DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Serviciile, in spatele „Metodei Accidentul”!

Serviciile, in spatele „Metodei Accidentul”!

Autor:

Cu toate ca roata politica l-a adus ba la Putere, ba in Opozitie, Vasile Blaga a pastrat intotdeauna o doza importanta de influenta in acdrul Ministerului de Interne. Lucru datorat in mare masura si faptului ca, pe cand s-a aflat in fruntea MAI a impanzit organigrama de conducere a structurilor subordonate cu oameni care, apoi, in marea lor majoritate i-au ramas loiali.

 

cap accidente Serviciile, in spatele „Metodei Accidentul”!

Accidentul de 700.000 de euro de pe Centura Brașovului

Numai ca, iata, desi la acest moment „Buldogul” pare cu totul pus cu botul pe labe, lansarea unei noi piste in dosarul care a dus la ”decaparea” sa ar putea rasturna considerabil lucrurile. Pentru ca, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, odata cu schimbarile intervenite in ultima vreme in fruntea anumitor structuri s-a revenit la o varianta de lucru care, desi pare halucinanta la prima vedere i-a pus serios pe ganduri pe cei implicati. Astfel ca s-ar putea relua in considerare verificarea informatieri potrivit careia accidentul rutier care a dus la inculparea lui Vasile Blaga si a fostului sef al Politiei Romane, Liviu Popa sa nu fi fost doar un „noroc chior” pentru anchetatori, ci sa fi fost unul provocat.

blaga Serviciile, in spatele „Metodei Accidentul”!

Vasile Blaga și „nepotul” Liviu Popa, „decapați” dintr-o singură lovitură

liviu popa Serviciile, in spatele „Metodei Accidentul”!Iar cum la randul sau Bogdan Despescu a fost zburat din fruntea IGPR, pe langa pacatele personale, tocmai pentru ca nu a fost de acord cu schimbarea influentului chestor Liviu Vasilescu din fruntea Directiei Operatiuni Speciale, lucrurile se complica acum si mai serios…

Accident de 700.000 de euro

In septembrie 2016, chestorul Liviu Popa, fost sef al Politiei Romane, dar ajuns inapoi la comanda IPJ Bihor se afla din nou in carti pentru  revenirea pe o functie mai mult decat importanta la Ministerul de Interne. Si tocmai atunci, dupa cum avea sa declare ulterior la Directia Nationala Anticoruptie chiar Vasile Blaga, acesta si-a rugat „nepotul” sa se mai plimbe cu BMW-ul sau, care „era pe Diesel, ca sa nu rugineasca”. Asa ca Liviu Popa a plecat val-vartej catre Bucuresti, numai ca pe Soseaua de Centura a Brasovului a fost implicat intr-o tamponare pe cat de usoara, pe atat de stranie.

liviu vasilescu Serviciile, in spatele „Metodei Accidentul”!

„Umbra” lui Vasilescu la DOS…

Pentru ca, desi s-a ales doar cu un far spart si bara de directie indoita, fara ca sa existe vreun ranit, la o „banala” perchezitie facuta asupra BMW-ului proprietatea lui Vasile Blaga, dar condus de Liviu Popa s-ar fi gasit nu mai putin de 700.000 de euro, bani cash! Mai mult, la doar  doua saptamani dupa misteriosul accident de circulatie au urmat mai multe perchezitii la birourile si domiciliile unor politisti bihoreni, in frunte cu chiar chestorul Popa, concomitent cu audierea lui Vasile Blaga la DNA. Iata insa ca dosarul care se anunta drept cel mai spectaculos caz de coruptie al deceniului s-a soldat deocamdata doar cu demisia chestorului Liviu Popa din Politie si a lui Vasile Blaga din functia de co-presedinte al PNL.

Care pe care!

Insa partea cea mai stranie a intregii povestiri este ca, asa dupa cum se stie foarte bine de ceva vreme in anumite medii informative, ”metoda Accidentul” ar fi fost „gaselnita” gasita tocmai de catre unii ”pui de Buldog”, pe cand se aflau la butoanele operative ale sistemului de a o oferi pretextul necesar pentru a provoca diverse anchete. Pentru care aveau informatii, dar obtinute doar prin „mijloace specifice”, ci nu prin mandat. Asa ca, o simpla tamponare in trafic putea reprezenta ”ultima solutie” pentru a intra pe fir… Si probabil ca metoda era una atat de succes incat ea a fost preluata si de alte structuri, care au ajuns apoi sa  se faca la greu, ”care pe care”, mai ales in perioada nebuna a bataliei pentru control dintre diversele „fratii” din MAI…

Lovit la DOS !

Si chiar daca se stie ca tot ”ce a fost in Vegas, a ramas in Vegas…”, iata ca exista informatii ca, totusi,  lucrurile nu se vor potoli la Directia de Operatiuni  Speciale nici macar dupa ”transferul” fortat al chestorului Liviu Vasilescu in „cimitirul elefantilor” de la Directia Arme, Explozivi si Substante Periculoase. Iar unuia dintre adjunctii DOS i s-ar putea cere, mai curand decat se asteapta, explicatii atat despre „Metoda Accidentul”, cat si despre valiza ! Stie el care…


1 Comentariu la Serviciile, in spatele „Metodei Accidentul”!

  1. MILITIA

    Tache, vorbeşti prostii. Cum adică să facă percheziţie auto la o simplă tamponare fără victime ? Trebuia să existe un dosar penal şi apoi prin ordonanţă să se dispună percheziţia asupra vehiculului. Deci tot ce afirmi în articol sunt pure invenţii. Despre Liviu Vasilescu toată lumea ştie că a fost ţinut în funcţie de unchiul Vasilescu de la BNR. Când a început conflictul între Draknea şi BNR atunci a fost debarcat de la DOS. Vasilescu a fost tot timpul sluga lui Tobă iar cu Popa nu s-a înghiţit niciodată. De fapt Vasilescu este un ofiţer avansat la “APELUL BOCANCILOR” pentru că până în anul 1993 a fost plutonier. Cu toate că până acum câţiva ani dle Tache erai un ziarist onest, acum ai devenit un spălător de parbrize al dnei ministru MAI.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!