DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Serviciu de filaj in numele lui Base!

Serviciu de filaj in numele lui Base!

Autor:

Traian Basescu era la apogeul carierei sale. Si, ce-i drept, chiar daca repezirea de a taia un sfert din salariile tuturor bugetarilor din Romania in baza unei prognoze suspect de eronata a Fondului Monetar International incepuse deja sa-i zdruncine soliditatea bazinului electoral, Base era inca „jupanul“ absolut al sistemului. Care, pe atunci, nu devenise inca unul „ticalosit“. Astfel ca, dupa cum bine stiau inclusiv apropiatii sai, planul lui Traian Basescu prevedea ca acesta sa copieze partial scenariul impus cu atata usurinta de catre Vladimir Putin la Moscova.

 

6 acum traian basescu primit cu urale la botosani galerie foto video Serviciu de filaj in numele lui Base!

Basescu a creat un monstru, furios de refuzul oamenilor generalului Predoiu de la SIE

Drept urmare, fostul presedinte era atat de sigur ca va reusi sa nu piarda contactul cu varful Puterii si sa devina viitorul premier al Romaniei incat nu si-a mai pregatit niciun alt plan B, preferand, in stilul caracteristic, sa joace totul pe o singura carte. Ceea ce si explica „gafa“ politica care s-a dovedit apoi atat de greu de surmontat in lansarea Miscarii Populare de a nu-si pregati niciun urmas la Cotroceni. Oricum, pe atunci, Traian Basescu, cel care nu era obisnuit sa se comenteze vreun ordin de-al sau, fara a fi aici vorba musai de cele oficiale, stipulate prin Monitorul Oficial le-a solicitat, pe canale specifice, celor de la Serviciul de Informatii Externe „capul“ cuiva. Adica dosarul secret cu care l-ar fi putut apoi „inghesui“ incat respectivul personaj politic sa nu se opuna numirii ulterioare a lui Traian Basescu drept „premierul de compromise“. Numai ca, spre stupefactia lui Basescu, oamenii generalului Silviu Predoiu s-au tinut mai tare decat se asteptau ceilalti sefi de structuri care nu indrazneau inca sa ridice privirea in fata lui Base si au refuzat sa indeplineasca „rugamintea de nerefuzat“, dar complet pe langa cutumele servicilor secrete ale acestuia, mai ales ca implica si operatiuni ilegale de filaj.

filaj Serviciu de filaj in numele lui Base!

In campurile tactice ale SRI-ului „coldist“ se lucra cu mandate obtinute „en gross“ pe legea sigurantei nationale

Drept urmare, dupa cum sustin sursele noastre, in urma „delet“-ului primit de la SIE,pe fostul presedinte l-ar fi apucat pur si simplu pandaliile prezidentiale si atunci, turbat de furie, a autorizat importarea de la americani de tehnica de ultima ora pentru interceptari si filaj. Iar generalii Florian Coldea si Lucian Pahontu s-au repezit sa execute ei ordinele refuzate cu temei legal de catre generalul Predoiu. Si in acel moment a aparut nu doar „sistemul ticalosit“ cu care degeaba se confrunta acum Basescu, cat si o noua forta oculta si de temut in lumea si asa aglomerata a serviciilor secrete romanesti. Pentru ca s-a creat astfel un serviciu paralel de infomatii, care dispunea nu doar de cea mai buna tehnica de filaj si fonduri operative „fara numar“, dar a putut astfel, profitand de mingea la fileu ridicata inconstient de catre suparaciosul Basescu, sa foloseasca resursele umane si tehnice puse la dispozitie cu stiinta „Marinarului“ pentru a-si face propriile jocuri. Care, in unele cazuri, continua si acum, la fel de ilegal ca si la inceput, atata timp cat mandatele judecatoresti de monitorizare nu doar ca nu au fost acordate, dar nici macar nu au fost solicitate vreodata in actiunile de filaj paralel facute in numele lui Basescu!

SIE, rupt de statul paralel

Si cu toate ca, la acel moment, Traian Basescu inca traia euforia de a fi „stapanul dosarelor“, chiar daca SIE indraznise sa faca un pas in lateral, restul structurilor informative s-au inghesuit sa acopere „golul“ astfel creat.

paho Serviciu de filaj in numele lui Base!

Ce va face Pahontu daca i se vor cere mandatele judecatoresti solicitate de catre SPP?

Iar statul paralel a aparut pe doua fronturi distincte, partea de SRI la butoanele caruia se afla generalul Coldea si SPP-ul pe care Lucian Pahontu reusise, in atata amar de vreme de cand se afla la conducere, sa-l impaneze la varful organigramei cu proprii oameni de incredere. Si daca SRI-ul si-a extins imperiul din acel moment in care Coldea a inceput sa practice „jocul dublu“ in fata lui Traian Basescu creand campurile tactice din Justitie, unde au fost apoi executate atatea „tinte vii“ insemnate in urma unor operatiuni de interceptare si filaj pentru care obtineau „en gross“ mandate pe siguranta nationala, indiferent de natura spetei, seful SPP a lucrat mult mai subteran. Mai ales dupa ce tehnica „avangardista“ pentru acele vremuri a ajuns sa fie folosita pentru umplerea cu dosare „sensibile“ a seifului personal pe care Pahontu il are in propriul birou si pe care se bazeaza inca atat de mult. Si atunci cand membrii comisiei parlamentare pentru controlul SPP vor cere situatia mandatelor judecatoresti obtinute pentru actiunile de filaj executate de „acoperitii“ serviciului, vor afla cu stupoare ca acestea pur si simplu nu exista!

Sa predea tehnica!

