AcasăDezvaluiriAncheteSIE ungar cumpără Ardealul!

SIE ungar cumpără Ardealul!

Jozsef Czukor, pariul câștigător al lui Viktor Orban în fruntea Informacios Hivatal

Informacios Hivatal defilează prin Ardeal, acolo unde tot mai multe ”colonii economice” sunt plantate pe harta României de către statul ungar, prin intermediul serviciului său de informații externe – HI! Cel care, după trecerea în subordinea directă a Ministerului Afacerilor Externe de la Budapesta și venirea în fruntea Informacios Hivatal a fostului spion maghiar din perioada comunistă și un vechi colaborator al FSB-ului rusesc, Jozsef Czukor umilește pur și simplu serviciile secrete românești. Acestea părând încă amorțite într-o strategie de ”apărare a teritoriului național” învechită și incapabilă a răspunde adecvat operațiunilor spionajului maghiar. Unele care beneficiază atât de sume absolut halucinante din partea guvernului Orban – ăla de la Budapesta, bineînțeles! – dar și de sprijinul nemijlocit al serviciilor externe austriece și rusești!

Iar tocmai acest nou triunghi informativ Viena – Budapesta – Moscova a și dus la situația umilitoare din Republica Moldova, acolo unde elita politică, dar mai ales piața bancară, cea medicală, practic cea mai mare parte a economiei de peste Prut a încăput în mâinile Informacios Hivatal! În timp ce autoritățile române încă își dau cu tesla în ajutoarele umanitare trimise în câteva rable de autocamionae ale MApN la Chișinău, plătind pentru acestea taxe cât suma produselor donate! Iar după ”companiile austriece” care cumpără cu banii HI tot ce mai este de vânzare prin ”coloniile economice” maghiare din Ardeal, acum Guvernul de la Budapesta a ajuns să facă pe față investiții directe majore în domenii cheie precum sport, educație sau sănătate!

Ministrul de Externe maghiar Peter Szijjarto își face concediile cu cancelarul austriac Sebastian Kurz

Sutele de milioane de euro ajungând în ”colonii” prin pomparea din bugetul oficial al Ministerului Afacerilor Externe de la Budapesta, cel care răspunde de implementarea acestui proiect. Prin mijlocirea directă a Informacios Hivatal, de doi ani de când serviciul este parte integrantă a MAE ungar. În timp ce statul român ”contraatacă” aceste agresive operațiuni financiare ca în Evul Mediu, cu câteva structuri militare ale DGIA pregătite pentru ambuscade prin munți! Structura contrainformativă a MApN alocând sume importante antrenamentelor cu baioneta în dinți prin casele conspirative din județul Mureș, de zici că nu suntem țări aliate cu Ungaria în cadrul NATO! Și deci soluția militară va fi oricum una imposibil de aplicat!

Mai stăm mult cu ”fustița” ridicată?

Aceasta este întrebarea care îi frământă pe ofițerii de contrainformații care încă nu au uitat că au depus jurământul militar doar în fața statului român! Mai ales că situația este deja una greu de digerat, după ”ranga în dinți” administrată sistemului contrainformativ românesc după autorizarea agenților de informații ai Informacios Hivatal de a derula acțiuni operative pe teritoriul românesc, în chiar nordul Ardealului, într-un caz ”de nimic” privind un oarecare președinte de Consiliu Județean!

Noi cu demonstrațiile militare ei cu investițiile

Și chiar dacă ne aflam în acel moment la apogeul ”Binomului”, tot rămâne extrem de interesant cine a autorizat nu oferirea la schimb de informații spionilor maghiari, ci permisiunea acordată acestora de a desfășura acțiuni operative pe teritoriul statului român! Mai ales că agenții informacios Hivatal au venit, dar nu au mai plecat! Ei coordonând ca și funcționari ai MAE de la Budapesta proiectul de investiții financiare în Ardeal! Unul care, dacă va continua în acest ritm, s-ar putea solda și cu o autostradă directă între Miercurea Cius și Budapesta, înainte chiar ca statul român să fie în stare să facă barem un drum expres care să traverseze Carpații!

