DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Serviciile, unitate speciala pentru homosexuali!

Serviciile, unitate speciala pentru homosexuali!

Autor:

Informatii de ultima ora arata ca misterioasa unitate „H”, care a fost considerata drept „perla” spionajului romanesc pe vremea cand DIE penetra la greu mai ales serviciile secrete occidentale, dar si pe cele „prietene” s-ar fi reactivat prin centralele clandestine de la Paris si Bruxelles. Si, practic, actioneaza ca o structura de sine statatoare, una paralela cu servicile secrete ale statului roman!

 

caaapp Serviciile, unitate speciala pentru homosexuali!

Agenţii români monitorizează unitatea H

Desigur ca existenta unor grupari precum „Bobeica” sau cele specializate in lobby la nivelul Comisiei Europene, pe canalele specifice influentei comunitati de care s-a ocupat pe timpuri unitatea „H” este binecunoscuta directiilor de contrainformatii, numai ca, tinand cont de specificul mediului in care actioneaza agentii „defectati”, situatia este mai mult decat sensibila. Oricum, activitatea paralela a „ramasitelor” unitatii „H” este atent monitorizata, mai ales datorita faptului ca nu este vorba doar de „legendarea” unor fosti agenti  de la Paris sau din tarile Benelux, ci de ascensiunea spectaculoasa a celor recrutati in trecut de acestia si ajunsi intre timp importanti lideri politici sau demnitari ai statului roman.

Accept pentru relatii sexuale

Iar pentru a intelege mai bine specificul unitatii „H” si fisa postului „acoperitilor” din aceasta fosta directie cu totul aparte, cei care monitorizaza activitatea paralela actuala nu au cum sa nu se aplece si asupra modului cum a aparut aceasta. Astfel, dupa cum sustin sursele noastre, „nebunia H” ar fi inceput odata cu o suprinzatoarea telegrama trimisa de catre acum deja celebrul spion Mihai Caraman catre fosta conducere a Centralei de care apartinea din cadrul DIE. Este vorba despre o telegrama cifrata trimisa in Centrala, adresata catre generalul maior Neagu Cosma, fost sef al Directiei de Contraspionaj si prin care agentul Caraman informa ca „am intrat in contact si sunt pe punctul de a ma imprieteni cu pictorul, astfel ca va rog sa-mi aprobati inclusiv intretinerea de relatii sexuale cu sursa Joaquin Florence, acesta dandu-mi de inteles ca astfel ma poate prezenta apoi cercurilor influente ale Comisariatelor de la Bruxelles”. Si chiar daca sefii contrainformatiilor au fost la inceput socati de acest mod de lucru, schimbarea de cadre a facut ca penetrarea acestor cercuri sa fie considerata una dintre cele mai reusite misiuni ale Directiei de Informatii Externe din cadrul fostei Securitati. Si a fost fructificata la maxim de catre conducerea regimului ceausist, care a incurajat infiintarea fantomaticei unitati „H”, care intre timp a devenit practic o structura de sine statatoare.

De la Paris la Bruxelles

Si daca „implozia” serviciilor de dupa Revolutie s-a resimtit cam la nivelul tuturor structurilor informative romanesti, se pare ca singura care a inflorit a fost tocmai unitatea „H”!

luxemburg 465x390 Serviciile, unitate speciala pentru homosexuali!

Soţul premierului luxemburghez, în grupul Primelor Doamne de la summit-ul NATO

Chiar daca aceasta nu a mai primit acceptul legal de a desfasura astfel de misiuni sensibile din partea noilor autoritati de la Bucuresti. prime doamne Serviciile, unitate speciala pentru homosexuali!Iar odata cu trecerea anilor, interdictia a devenit una totala, mai ales pe teritoriile noilor parteneri occidentali. Numai ca unii dintre cei care au actionat ca agenti recrutatori la nivelul acestei unitati nu doar ca au nesocotit ordinele primite, dar au dezvoltat propria structura, dupa modelul unei loje masonice. Iar printre „ucenicii” ofiterilor acoperiti care activasera in cadrul unitatii „H” au inceput sa apara, pe langa trofeele” externe cu care deja se laudau membrii gruparii de la Paris, si tineri cu o perspectiva a carierei demna de invidiat.

Leo Varadkar 1024x681 Serviciile, unitate speciala pentru homosexuali!