De asemenea, pe langa clarificarea situatiei mandatelor pe baza carora, in mod normal, ar fi trebuit sa fie efectuate operatiunile de filaj care au vizat inclusiv ofiteri ai altor structuri „nealiniate“ statului paralel, o alta provocare majora pentru Comisia parlamentara de control este identificarea tehnicii folosite in operatiunile paralele de filaj si care ar fi fost „acoperita“ inclusiv in inventarul serviciului.

tehnica Serviciu de filaj in numele lui Base!

Si, totusi, tehnica folosita in misiuni ilegale poate fi lesne identificata, ca si cei care au participat la aceste misiuni

Dar, totusi, masinile „colorate“ cu tehnica respectiva exista, cei „cu nasul in suflet“ care au participat la operatiunile de filaj de asemenea, astfel ca, da, audierea generalului Pahontu este una mult asteptata de toata lumea. Insa la comisia de control a SPP trebuie sa fie audiati si alti ofiteri superiori care au stiinta de acest „serviciu strict secret“ din chiar sanul SPP-ului oficial. Dupa cum, de asemenea, in cadrul Comisiei de control a SRI, audierea lui George Maior si a lui Florian Codea ar trebui urmata de punerea sub reflectorul intrebarilor si a altor inalti ofiteri care s-au retras intr-un con de umbra de unde se asteapta ca nu-i va mai scoate nimeni…


26 comentarii to Serviciu de filaj in numele lui Base!

 1. Grupul

  Suntem același grup de ofițeri tineri care nu vom da inapoi. Pentru ca rușinea de a fi SPP ist intr un serviciu condus de niște Subofițeri parveniți este deja prea mare. Ca doar Voroneanu nu este singurul subofiter ajuns șeful unei structuri de elita doar pt ca nu cracneste in fata lui paho.Sa afle toată lumea ca structura de elita a SPP ,Secțiunea 1 este condusă tot de un fost subofiter,Joita!!! Care are in subordine numai ofițeri de cariera cu Academia de Politie,Academia Naționala de Informatii sau Academia Militara de la Sibiu!oare cum se simt acești ofițeri când sunt conduși de subofițerul Joita? Ca și la SEAMI,structura condusă de fatalaul Barbu și unde Vulpe,șeful Secției Comanda este tot fost subofiter, ca și cei doi sefi de Sectoare,cu toții aduși de la Jandarmerie și făcuți ofițeri și sefi de paho in locul adevăraților profesioniști. Și de aia a ajuns serviciul in halul in care l a adus paho cu ofițerii de cariera hingherit,filați ilegal și terorizați sa plece din SPP pt ca in locul lor sa fie puși subofițerii jandarmi. S ar întâmpla vreodată așa ceva la SIE,ca sa dam un singur exemplu ?

  • Radu Stoica

   Sunteți același grup de frustrați…mă așteptam să spuneți scriitorului…că pentru filaj..Nu e nevoie de mandat..în rest…adorm cu poveștile,..pardon bârfele voastre puerile..

  • Pensionar

   Nu prea e asa…joita e promotie 1995 de la academie, fac de jandarmi..cand am scris ca a primit repartitie la o scoala de sub, era deja ofiter…e adevarat ca a terminat vai mama lui, dar asta e !!
   De asemenea, nici aliu n a fost subof, e promotie de acad,,,baiat istet de felu lui, dupa ce a venit aici, a nteles repede cum bate vantu si ar omora o si pe masa pt o functie sau o misiune externa….jegu de margarit a fost serg angajat, nici macar subof….coleg de gasca, cu idiotu de nistor, amandoi cu facultati mediocre, nu stiu unde, bioterra, ceva de genu…

 2. 215

  Au fost date mandate pe siguranță pentru interese persoale, nu pentru prevenirea unor infracțiuni sau atentate împotriva demnitarilor.

  Cei de la filaj din cadrul SPP-lui sau lovit de multe ori cu noi pe traseu, ba chiar ne-au amenințat să ne retragem din ordinul lui Paunica.
  Mihai Novacescu a venit, personal, la Olteanu în birou pe Eforie să ne retragem de pe subiect.

  Mihai Novacescu venea foarte des la seful cel mare (Olteanu) …
  La multe operațiuni am filat să nu fim filati …

  Cei de la unitatea Tonola au zis că i-au instruit pe cei de la filaj din cadrul SPP-lui la ei, nu la sediul SPP.

   Avem colegi care mai vorbesc cu cei de incredere și au spus ca sunt 20 de oamnei la SPP la filaj pregatiti de cei de la TONOLA.

  Se pare că Basescu a luat cea mai tare aparatură de filaj și interceptari fără să știe foarte multă lume bună…
  Pahontu i-a facut pe plac lui Basescu, iar după ce a plecat Basescu, a făcut la fel pentru americani, Kovesi și Iohannis.

  Nu este legal ca un serviciu de protecție și pază să desfășoare activități de filaj pe oameni de afaceri, demnitari și civili, doar pentru satisfacerea unor apropiați sau pentru interesul personal.

  Ce caută domnul Pahontu la ziua de naștere a lui Maticiuc, tatal lui Codin, zis Poponet.
  Ce cauta domnul Pahontu la ziua lui Niro în herastrau?
  Sunt poze la noi si cred cu siguranță și la alte servicii…

  Nu este normal ca SPP-ul să aibă un astfel de director!

  Este penibil să aveți un sef care nu știe cum să vorbească sau care execută sarcini date de catre civili, procurori sau prieteni.

  Panuica îi punea pe băieți să fileze oamnei de afaceri si demnitari, chiar personal l-a sunat pe Seful nostru să ne retragem.

  Nu aveau sefii noștri ce să facă, nu avea nimeni curajul să vorbească, dar acum, Băsescu a plecat, la fel și Olteanu și mulți colegi au probe foto-video cu cele menționate de mine.

  Păcat că domnul Tache nu mediatizeaza mesajele noastre ca să poată mulți să iasă cu probe.