Czukor. Jozsef Czukor…

Agențiile de informații americane au atras disperate atenția cu privire la trecutul mai mult decât îngrijorător al fostului spion maghiar din perioada comunistă, Jozsef Czukor. Cel care a activat ani buni de zile sub acoperire în Austria și Germania. Fiind de asemenea apoi om de legătură al serviciilor comuniste maghiare cu KGB-ul rusesc! Și apoi cu temutul FSB! Iată însă că Guvernul de la Budapesta s-a șters undeva cu avertismentele partenerilor americani și l-au numit pe spionul Jozsef Czukor în fruntea spionilor maghiari! Un spion șef peste spioni, o rețetă a succesului care își dovedește acum pe deplin succesul.

Mai ales că, profitând de vechile sale relații de când activa la Viena, dar și de relațiile de prietenie personală între ministrul maghiar de Externe – șeful său direct- Peter Szijjarto și cancelarul austriac Sebastian Kurz, Czukor și-a ”acoperit” propriile firme operative sub paravanul unor companii austriece. Iar cum acolo unde vorbim de expanisunea pragmaticelor companii austriece vorbim în bună măsură și de aportul financiar al oligarhilor ruși sau chiar direct al FSB-ului, România pare în acest moment ”strânsă” ca niciodată în ”triunghiul” austriaco – ungaro – rus. Mai ales că americanii sunt mult prea departe și prea dezinteresați de aceste ”amănunte” ca să putem spera la o intervenție promptă a Washington-ului pentru a destructura această ”învăluire” informativă.

Noi cu ”nunceag”-ul, ei cu ”shopping”-ul !

Se spune că putem vorbi cu adevărat de un spirit patriotic și în România de-abia atunci când la meciurile Naționalei de fotbal zecile de mii de suporteri nu se vor mai poticni deja în versurile de la a treia strofă a imnului național! Da, doare, dar acesta este crudul adevăr! Ca și cel în ceea ce privește riposta statului român la operațiunile stricte de ”intelligence” prin care statul ungar subminează autoritatea celui român în Ardeal. Dar nu prin ”fumigenele” unor lozinci și alte provocări, ci prin investiții financiare majore. Unele care după ce au început în zonele cu majoritate maghiară se derulează acum intensiv în cele mixte. Astfel că în câțiva ani, copiii români se vor bate să prindă câte un loc în școlile, pe terenurile de sport sau în sălile de cultură construite de guvernul ungar pentru etnicii maghiari.

În timp ce supradimensionata Direcție Generală de Informații a Armatei păstrează o puternică ”falangă” operativă sub acoperire în mai multe zone din Ardeal. Acolo unde DGIA dispune de la case conspirative și alte importante mijloace logistice impresionante, până la trupe cu adevărat de elită, care i-au impreionat până și pe pușcașii marini. Numai că, după cum susțin sursele noastre, în timp ce agenții Informacios Hivatal recurg la un ”shopping” tot mai agresiv în Ardeal, partea română se mulțumește în a își instrui forțele speciale ale Armatei ”dizlocate” în zonă pentru demonstrații spectaculoase cu baioneta în dinți și cu ”nunceag”-ul în mână!

Și nu este nicio glumă, chiar ”contraatacăm” ofensiva financiară ungară, una puternic sprijinită de Viena și Moscova cu demonstrații de luptă cu nunjag-ul! Fără a exista însă nici măcar o singură structură inter-instituțională care să se ocupe, indiferent de acoperire, strict de blocarea extinderii ”coloniilor economice” maghiare din Transilvania! Mai ales că, după cum deja se vehiculează informații de ultimă oră, Informacios Hivatal tocmai ce este pe cale să le facă o nouă aroganță structurilor contrainformative românești, prin activarea unui ”centru HI” pe deplin operațional în ”colonia economică Oradea”…

author avatar
Catalin Tache
18.418 afisari

27 COMENTARII

  1. Te ai gândit vreodată ca asta se urmărește, dezmembrarea ardealului de țara mama? Eu sunt convins ca actualul președinte cu guvernului lui, asta urmărește