Leo Varadkar – Premier Irlanda

Iar multi dintre acestia, intr-adevar, dupa ce ar fi fost racolati la Paris, au fost propulsati pana la varful piramidei politice sau a statului roman. Apoi, intre timp, pe langa centrul de recrutare de la Paris, a „explodat” pur si simplu si structura paralela „H” de la Bruxelles. Unde, dupa ce fusesera puse bazele unei celule inca din anii ’70, a fost considerata apoi prioritara, odata cu mutarea aici a structurilor europene.

ana brnabic 600 Serviciile, unitate speciala pentru homosexuali!

Ana Brnabic – Premier Serbia

Unele unde, oricum, comunitatea homosexuala are o puternica influenta, mai ales atunci cand este vorba despre promovarea unui membru asumat sau nu si oficial.

Curatati din Servicii

Culmea este ca, desi unitatea „H” a excelat intotdeauna in misiunile externe, perioada sa de glorie a fost, totusi, pe plan intern! Si asta intr-o perioada in care cei aflati mai mult sau mai putin din umbra la „butoanele” unitatii „H” au stiut sa profite din plin de deschiderea dovedita de catre personaje extrem de influente de la conducerea statului roman. Si cu toate ca „fisa postului” prevedea  strict racolarea si prelucrarea informativa a unor cetateni straini sau romani care isi desfasurau activitate in afara tarii, agentii „H” acoperiti au fost implementati pe tot felul de functii importante in structurile statului roman. Nu doar in politica, dar chiar si in serviciile secrete, situatia devenind atat de alarmanta incat, dupa schimbarea Puterii, contrainformatiile ar fi cerut la randul lor inclusiv sprijin extern nu atat pentru identificarea, cat direct pentru extragerea din sistem a celor propulsati pe filiera „H”. Iar dupa ce noua garda pro-americana a preluat conducerea importantelor servicii secrete, in urma cu peste un deceniu, toti cei monitorizati ca fiind prelucrati de capii retelei „H” au fost pur si simplu „curatati” din sistem, fara prea multe explicatii…

Se agita apele…

Culmea este ca desi totul poate parea o poveste de mult uitata, apele par sa se agite din nou. Iar cum parte din capii retelei „H” continua sa ramana bine conectati la influentele cercuri de la Bruxelles, acestia transmit in tara mesaje tot mai fatise despre ceea ce se intampla  la nivelul Uniunii Europene. Atentionand ca deja  s-a spart gheata prin prezenta oficiala la un summit NATO, printre „primele doamne”ale liderilor lumii,  a sotului premierului luxemburghez Xavier Bettel. Apoi, dupa doar cateva zile, in Irlanda de Nord, cunoscuta drept o tara ultra-catolica,  a fost numit un premier homosexual, in persoana lui Leo Varadkar. Asta in timp ce pana si la granitele Romaniei, nationalista si ultra-ortodoxa Serbie s-a trezit cu un prim-ministru ca Ana Brnabic, care si-a asumat oficial orientarea  sexuala lesbiana. Iar „informarile” venite pe filiera „H” par mai degraba avertismente care sa pregateasca o lovitura asemanatoare si in Romania, chiar daca pana acum „securitatea nationala” a rezistat pe baricade, dejucand in ultima clipa ultimele tentative. Asa ca, in ultimele zile, s-a trecut la reactualizarea listelor cu politicienii si demnitarii cunoscuti ca „prelucrati” de unitatea „H”, pentru a se putea stabili care au ramas „in adormire” si care au fost reactivati in ultimele luni, cand deja Europa are trei premieri homosexuali.


3 comentarii to Serviciile, unitate speciala pentru homosexuali!

 1. George Viziru

  Ar fi fost util sa explice aritcolul care este problema cu faptul ca unii premieri sint de o alta orientare sexuala. Eu personal nu am vazut care este faza…

  • Magda

   Faza la articol este că, Unitatea ”H” este reactivată de ARMĂSARII TINERI, AMBIȚIOȘI, DEZINHIBANT-COMBATANȚI, care-și bat la cur seniorii!

   Unitatea ”H” vrea să arate că este/a devenit POTENTĂ din moment ce iese nerușinat la lumină, fiind puternic susținută de Paris și Bruxelles, în a pune/impune-n scaune premieri gay, chiar și în țări creștine…Serbia (ortodoxă), Irlanda (ultra-catolică)!

 2. seCuristii

  dezaxatii astia sint folositi de serviciile secrete, asa se explica reclama ce li se face si ascensiunea lor in tot felul de puncte cheie…


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!