  Trebuie să mergeți pe pistele date de noi și veți vedea că nu mintim și nu “furăm curent”.

  Pahontu îi ameninta pe toti sefii din alte structuri și le spunea că sună la ordinul lui Basescu.

  Mihai Novacescu era corespondetul între Cretu și Olteanu.

  Multe poze și filmari au fost luate cu tot cu carduri din aparatele foto-video direct de pe traseu.
  Asta ca să nu facă cineva recover la carduri…

  Sunt poze și cu fiul lui Pahontu la SRI și SIE în Londra în care se vede cu infractori și penali sau să se verifice cu ce bani si-a luat casă in Londra, nu cumva sunt banii de la C.A.R??

  Parchetul militar trebuie sesizat pentru orice faptă de coruptie sau încălcarea atribuțiilor de serviciu!

  Mai mult curaj băieți, sunteți prea fricosi (unii).  Stim că sunt probe strânse de mult timp.

  Dacă se aprobă în comisie verificarea mandatelor de la SPP, o să iasă rau… direct de parchetul militar!

   Se făcea filaj la Prunaru, Sida, Luxten, Joe, Hrebe și alții, pusi de Pahontu să ii fileze pentru Basescu.

  Au fost raportate fapte penale de detinere si consum de droguri de mare risc, dar așa  si-a clădit cariera Pahontu…

  Să vorbească băieții de la C1 care erau puși de Pahontu să îi sperie pe iubiții mezinei …

  Eba era tumefiata de la prafuri, nu de la botox… băieții de la SPP stiu mai mult.

  La mare sunt filmari, la fel și la munte în care mezina îi dă rusini lui Pahontu și îl ameninta că il mută la jandarmerie să facă inventaru la bocanci…

  Hal de director! Stim cu siguranță de ce il tine Domnul Președinte, pentru filarea oamenilor politici și pentru a menține un acord între DNA și Președinție.

  Cum să il dea afară Iohannis, cand el asta vrea, un director șantajabil cu sistemul deja format și oamnei bine instruiți cu dosare care exectuta tot ce li se ordonă.

 3. Militar

  Respect pt cei care nu lasa garda și lupta cu demnitate pt meseria lor.fac parte din alta structura și va pot asigura ca dacă este sa va pice directorul se va întâmpla nici pentru ca îl va demite Iohannis,nici ca va face cine stie ce brânza comisia parlamentara,nici ca s ar sesiza Parchetul Militar.Ci doar pentru ca,din cate am putut observa in ultima vreme,este tot mai izolat de către șefii celorlalte servicii.asta este șansa voastra, Pahontu sa fie “scuipat” chiar de către sistem,pt ca la “NexT level” al celorlalte servicii nu se vrea nicio asociere cu un “camarad” deja compromis de aceasta campanie de dezvăluiri fără precedent.deci,dacă i se trage,tot de la servicii i se va trage…oricum succes!

 4. Turnator

  Domn Mitica Voroneanu vezi ca pe 1 Martie îți iese ordinul de transfer la catelarii de la pirotehnic,vei fi in subordinea lui Coldica,sa vezi ce te umilește și ce o sa se răzbune asta pe tine.apropo a fost cu Neamțul la ski in Surianu cu Marius Pop,aghiotantul care l a dat in gât pe Mircea Geoana.tu ai fost?Coldica a fost la ski!!!!daca aveai coloana nu făceai aceleași mizerii ca Ganea,ati băgat oamenii in hârtii ca sa i obligați sa plece,sa și aducă ghiulul penalii lui.Gabor Marian Neacșu Sorin Pristavu pana și Dincă au plecat, au avut coloana vertebrală. Și erau SSI -isti vechi,aduși de la contrainformații militare,cu cursuri de specialitate, nu infanteriști ca tine Voro și ca Ganea.paho v a cerut sa le faceți înscenări murdare i ati filat ilegal pana și ce au ieșit la pensie…așa e colegial ???dar las ca o sa vezi și tu cum e când o sa ți ajungă șef Coldica…

 5. Retras

  Pai de aia au plecat cei patru,pt ca nu au vrut sa facă politie politica!si au atât de multe de spussss!si uite ca are și cine sa i asculte !!!vorbim totusi de niște profesioniști de la contrainformații militare ,care nu uita ce mizerii le ati făcut .

 6. Agent Marta

  MARTORII SI REPREZENTANTII
  FAMILIEI MARTA CA PERSOANE FIZICE SI JURIDICE
  MARTORII SI REPREZENTANTII
  PRIETENILOR SI CUNOSTINTELOR FAMILIEI MARTA CA PERSOANE FIZICE SI JURIICE

  1. Pentagon, Washington D.C. – the headquarters of the United States Department of Defense. Adresa 1400 Pentagonul Apărării, Washington, DC 20301-1400 – Departamentul Apărării al Statelor Unite ( United States Department of Defense )
  2. The North Atlantic Treaty Organization ( NATO – OTAN) – the North Atlantic Alliance .NATO is an alliance that consists of 29 independent member countries across North America and Europe. Sediul central ADRESSE Bruxelles, Belgia. Secretar general – Jens Stoltenberg , Președinte al Comitetului militar al NATO – Generalul Petr Pavel, Forțele Terestre din Cehia Comandantul Suprem al Forțelor Aliate din Europa General Curtis Scaparrotti, Statele Unite ale Americii Comandantul Suprem al Forțelor Aliate Transformare Général Denis Mercier
  3. The Islamic Military Counter Terrorism Coalition (IMCTC) (Arabic: التحالف الإسلامي العسكري لمحاربة الإرهاب‎), the Islamic Military Alliance (IMASediu Riyadh, Arabia Saudită
  4. Defence Intelligence Staff (DIS) Regatul Unit
  5. Government Communications Headquarters (GCHQ) Regatul Unit
  6. Joint Intelligence Committee (JIC) Regatul Unit
  7. Royal Air Force Intelligence Branch Regatul Unit
  8. Intelligence Corps Regatul Unit
  9. Police Intelligence Regatul Unit
  10. Secret Intelligence Service (SIS or MI6) Regatul Unit
  11. Security Service (MI5) Regatul Unit
  12. Special Branch Regatul Unit
  13. Federalnoye Agentstvo Pravitelstvennoy Svyazi i Informatsiyi (FAPSI) (Federal Agency of Government Communications and Information ) Federația Rusă
  14. Federalnaya Sluzhba Bezopasnosti (FSB) (Serviciul Federal de Securitate) Federația Rusă
  15. Federalnaya Sluzhba Okhrany (FSO) (Federal Bodyguard Service – corps of bodyguards Federația Rusă for government officials; responsible for their personal security)
  16. Glavnoye Razvedyvatelnoye Upravlenie (GRU) (Main Intelligence Directorate) Federația Rusă
  17. Sluzhba Vneshney Razvedki (SVR) (Foreign Intelligence Service) Federația Rusă
  18. Mosad – în ebraică ha-Mosad le-Modiin ule-Tafkidim Meyuhadim, Instituția (israeliană) pentru informații și misiuni speciale (externe) Israel
  19. Șabak, sau Ș.B. – în ebraică Șin Bet, Șerut ha-Bitahon ha-Klali, Instituția (israeliană) pentru siguranța generală (internă). Israel
  20. AMAN – în ebraică Agaf ha-Modi’in, Departamentul de informații al Țahalului – Armata Israeliană de Apărare. Israel
  21. BLACK – CUBE – Black Cube este o agenție privată de informații care operează din Londra, Paris și Tel Aviv și este denumirea comercială a BC Strategy Ltd. Compania a fost înființată în 2010 de către foștii ofițeri israelieni de informații Dan Zorella (în ebraică: Dan Zorla) și Avi Yanus (în ebraică: Avi Yanus) Mossad și Shin Bet. Personalul companiei este cunoscut pentru a menține legături strânse cu guvernul israelian și cu agențiile de informații international .
  22. Air Intelligence Agency (AIA) Statele Unite ale Americi – Army Intelligence Statele Unite ale Americii
  23. Central Intelligence Agency (CIA) Statele Unite ale Americii
  24. National Clandestine Service (NCS) Statele Unite ale Americii
  25. Coast Guard Intelligence Statele Unite ale Americii
  26. Defense Intelligence Agency (DIA) Statele Unite ale Americii
  27. Office of Intelligence, Department of Energy Statele Unite ale Americii
  28. Bureau of Intelligence and Research (INR), Department of State Statele Unite ale Americii
  29. Office of Intelligence Support, Department of the Treasury Statele Unite ale Americii
  30. National Security Division, Federal Bureau of Investigation Statele Unite ale Americii
  31.Information Analysis and Infrastructure Protection Directorate Statele Unite ale Americii
  32. Marine Corps Intelligence Activity (MCIA) Statele Unite ale Americii
  33. National Geospatial-Intelligence Agency (NGA) Statele Unite ale Americii
  34. National Intelligence Council (NIC) Statele Unite ale Americii
  35. National Reconnaissance Office (NRO)
  36. National Security Agency (NSA)
  37. Office of Naval Intelligence (ONI)
  38. United States Secret Service (USSS)
  39. National Intelligence Agency (NIA) – Agenția de inteligență Națională (AIN) Africa de Sud
  40. South African Secret Service (SASS) – Serviciul Secret Sud-African (SSSA) Africa de Sud
  41. South African National Defence Force Intelligence Division (SANDF-ID) – Diviziunea de informații sud africană de Forță Defensivă Națională (DI-SAFDN) Africa de Sud
  42. Crime Intelligence Division, South African Police Service – Diviziunea de Informații Criminalistice, Serviciul de Poliție Sud-African) Africa de Sud
  43. International Criminal Police Organization – INTERPOL – Sediu Lyon, Franța – Președinte Mireille Balestrazzi – Secretar General Ronald Noble
  44. The European Union Agency for Law Enforcement Cooperation (Europol), the European Police Office (Europol) and the Europol Drugs Unit (EDU) – Sediul Eisenhowerlaan 73 Haga, Olanda – Rob Wainwright, director executiv
  45. The International Criminal Court (ICC) – Curtea Penală Internațională – Adresă: Oude Waalsdorperweg 10, 2597 AK Den Haag, Olanda – cu sediul la Haga în Olanda- Președintă: Silvia Fernández de Gurmendi – Fatou Bensouda – procurorul Curții Penale Internaționale
  46. ONU – Organizația Națiunilor Unite este compusă din cinci entități: Adunarea Generală a Națiunilor Unite, Secretariatul Națiunilor Unite, Curtea internațională de justiție, Consiliul de Securitate al ONU și Consiliul Economic și Social al Națiunilor Unite. Sediu: New York, New York, Statele Unite Secretarul General al Organizației Națiunilor Unite – secretar general este Antonio Guterres din Portugalia – au statutul de observator la Organizatia Natiunilor Unite.
  47. Sfântul Scaun este observator la Organizația Națiunilor Unite. Deosebirea față de Cetatea Vaticanului Sfântul Scaun trebuie deosebit de Vatican, care este un stat de sine stătător. Suveranul Pontif este atât suveran al Statului Cetății Vaticanului (denumirea oficială a Vaticanului), cât și șef al Sfântului Scaun, care este de asemenea, subiect de drept internațional public.au statutul de observator la Organizatia Natiunilor Unite – au statutul de observator la Organizatia Natiunilor Unite.
  48. WORLD BANK – Sediu: Washington, D.C., Statele Unite Director executiv: Kristalina Georgieva – Președinte: Jim Yong Kim Banca Mondială este o bancă susținută cu finanțări internaționale care oferă asistență financiară și tehnică țărilor sărace. Grupul Băncii Mondiale este o instituție formată din alte cinci instituții financiare internaționale – au statutul de observator la Organizatia Natiunilor Unite.
  49. International sports federations – Comitetul Olimpic Internațional – Comedi International Olympique – Sediul Lausanne, Elveția Președinte de onoare – Dr. Jacques Rogge – Președintele – Dr. Thomas Bach – Vicepresedinte – Domnul Yu Zaiqing – Dl. J.A. Samaranch – 105 active members, 32 honorary members, 2 honour members (Senegal and United States) – au statutul de observator la Organizatia Natiunilor Unite.
  50. Alianța Internațională pentru Memoria Holocaustului (International Holocaust Remembrance Alliance – IHRA) Alianța Internațională de Rememorare a Holocaustului Organizație interguvernamentală Scop Unirea guvernelor și a experților pentru a întări, a promova și a promova educația, memoria și cercetarea Holocaustului la nivel mondial și pentru a-și respecta angajamentele față de Declarația de la Stockholm din 2000 Sediul central Berlin, Germania -au statutul de observator la Organizatia Natiunilor Unite.
  51. Ordinul Suveran Militar de Malta – OSMM este unul dintre cele mai vechi ordine nobile catolice existente, având ca scop slujirea credinței și ajutorarea aproapelui. Înființare: Ierusalim, Israel Sediu: New Jersey, Statele Uniteau – statutul de observator la Organizatia Natiunilor Unite. Catre Marele Maestru al Ordinului Suveran Militar de Malta
  52. UNICEF – Fondul Internațional pentru Urgențe – Sediu: New York, New York, Statele Unite – Director executiv: Anthony Lake – au statutul de observator la Organizatia Natiunilor Unite.
  53. TRIBUNALUL PENAL INTERNATIONAL
  54. Curtea Europeană a Drepturilor Omului, adesea numită informal “Curtea de la Strasbourg”
  55. Curtea de justiție a Uniunii Europene (CJUE), numită în trecut Curtea Europeană de Justiție (CEJ) își are sediul în Luxemburg și este organul juridic suprem al Uniunii Europene.
  56. Curtea Permanentă de Justiție Internațională cunoscută și cu numele de Curtea Mondială, a fost curtea internațională atribuită Societății Națiunilor.
  57. The Defense Intelligence Agency (DIA) – Agenția de Informații de Apărare (DIA) este un serviciu de informații externe al guvernului federal al Statelor Unite, specializat în domeniul serviciilor de informații militare și de apărare.
  58. MILITARY WORLD
  59. GRUPUL SI FAMILIA BILDERBERG
  60. GRUPUL SI FAMILIA ROCKEFELLER
  61. GRUPUL SI FAMILIA ROTHSCHILD
  62. TARA GALILOR
  63. REGATUL UNIT
  64. STATUL ISRAEL
  65. FEDERATIA RUSA
  66. STATELE UNITE ALE AMERICII
  67. UNINEA EUROPEANA
  68. ALTELE institutii international si organizatii international

 7. Mandat

  De la cine iei mandatele paho,nu cumva de la Hăineală???dar lasa nu spune aici,mai bine zi in fata la comisie…

 8. nume de cod MARTA

  VINOVATI DE INFRACTIUNI ( PLURITATE E INFRACTINI ) NATIONALE SI INTERNATIONALE DIN 1969 – 2018 – 49 DE ANI
  INTERES DEOSEBIT PENTRU SECRETE MILITARE INTERNATIONALE ( CONTROL JUDICIAR FARA TERMEN )
  INTERES DEOSEBIT PENTRU Muntii BUCEGI– MISTERE ( CONTROL JUDICIAR FARA TERMEN )
  1. TRAIAN BASESCU – FOSTUL PRESEDINTE AL ROMANIEI CARE DA ORDINE DE EXECUTIE – COLABORATOR DNA
  2. SILVIU PREDOIU – OMUL DOMNULUI TRAIAN BASESCU – COLABORATOR DNA
  3. MONICA MACOVEI – OMUL DOMNULUI TRAIAN BASESCU– COLABORATOR DNA
  4. LAURA CODRUTA KOVESI – OMUL DOMNULUI TRAIAN BASESCU–DNA
  5. MARCEL OPRIS – OMUL DOMNULUI TRAIAN BASESCU– COLABORATOR DNA
  6. FLORIAN COLEA– OMUL DOMNULUI TRAIAN BASESCU– COLABORATOR DNA
  7. DANIEL HORODNICEANU – OMUL DOMNULUI TRAIAN BASESCU– COLABORATOR DNA
  8. DNA – DIRECTIA NATIONALA ANTICORUPTIE –DEPARTAMENTUL – PARCHET DE EXECUTIE POLITICA AL DOMNULUI TRAIAN BASESCU
  9. SERVICIUL TEHNIC DNA – DIRECTIA NATIONALA ANTICORUPTIE –DEPARTAMENTUL – PARCHET DE EXECUTIE POLITICA AL DOMNULUI TRAIAN BASESCU Servicul DNA deţine tehnică proprie
  10. VINOVATII – AUTORII – COAUTORII – Autor este persoana care săvârşeşte în mod nemijlocit o faptă prevăzută de legea penală NATIONALA SI INTERNATIONALA Coautori sunt persoanele care săvârşesc nemijlocit aceeaşi faptă prevăzută de legea penală NATIONALA SI INTERNATIONALA

  COMPLICITATE DIN PARTEA STATULUI ROMAN LA INFRACTIUNI ( PLURITATE E INFRACTINI ) NATIONALE SI INTERNATIONALE IN 1969 – 2018 – 49 DE ANI
  INTERES DEOSEBIT PENTRU SECRETE MILITARE INTERNATIONALE ( CONTROL JUDICIAR FARA TERMEN )
  INTERES DEOSEBIT PENTRU Muntii BUCEGI – MISTERE ( CONTROL JUDICIAR FARA TERMEN )

  1. Serviciul Roman de Informatii ( SRI ) – COLABORATOR DNA
  2. Serviciul de Informații Externe (SIE) – COLABORATOR DNA Servicul de Informaţii Externe deţine tehnică proprie
  3. Serviciul de Protecție și Pază (SPP) – COLABORATOR DNA
  4. Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) – COLABORATOR DNA
  5. Direcția Generală de Informații a Apărării (DGIA) – COLABORATOR DNA
  6. Direcția de Informații Militare (DIM – J2) – COLABORATOR DNA
  7. Direcția Contrainformații și Securitate Militară (DCISM ) – COLABORATOR DNA
  8. Direcția Generală de Informații și Protecție Internă (DGIPI) – COLABORATOR DNA
  9. (Ministerul Afacerilor Interne), Directia de Operatiuni Speciale (DOS) – COLABORATOR DNA
  10. IGPR – Protectia Martorului – COLABORATOR DNA – Servicul IGPR deţine tehnică proprie
  11. DIICOT – Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism– COLABORATOR DNA
  12. PARCHETELE DE SECTOR 1-2-3-4-5-6– COLABORATOR DNA
  13. PARCHETELE MILITARE DIN ROMANIA – COLABORATOR DNA
  14. PICCJ – PARCHET INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE – COLABORATOR DNA
  15. PARCHETUL DIN JUDECATUL BRASOV – COLABORATOR DNA
  16. ICCJ – INALTA CURTE DE CASATIE SI JURSTITIE– COLABORATOR DNA
  17. CURTILE DE APEL DIN BUCURESTI– COLABORATOR DNA
  18. CURTILE MILITARE E APEL DIN BUCURESTI – COLABORATOR DNA
  19. Toti ambientalii de la supraveghere tehnica speciala ambientala – monitorizare ambientala de la statul roman cu plata serviciilor ambientale prin bugetul statului
  20. George Soros – György Schwartz, un economist, activist politic, filantrop american originar din Ungaria EFECTUEAZA SCOALA POLITICA DIN VIATA LUI MARTA CONSTANTA CU TRANSMISIE LIVE 24 DIN 24 DE ORE PRIN TELEVIZIUNE SI INTERNET FARA ACCEPTUUL LUI MARTA CONSTANTA CA VREA SA SE FACA POLITICIAN PENTRU A-I SERVI LUI DOMNUL GEORGE SOROS
  21. Hillary Diane Rodham Clinton un politician american a fost candidatul Partidului Democrat pentru Președintele Statelor Unite în alegerile din 2016 EFECTUEAZA SCOALA POLITICA DIN VIATA LUI MARTA CONSTANTA CU TRANSMISIE LIVE 24 DIN 24 DE ORE PRIN TELEVIZIUNE SI INTERNET FARA ACCEPTUUL LUI MARTA CONSTANTA CA VREA SA SE FACA POLITICIAN PENTRU A-I SERVI DOAMNEI HILLARY CLINTON
  22. COMPLICELE ESTE PERSOANA SI INSTITUTIA CARE CU INTENTIE INLESNESTE SAU AJUTA IN ORICE MOD LA SAVARSIREA UNEI FAPTE DIN CODUL PENAL NATIONAL SI INTERNATIONAL . Este de asemenea complice persoana care promite, înainte sau în timpul săvârşirii faptei, că va tăinui bunurile provenite din aceasta sau că va favoriza pe făptuitor, chiar dacă după săvârşirea faptei promisiunea nu este îndeplinită. in cazul măsurii supravegherii video, audio sau prin fotografiere în spaţii private, menţiunea privind încuviinţarea solicitării ca organele de urmărire penală să pătrundă în spaţii private pentru a activa sau dezactiva mijloacele tehnice ce urmează a fi folosite pentru executarea măsurii supravegherii tehnice CONFORM Art. 140 Noul Cod de Procedură Penală Procedura de emitere a mandatului de supraveghere tehnică Metode speciale de supraveghere sau cercetare AI VOIE CA STATU ROMAN SA INTRI IN AMBIENTAL PRIN EFRACTIE – SPARGERE DE PROPRIETATE PRIVATA. ACTIVAREA SI DEZACTIVAREA LOCULUI MONITORIZAT PRIN EFRACTIE – SPARGERE DE PROPRIETATE PRIVATA DA SEMNAL LA BAZA ( LOCUL UNDE SE STOCHEAZA TOT CE SE INTAMPLA IN AMBIENTAL ) SI TREBUIE FIECARE ACTIVARE SI DEZACTIVARE AMBIENTALA PRIN EFRACTIE SA FIE INSOTITA DE CATRE UN RAPORT – FISA DE INTERVENTIE REFERITOR LA PROBLEMELE TEHNICE AMBIENTALE ( CARE LIPSESC INTRUCAT AU FOST ARUNCATE LA GUNOI ) A PERSOANEI FIZICE CARE TRANSMITE DIN AMBIENTAL CARE INTRA PRIN EFRACTIE IN AMBIENTAL CU MENTIUNEA MOTIVUL ACTIVARII SI DEZACTIVARII PRIN EFRACTIE A LOCULUI SUPRAVEGHEAT – MONITORIZAT 24 DIN 24 DE ORE CU TRANSMISIE LIVE 24 DIN 24 DE ORE CONFORM Art. 141 Noul Cod de Procedură Penală Autorizarea unor măsuri de supraveghere tehnică de către procuror Metode speciale de supraveghere sau cercetare AI VOIE SA ARUNCI PROBELE LA GUNOI – În cazul în care judecătorul de drepturi şi libertăţi apreciază că nu au fost respectate condiţiile prevăzute , infirmă măsura luată de către procuror şi dispune distrugerea probelor obţinute în temeiul acesteia. Procurorul distruge probele astfel obţinute şi întocmeşte un proces-verbal în acest sens DE DISTRUGERE DE PROBE ( PESTE 2 MILIOANE DE INFRACTIUNI NATIONALE SI INTERNATIONALE , TALHARIE CALIFICATA SI PLANIFICATA A SUMEI DE 3 MILIOANE DE EUR DE LA FAMILIA MARTA CA PERSOAN FIZICE SI JURIDICE , TALHARIE CALIFICATA SI PLANIFICATA A SUMEI DE 40.000 DE EUR DE LA FAMILIA MARTA CA PERSOAN FIZICE SI JURIDICE , TALHARIE CALIFICATA SI PLANIFICATA LA TOATA AVEREA FAMILIEI MARTA CA PERSOANE FIZICE SI JURIDICE IN VALOARE DE 1 MILION DE EUR , TALHARIE CALIFICATA SI PLANIFICATA DE LA FAMILIA MARTA CA PERSOANE FIZICE SI JURIDICE A PROIECTELOR MILITARE INTERNATIONALE, TALHARIE CALIFICATA SI PLANIFICATA DE LA FAMILIA MARTA CA PERSOANE FIZICE SI JURIDICE ACTE CONTABILE DIN ANUL 1991 – 2018 , TALHARIE CALIFICATA SI PLANIFICATA DE LA FAMILIA MARTA CA PERSOANE FIZICE SI JURIDICE HAINELE FAMILIEI MARTA , LUCRURI MOBILE SI IMOBILE , TALHARIE CALIFICATA SI PLANIFICATA DIVERSE DE LA FAMILIA MARTA CA PERSOANE FIZICE SI JURIDICE
  23. STATUL ROMAN PRIVAT NU ARE NICI O IMPLICARE LA NICI O INFRACTIUNE DIN ACEST MEMORIU INTRUCAT STATUL PRIVAT ROMAN NU POATE EFECTUA INFRACTIUNI NATIONALE SI INTERNATIONALE FARA STIREA STATULUI ROMAN CARE ESTE UNICUL COORDONATOR SI ORGANIZATOR AL UNEI PROTECTII SI AL UNEI CERCETARI PE TERITORIUL ROMANIEI . IN CAZUL IN CARE STATUL ROMAN CONSTATA CA STATUL PRIVAT FACE INFRACTIUNI AVEA OBLIGATIA PRIN LEGE NATIONALA SI INTERNATIONALA SA CONDAMNE FAPTUITORII IN 24 DE ORE DE LA INFRACTIUNEA CONSTATA . SI TOT IN 24 DE ORE STATUL ROMAN AVEA OBLIGATIA SA O ANUNTE PE MARTA CONSTANTA CARE ARE CALITATE DE PARTE VATAMATA SI VICTIMA CU PROTECTIE SI IMUNITATE MILITARA INTERNATIONALA DE CONDAMNAREA FAPTUITORILOR DE LA STATUL PRIVAT

