DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Seppuku in masa la SRI!

Seppuku in masa la SRI!

Autor:

Iata ca presiunile externe ale partenerilor strategici americani, puternic sustinuti de catre aliatii israelieni au fost suficiente pentru ca in cadrul principalului serviciu secret sa se declanseze fenomenul de masa pe care il anuntam cu cateva zile in urma, cel al retragerii de onoare pentru mai multi generali si sefi de structuri. Si ce este cel mai important este faptul ca nici macar nu a fost nevoie ca sa se apese prea mult pe acceleratie, ”baietii destepti” ai sistemului pricepand ca, gata, nu mai pot trage de timp la nesfarsit si ca pot fructifica si acum, in ultima clipa, beneficiile reale ale pensionarii.

 

cap seppuku Seppuku in masa la SRI!

Se anunta vremuri grele pentru generalul Dumbrava

Si uite cum, dupa ce la inceputul lunii iunie anuntam iminenta retragere a generalului Dan Valentin Capsuna, acesta a respectat termenul de trei luni dezvaluit de noi, presedintele Klaus Iohannis semnand deja trecerea sa in rezerva. Ca si a generalului Dumitru Dumbrava, cu toate ca in cazul creatorului ”campului tactic” din justitie este greu de crezut ca povestea se va termina aici. Mai ales ca in unele dintre cele mai spectaculaose dosare trimise in instanta de catre procurorii anticoruptie si care au zguduit din temelii clasa politica, sistemul si mediul de afaceri deopotriva numele generalului Dumitru Dumbrava este inca agatat in itele unor antepronuntari halucinante, fie ele facute si doar in anumite medii. Astfel ca este de asteptat ca de acum inainte schimbul liniilor sa se faca in mod ordonat in cursul lunii septembrie, pana la venirea ”marelui sef” din octombrie, omul care a detonat in mod inexplicabil ”bomba” culoarelor din justitie sa mai fie nevoit sa dea totusi ceva explicatii, fiind greu de crezut ca avocatii apararii celor ”executati” in vremurile de glorie ale ”binomului” ar putea pierde aceasta oportunitate legala de a intoarce soarta anumitor dosare…

Schimbari controlate

Cum justitia din Romania ramane inca la fel de imprevizibila ca si vremea probabila, cel putin pana la intrarea in vigoare a legii raspunderii magistratilor, important este sa vedem jumatatea plina a paharului. Si anume ca sunt sanse uriase ca activitatea curenta a SRI-ului, ca si a altor servicii secrete sa nu fie afectata de aceasta schimbare masiva a liniilor de conducere, adica sub girul american aceasta operatiune va fi una controlata. Si in locul celor care in luna septembrie isi vor face ”seppuku” in masa vor fi numiti tot oameni din interiorul serviciilor, care stiu ce au de facut si pot prelua din mers comanda, dar care nu au fost deturnati de la juramantul de ofiteri militari ai statului roman de ”sirenele” statului paralel din ultimii ani.


1 Comentariu la Seppuku in masa la SRI!

  1. Anonymous

    Deci pentru voi (si inteleg ca si pentru americani) “marea epurare” inseamna ca pe Pompeo nu il mai controleaza “unu’ Dumitru”, ci “unu’ Vasile”?


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!