liviu Dragnea a aruncat o noua manusa serviciilor secrete, asteptand acum probabil sa vada daca acestea o vor ridica sau nu de jos. Pentru ca facand pe nestiutorul, presedintele PSD si-a pus public intrebarea daca este sau nu bine ca serviciile secrete din Romania sa aiba dreptul legal de a avea firme sub acoperire si mai ales daca acestea actioneaza ”loial” in concurenta pe care o au cu alte firme private.

 

cap smen servicii ”Smen” cu firmele acoperite ale Serviciilor!

Dragnea arunca o noua manusa…

In fapt un avertisment subtil ca, dupa ce le-au fost reduse bugetele, desi nu chiar atat de drastic pe cat se anunta initial, serviciilor secrete ar putea sa li se umble din nou acolo unde le doare cel mai tare, la ”pusculita”. Iar cum nu pentru toate, ce-i drept, dar cel putin pentru unele dintre ele afacerile derulate prin firme sub acoperire reprezentau ”oaza” financiara la care asteptau sa se adape si dupa ce le-ar fi fost reduse bugetele si ar fi ramas si fara buna parte din fondurile operative, ”nedumerirea” lui Dragnea trebuie decodata mai degraba in cheia unui veritabil ”santaj emotional” la ”portofelul” serviciilor.

S-au schimbat deja

Iar situatia este cu atat mai complicata cu cat ”liniile” s-au schimbat deja in acest domeniu, dupa caderea ”Binomului”. Astfel ca multe dintre firmele despre care s-a considerat ca ar fi deja compromise au si fost inlocuite in 2018 cu altele noi.

lucrare ”Smen” cu firmele acoperite ale Serviciilor!

Pierd serviciile contractele ”acoperite”?

Care produc bine merci, ce-i drept, dar este de asteptat ca noi ”turbulente” cum ar fi eventuala chemare in fata comisiilor paralmentare de control sa nu le pice tocmai bine celor care manageriaza aceste activitati ”in interes national”. Asa ca probabil a stiut Dragnea ce a stiut cand a lansat acest avertisment deloc intamplator. Acum ramane insa de vazut si cum va fi receptat acesta de catre beneficiari…


2 comentarii to ”Smen” cu firmele acoperite ale Serviciilor!

  1. TILICA

    PAI DACA FIRMELE SERVICIILOR SECRETE SE OCUPA in mod abuziv DE “SAPAT” SANTURI ATUNCI SA FIE ele INGROPATE definitiv SI INFIINTATE ALTELE cu persoane noi CARE SA CORESPUNDA CERINTELOR SECURITATII TARII.

  2. tarasecuristilor

    bai Tilica, toti prostii inafara de tine si-au dat seama ca e vorba de Digi RCS-RDS


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!