  1. CURTEA PENALA INTERNATIONALA DE JUSTITIE
  2. TRIBUNALUL PENAL INTERNATIONAL
  3. Curtea Europeană a Drepturilor Omului, adesea numită informal “Curtea de la Strasbourg”
  4. Curtea de justiție a Uniunii Europene (CJUE), numită în trecut Curtea Europeană de Justiție (CEJ) își are sediul în Luxemburg și este organul juridic suprem al Uniunii Europene.
  5. Curtea Permanentă de Justiție Internațională cunoscută și cu numele de Curtea Mondială, a fost curtea internațională atribuită Societății Națiunilor.
  6. SI ALTELE

  • Paradeala Zdrentisor

   Lol Colea poate Coldrea asta Codlea

   • Paradeala Zdrentisor

    A fugit Nuța sa fuga si Codruța! A fugit Nuța sa fuga si Codruța!DNA fara cucuvea! DNA fara cucuvea! Klem Codruța si cu Busi ne-a apropiat de rusi! KLEM CODRUTA si cu Busi ne-a apropiat de rusi! Klementin si Portocala au furat o tara! Klementin si Portocala au furat o tara! Siamezi vei facea Luluța Costa Rica natiunea ta! Siamezi vei facea Luluta Costa Rica natiunea ta!

 9. Agent idiot

  Bai lăsați vrăjeala cu comentariile astea la deruta nu va ajuta la nimic softurile cu care va lăudați dacă vorbește Dincă și cei 3

 10. Ghiul

  Când sclavul ajunge mafiot începe deranjul…

 11. Nistor

  Lista subofițerilor mari sefi in SPP e muuuuult mai lunga.la personal a ajuns așa șef coada de topor sergentul Nistor!oare cum s o simti dl colonel Marinica? La fel și Dna. Lenuta Toader,care are Academia de Politie?ofiteri de cariera care au sergentul drept sef doar pt ca pune preș in fata ghiulului

 12. un fost militar

  Vai de tara in care reprezentatii serviciilor au ajuns sa se toarne si sa-si planga de mila in presa.

  • Scufitza Rosie

   corect vai de tara in care ne punem pe tava… strainilot…

 13. Paradeala Zdrentisor

  Hai sa va zic acuma si la ce bun o comisie daca nu faci o lege buna apoi? Ce lege a aparut dupa Coldea? Ce simplu era un general Sri nu poate dialoga cu un deputat si procuror. Si nu mai aparea cu Ghita si Chiovesi in vie. Sau daca nu-i pasa faceai un serviciu de siguranta in interiorul Sri presa comisia asta. Deci noi punem lupul paznic la oi – Ghita la comisie si Coldea sa apere tara de corupti si cand vrem sai cervetam punem oaia langa lup… evident o sa fuga in padurile din Costa Rica, Piszdrael, Hungaria, Serbia, Madagascar, America Central nefiscalizata urmand sa dea in stana can a adormi ciobanii.