    • Stimabile ,,autor ultra nationalist ,, Oamenii au votat ,,Fritz,, klaus, Clotilde ,,etc etc,, pentru ca ION ,, are in gena lui din neam de neam ,stramosi ,,are ,,HOTIA –SMECHERIA damboviteana in sange ,,dupa cum ai si tu ,,venin in varful pixului !! Voi vota ,mereu ,,Klaus ,,,Fritz,,si etc, ptr ca ;; NU FURA,,,Klar ?

      • Dane, ai dreptate1-2%, restul e prostie. Și ca să nu pierd vremea spun doar că pisica întîi miroase, se uită în jur și pe urmă mănîncă cu puținul; în schimb cîinele înșfacă și moare. Tu din care categorie faci parte ?
        (Un român care nu fură și a plătit scump lupta cu cei ca tine care sprijiniți adversarii românismului.)

  2. Klaun zicea ca PeeeSeeeDeee vinde Ardealul. Oricum toata colonia este de vanzare. Priviti Bucurestiul, Tg, Mures, Timisoara………….

  3. Noi am avut un patriot șef de serviciu care a cedat moștenirea Godju…
    Și un șef de stat care a fost moștenitor al unei organizații fasciste care a fost reinproprietarita de judecători patrioti și imparțiali dar necunoscători de carte………….. Și în concluzie nu răspunde NIMENI

  4. Ma doare rau sufletul cand vad ce se ipuleste (construieste) pe aici, dar, nu stiu de ce ma simt muuuult mai bine cand plec spre Viena , fata de drumul spre capitala PATRIEI MAMA cum ati numit-o dvs. Numai ca pentru noi e o mama vitrega deoarece santem aratati tot timpul cu degetul : ca la voi e asa, e asa, etc. dar nu ne ajuta MUMA cu nimic sa fim altfel, ba mai mult ne tot cere. In 30 de ani n-au fost in stare sa construiasca un drum din capitala pana aici, pe care sa nu fac o zi cu masina, asa ca la Viena ajung in max 8 ore si muuult mai comod. Si asa NOI vrem , santem si vrem sa ramanem ROMANI. Ne ajuta oare SERVICIILE si conducrea politica ??? ori vom spune si noi ca fratii(sic) moldoveni de dincolo de Prut, ca am inlocuit functionarul (sa nu folosesc cuvantul ala urat) austro ungar cu cel din REGAT. CRED ca tara asta pe care o iubesc (teritoriul nu unii confrati ) are oameni care sa ne faca sa uitam prostia aia romaneasca „Capul plecat, sabia… ” nu-l taie nu dar esti sluga. Cand vor sa apara??? cat mai trebuie sa fim umiliti ??? Voi mai trai oare sa vad lucrul acesta ???

  5. Doamne in ce tara traim….?!?

    http://dezvoltaredurabila.gov.ro/web/despre/

    Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă a ROMANIEI, infiintat prin Hotărârea Guvernului nr. 313/2017 funcționează în cadrul aparatului de lucru al Guvernului, în subordinea prim-ministrului, finanţat de la bugetul de stat prin bugetul Secretariatului General al Guvernului SI este coordonat de consilierul de stat László Borbély.

  6. Bai debilule vezi ca acum 100 de ani s-a murit pt unire cumanule si taranii aia osteni nu traiau in promiscuitate ca tine. Vroiau pamant. Atat.

  7. Iata cam ce mireasa isi dorea un ostean roman printre plumbi.

    Transilvanie frumoasa,
    Pregateste-te mireasa,
    Ca-ti aducem petitor, petitor
    Sântul nostru tricolor ??

