DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » SIE, biletel la ”Zidul Plangerii”!

SIE, biletel la ”Zidul Plangerii”!

Autor:

Iata ca visul ofiterilor Serviciului de Informatii Extrerne ca structura lor sa nu treaca prin turbulentele politice resimtite in plin de restul structurilor informative pare sa fie pe cale sa se implineasca. Astfel ca generalul Silviu Predoiu, cel care, totusi, are marele merit de a-si fi tinut serviciul departe de ”cantecele de sirena” ale statului paralel, chiar si atunci cand SIE era prins in ”menghina” rivalitatilor politice poate sa se retraga in liniste ”la dreapta” lui Iohannis, ca si consilier prezidential. Iar ”minunea” ca toti marii actori politici, fie ei interni sau externi au acceptat fara prea multa tevatura mediatica varianta Gabriel Vlase pare un raspuns fericit la un ipotetic ”biletel” depus la ”Zidul Plangerii” de catre cei care doresc stabilitatea SIE. Iar numirea lui Gabriel Vlase pare un experiment fericit, care da sperante celor care cred ca, data fiind miza economica uriasa a partenerilor strategici ai Romaniei in aceasta parte a lumii, axa Washington – Tel Aviv nu va permite ”disolutia” capacitatilor statului roman intr-un razboi fratricid de uzura, unul tipic balcanic.

 

02 03 11 SIE, biletel la ”Zidul Plangerii”!Asa ca, dupa cum dezvaluiam in exclusivitate, Gabriel Vlase a fost alegerea Tel Avivului, Israelul reusind astfel sa impuna o pace spectaculoasa, desi momentan este doar una trecatoare. Drept urmare,  cu toate ca Vlase nu a fost alegerea principala a lui Klaus Iohannis,  uite ca ”neamtul” l-a nominalizat! De asemenea, nici conducerea dura a PSD-ului nu ar fi mers din propria initiativa pe mana lui Vlase, dar uite ca Liviu Dragnea l-a acceptat. Iar cu toate ca avea pregatit propriul favorit pentru nominalizare, in cele din urma aparatul operativ al SIE deja rasufla usurat ca, in locul unor politruci care aveau deja pregatite ”bagajele de rude si cunostinte”, la conducerea SIE va ajunge cel putin un politician care, de ceva ani, s-a aflat permanent interconectat la echipele de lucru ale partenerilor strategici. Deci, uite ca s-a putut ! Asa ca este de asteptat ca experimentul sa fie repetat si in alte cazuri, ca doar asa este atunci cand te invarsi pe langa ”marii campioni” ai democratiei, trebuie sa joci strict dupa regulile lor ! 02 0wwq3 SIE, biletel la ”Zidul Plangerii”!Pana si Wess Mitchel a inghitit la randul sau in sec, dar nu a a avut nimic de comentat la nominalizarea lui Gabriel Vlase, una venita strict pe filiera partenerilor israelieni ai Administratiei SUA. Dovada ca republicanii lui Donald Trump nu mai au timp de barfe, preferand o stabilitate care sa permita demararea marilor investitii energetice in zona Marii Negre.

Pace cu japca!

Ce-i drept, principalii actori politici si cei de la varful sistemului se puteau plange, motivat, ca prin nominalizarea lui Gabriel Vlase li s-a impus un fel de pace cu japca. Dar uite ca nu au facut – o! Si astfel Romania este pe cale sa depaseasca unul dintre cele mai dificile momente ale sale, mai ales ca un nou blocaj la SIE,  in aceste zile oricum nebune, chiar ca putea fi scanteia care sa aprinda cu totul scena politica. Dar uite ca s-a facut imediat liniste, procedurile de numire vor fi declansate, nu ne-am facut din nou de ras in fata partenerilor externi si liderii tarii au aratat astfel, inca o data, ca prefera o ”pace” venita de afara, atunci cand nu sunt in stare sa se opreasca ei insisi din traditionala noastra galceava nationala… Si cum noii ”protectori” internationali ai Romaniei nu au la randul lor decat motive de multumire ca au ingropat securea razboiului de la SIE, pastrand astfel un echilibru in care niciuna din tabere nu castiga prea multa putere, experimentul SIE ar putea fi vazut drept ”ultima solutie” la criza fara precedent care macina din incheieturi clasa politica si societatea romaneasca. Astfel ca maine vom reveni cu amanunte despre planul de riposta al actualei coalitii de guvernamant la anuntarea candidaturii lui Klaus Iohannis, miscare care s-a dorit a fi un sah mat decisiv…


2 comentarii to SIE, biletel la ”Zidul Plangerii”!

  1. Anonymous

    Nu vad marmota care invelea ciocolata in insiruirea asta gretoasa de SS-isti prezentati drept crestini dupa Evanghelie. Misiunea romaniei e clara de 1000 de ani si include si sacrificarea a zeci de milioane de evrei!

  2. 🚩 💯 🚩

    Nihil sine Deo. La invitatia Regelui si ultimului maresal roman in parlament a spus:”Nu poate exista politicianul roman de maine fara, morala, credinta si memorie.”
    Regele Mihai


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!