 14. Paradeala Zdrentisor

  La Spp e floare la ureche. E un serviciu de paza a demnitarilor. A tuturor demnitarilor nu ca pe uni ìi apara jandarmii deci in Sua doar SS face paza nu jandarmeria. Iar informatiile locale de la Sri pe deplasari de la externe sau Sie, simplu. Cu mentiunea ca daca un presedinte nu poate avea mai mult de 2 mandate ca stim noi de ce un sef Sri Sie Spp, Dna Ani Frf Dicot Csmsa nu poata avea mai mult de 2 mandate ca om sti noi de ce. Vezi ce simplu. Noi ne complicam dupa mirosul de ciolan.

 15. Paradeala Zdrentisor

  Un agent Spp stie sa foloseasca si alte pistoale calibru diferit sa extraga sa introduca in masina securizata sa conduca in conditii deosebite in conditii de pericol si avarie sa dea prim ajutor, ce un jandarm nu e pregatit.

 16. istorie

  Vom reuși oare, noi românii, să trecem, de zidul artificial creat în istoriografia noastră de cucerirea și stăpânirea romană în Dacia, pentru a ne pune în valoare întreaga istorie multimilenară de la începuturile locuirii Pelasgilor și Dacilor pe meleagurile noastre anterioare plecării primelor populații autohtone spre Peninsula Italică?

  • Paradeala Zdrentisor

   Pe bune cand academiile americane spun ca cei mai vechi oameni de pe pamant sunt in Romania de acum 50.000 de ani da la noi nu apare in cartile de istorie exRoller.,nu mai mi frica. Mi frica tot de austrieci. Cand au ajuns aia in Romania dupa 51000 de ani au inceput salbatecii sa traga cu tunu in biserici da ardileanu smeker a facut biserica mobila. Pana monta austru tunu ardileanu meu si demonta biserica si tusti in padure, pleca austru monta biserica si tot asa. Mai greu i cu orientalizarea regatului care poate naste disensiuni. Cel mai usor e sa ne unim in romànism autentic si nu in hibrizi orientalism sau halogeni. Uite exerciț, puneti mari romani la servicii. Asta uneste. Uite 50 de localitati din Basarabia au semnat unirea cu tara.. Sunteti pregatiti? O sa vrea si din Bulgaria Serbia Hungaria, 0\,adica zero barat.

 17. Bot

  Trebuie incercuiti jandarmii si fortati sa ne facem meseria. Adusa doamna Macovei sa asculte de la o doamna desteapta ce povata de viata ce poate invata un jandarm de la o parlamentara europeana care a trecut si prin comunism. Cum protejati coruptia si nu institutia? Cum sa nu rupeti haine. Cum sa lasati reoorteri sa ia interviu la jandarm. Cum sa traim liberi fara sa ne atingem de Dna care lupta cu anticoruptia! Cum sa nu fi bou? Si multe alte.

 18. CRĂCĂNEL

  Un material complet IDIOT, scris si asta la comanda, dar dat asa, mai mult ca ” o perdea de fum”… ca sa nu zica lumea, dar mai ales CUNOSCATORII ca nu a fost atinsa si perioada lui nea Base!…
  Concluzia mai fratilor”PENSIONARI”… si de alte NATIONALITATI e doar una: VAI DE TARA IN CARE ASA ZISII PROFESIONISTI DE SISTEME DE APARARARE NATIONALA…AJUNG SA A SE DA IN GAT UNII PE ALTII! SI, PRIN PANA CUI? A unuia ca Tache?

 19. psihologuldeservici

  Mi s-a parut sau chir banuiti ca as fi acel Voro? Foarte bine. Minunat! Desi mi-ar fi placut sa spuneti ca sunt Iohannis sau Merkel. In fine. Daca manualul spune sa nu contrazic pacientul, nu-l contrazic. Disperarea pe care o afisati in mesaje m-a facut sa incerc sa aflu cat adevar este in spusele voastre, atat cat se poate afla de pe net. O simpla cautare si aflau ca acel Voroneanu nu a fost in nicio expozitie canina. Ma impinge pacatul sa aflu ce e cu pozele alea cu cainii in care, se presupune ca ar fi el si cainii lui, nu? Si ce aflu? Ca pozele sunt furate de pe net in prima fiind un domn din Piatra Neamt iar in cea de-a doua, un crescator din Germania, proprietarul canisei Schwarzberg. Adica voi implicati un cetatean neamt intr-un scandal, pana la urma, politic? Daca as fi acel cetatean, as sesiza ambasada. Mi-e foarte greu sa cred ca sunteti sau ati fost angajati SPP. Nu pot sa ma gandesc decat ca sunteti niste ageamii platiti de vreun frustrat care, probabil, a lucrat sau inca lucreaza la SPP. Un alt indiciu este si faptul ca ati zis ca acel Voroneanu si-a angajat baiatul la o firma a unui sergent SPP. Pai in corectitudinea voastra si spiritul vostru justitiar, in secunda 2 trebuia sa sesizati organele abilitate in cercetarea incalcarii unei legi si anume ca niciun militar nu are voie sa detina firma. Asa ca, doar un prost ar putea sa se alature unor ageamii care au printre ei si un instabil emotional, adica un labil psihic (eu ii spun domnul “sindrom Tourette).

 20. Te'n Bot

  Du-te in kil cu Macoveika ta. Ca asta este principala distrugatoare a justitiei. Sub competenta indrumare a marinarului.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!