DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Seful contrainformatiilor militare, arestat ca spion FSB!

Seful contrainformatiilor militare, arestat ca spion FSB!

Autor:

„National” dezvaluia nu cu multa vreme in urma ca partenerii strategici americani nu vad cu ochi buni „legaturile periculoase” ale unor sefi de servicii secrete cu spionajul rusesc, mai ales atunci cand acestea au fost tinute ascunse. Astfel ca anchete secrete ale agentiilor americane de contraspionaj in acest sens au loc in mai multe state est-europene, printre care in Cehia, in Romania, intr-un caz prezentat pe larg de noi si in Polonia. Unde situatia deja a escaladat, fostul sef al Contrainformatiilor Militare find arestat, dupa  ce a fost acuzat ca a colaborat cu FSB, temutul serviciu de spionaj al Federatiei Ruse.

 

Donald Tusk Seful contrainformatiilor militare, arestat ca spion FSB!

Dupa Piotr Pytel, vine…Donald Tusk!

Astfel, intr-un scandal fara precedent pentru comunitatea de informatii din Polonia, stat considerat principalul aliat strategic al Statelor Unite ale Americii din Europa, ofiteri inarmati ai Politiei Militare l-au arestat pe Piotr Pytel, unul dintre cei mai influenti oameni din sistemul de siguranta nationala al Varsoviei. Iar situatia este cu atat mai exploziva cu cat in acelasi dosar a fost deja audiat inclusiv fostul premier al Poloniei, Donald Trump, adica nimeni altul decat actualul presedinte al Comisiei Europene!

Se ajunge mai sus?

Ceea ce, desigur, nu face decat sa se puna tot mai serios intrebarea daca procurorii polonezi nu tintesc cumva mai sus, mai ales ca intre actuala Putere de la Varsovia si omul care conduce Comisia Europeana se desfasoara deja un razboi „pe viata si pe moarte”.

FSB Seful contrainformatiilor militare, arestat ca spion FSB!

Spionajul rusesc mai face o victima

Oricum, Parchetul districtual din Varsovia a solicitat retinerea lui Pytel motivand ca in dosarul sau va fi schimbat capul de acuzare, fostul sef al contrainformatiilor militare fiind suspectat acum de colaborare cu serviciul secret al unei alte tari. De asemenea, aceasta masura extrema se datoreaza si refuzului lui Piotr Pytel de a se prezenta la interogatoriu, acesta motivand starea sa precara de sanatate.Totul dupa ce, in urma cu un an, acesta a fost acuzat oficial de abuz in serviciu dupa ce decisese sa colaboreze institutional cu FSB-ul rusesc, se pare ca in urma unor consultari cu fostul premier Donald Tusk!


3 comentarii to Seful contrainformatiilor militare, arestat ca spion FSB!

 1. Gheghe

  Donald Tusk – idiot de jurnalist !!

 2. Ciprian

  “Donald Trump, actualul presedinte al comisiei europene.”
  Domnu’ Tache, asa condei, mai rar!

 3. dorin

  Tusk , idiot de ziarist!


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!