    Sai Brasovule batrane,
    Ca viu trupele romane,
    Sai si tu mai Fagarasi
    Ca’s trupe de romanasi

    Sariti si voi Sapte Sate,
    Sariti ca la ’77
    Sa se-auda-n Chisinau,
    Ca si-acolo-i neam de-al meu
    Sa se-auda-n Bucuresti,
    ROMANIE SA TRAIESTI!

    ROMANIE SA TRAIESTI,
    Si mai mandra sa-nforesti!

  8. În fiecare zi la posturile de radio și tv ar trebuîn sa se audă acest cântec sa fie ca o lecție de educație patriotica pe
    0ntru toți și în special prntru cei care au uitat ca libertatea se câștigă prin lupta și munca nu prin vorbe și p

  9. Pentru domni Sie maghiari:
    “Transilvania Nu POATE Să Revină Ungariei, deoarece românii sunt în Majoritate de mult, iar astăzi aici locuiesc douăzeci și ceva la sută maghiari și Şaptezeci și ceva la sută români. Situația este complicată și de faptul că cei douăzeci și ceva la sută nu au o distribuție omogenă, deoarece în estul Transilvaniei, în partea mai îndepărtată de granița ungară, în cele două județe din Secuime se concentrează populația maghiară, acolo suntem prezenți în procent de șaptezeci – optzeci la sută, în altă parte suntem minoritari sau chiar o Diasporă.
    Toate acestea, în sine, fac Inutilă această Amărăciune ~continuă~ despre apartenența Transilvaniei.”-domnul Marko Bella lider marcant UDMR august Anul Domnului 2020.
    Si mie mi se pare o cauza pierduta deci o misiune imposibila.

  10. Sper ca iliescu sa traiasca inca 100 de ani si-n fiecare zi a vietii lui sa se pise pe el asa cum a facut-o pe tara, cand l-a adus pe tradatorul militaru la conducerea armatei iar pe magureanu la restructurarea serviciilor. militaru, marginalizat de ceausescu fiind omul rusilor iar magureanu (nascut imre asztalos) exclus tot de ceausescu din cauza originii lui, am inteles ca acum s-ar fi retras la budapesta iar de evreul brucan ce dracu sa mai zicem noi cand nici el nu mai stia pe cine „serveste”. in rest e bine, avem presedinte iohannis, prim ministru orban, secretar de stat cu rang de ministru arafat, av al poporului weber, sef la sri un helvig, clanurile coloratilor ce asigura votul, etc, etc, etc Doamne, ce linistiti ne ducem dracului… ” Mai stăm mult cu ”fustița” ridicată? Aceasta este întrebarea care îi frământă pe ofițerii de contrainformații care încă nu au uitat că au depus jurământul militar doar în fața statului român!” Se sta cu fustita ridicata din cauza voastra care stati cu pantalonii in vine asteptand cuminti „penetrarea”. In rest, vorba lui Caragiale, „fonctia, fonctie..” salariu baban, salariu baban iar de pensie ce sa mai zicem. sper doar ca „penetrarea” sa va piste pana la lacrimi !

  11. Rusii ai cunosc sunt teribil de asezati si fricosi, principal e sa nu treci unele limite cu ei ca au protectii divine. Despre austrieci si unguri masura luptei lor a fost in 1918 cand s-a prabusit frontul si au pierdut razboiul. Daca vor o revansa sa construiasca un TGV Viena-Budapesta-Bucuresti-Constanta si la 500 km/h vor fi legati de mare la 2 ore distanta.
    Restul e vis cum ma gandesc eu la Shakira…

  12. TACHE (Autorule) ți-e frică, mă, să te semnezi? Că te ia cineva de guler? Sau că îți bate inamicul la ușă? Sau să ÎȚI SPOREȘTI NOTORIETATEA?!?!

  13. elictari pentru o Oarecare ! Ma substitui adevarului acestei doamne. Comentariul acestei doamne ar trebui scris cu litere de-o schioapa sa vada toata lumea de pe strazi, comune, orase si municipiii din toata tara. Inca odata, va felicit, stimata doamna, O OARECARE !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger