DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Seful „Comisiei de Plagiat”, mai tare ca „scriitorii” din puscarii!

Seful „Comisiei de Plagiat”, mai tare ca „scriitorii” din puscarii!

Autor:

La ce nebunie e in Romania zilelor noastre, nimic nu ar mai trebui sa ne mire. Si, totusi, se remarca „razboiul de gherila” declansat pe „frontul CNATDCU”. Acolo unde ministrul Mircea Dumitru se incapataneaza sa-si duca pana la bun sfarsit „misiunea kamikaze” declansata odata cu „scandalul plagiatelor”.

 

bob Seful „Comisiei de Plagiat”, mai tare ca „scriitorii” din puscarii!

Mircea Dan Bob scrie peste trei pagini de Drept pe zi

Si „urgenta” este probabil maxima, daca  „onor comisia de plagiat” de la CNATDCU a ajuns, la mobilizarea vicelui Marius Andruh, sa stea la lucru pana la 12 noaptea, pentru „monitorizarea” rezultatelor final. Iar Mircea Dumitru si-a asumat acest rol, incercand probabil sa puna presiune pe succesorul sau sa semneze „verdictele ghilotina” ale CNATDCU, daca nu mai are timpul necesar chiar el, fara sa-i pese ca este singurul carturar care a tradus dintr-o limba pe care nu o cunoaste. Iata insa ca si presedintele buclucasei comisii, Mircea Dan Bob pare sa se afle intr-o adevarata „intrecere socialista” cu controversatii „scriitori” din penitenciarele patriei, acesta scriind la randul sau mai multe carti anul acesta.

Mircea Dumitru Seful „Comisiei de Plagiat”, mai tare ca „scriitorii” din puscarii!

Mircea Dumitru, "ministrul kamikaze"

Adica peste trei pagini pe zi, in conditiile in care este vorba de „Drept pur” si, in acelasi timp, a si predat la universitate, a participat in strainatate la diverse seminarii si, iata, a mai condus si comisiile de plagiat, pozitie care presupune, de asemenea, o ampla munca de studi si documentare.

La ceas de noapte

Guvernul tehnocrat pare sa fi intrat in vrie in ultimele sale zile, asa ca la multe dintre structurile subordonate, dupa cum o arata si dezvaluirile recente din „National”, s-a muncit la „aranjarea” hartiilor zi si noapte. Asta la propriu, nu doar la figurat. Iar exceptie nu putea face Ministerul Educatiei, astfel ca membrii „comisiei de plagiat” a CNATDCU au ajuns sa faca „ore suplimentare” pana la 12 noaptea, pana la emiterea verdictelor pe care, desigur, vor trebui sa si le asume pe viitor. Asta in conditiile in care au destule altele pe cap, cum este situatia lui Mircea Dan Bob, care in acest an a scris mai multe carti: „5 ani de Cod civil”, 349 pagini; „Jurnal de calatorie al tanarului universitar”,  232 de pagini sau „Manual elementar de drept privat roman”,341 pagini. Deci, peste trei pagini de drept scrise pe zi, un record demn de invidiat de toti marii „scriitori” care primesc doar cate 20 de zile pentru lucrarile lor. Probabil de aceea nici nu a mai avut timp sa-si depuna declaratiile de avere, mai ales ca ultima a fost una „cu scantei” in presa, ca si in cazul ministrului Mircea Dumitru. Oricum, „comisia de plagiat” are insa in continuare emotii, dupa intrarea in faza urmaririi penale, cei de la Juridic de la minister fiind de acum mult mai reticenti in a-si da avizul necesar…


3 comentarii to Seful „Comisiei de Plagiat”, mai tare ca „scriitorii” din puscarii!

 1. Coco

  Aho! aho ! dragi magistrati, mai hodiniti si ascultati !
  Se vorbeste tot mai des ,Ca romanii n-au acces
  La un proces echitabil Ei, si ce?! Tot confortabil
  Stau alesii-n parlament.
  Preocuparea lor fireasca E cum sa se-mbogateasca
  De romani ii doare-n cot Sa rabde pan-nu mai pot.
  De ajungeti in instanta Sa pasiti fara speranta
  Ca aici gasiti dreptate.
  Drepturile sunt un lux Chiar ministra noastra a spus.
  De la cedo ni se spune ca dreptatea nu-i pe bune
  Si ca des sunt condamnati romanii nevinovati.
  Pt crunta nedreptate tot noi platim mai frate
  Nu cei ce cu rea credinta dau sentinte aiurite
  De n-ar fi romanii hoti Am trai mai bine toti
  Ne lipseste stim noi bine Reforma din temelie
  Magistratii sa raspunda! Nu sa li se cante-n struna
  Ardei-ar focu marlani Dau sentintele pe bani
  E arhiplin de mafioti Care apara doar hoti
  Care fura milioane Nu pe cei ce mor de foame.
  Nu, nu sufar de dementa v-o spun din experienta
  De cunosti judecatorul nu conteaza probatoriul
  Li s-a dat puteri depline si nenorocesc destine.
  Fiindca sunt inamovabili pot sa-si bata joc de oameni
  Ce nu pot sa-nteleg eu cum de-i rabda Dumnezeu
  Blestemati sa fiti acei ce va credeti dumnezei
  Asa nu mai merge frate ,e prea multa nedreptate
  Si oricat de tarziu va fi, odata tot veti plati
  Ca Dumnezeu nu lasa fapta rea, fara pedeapsa.
  Romanie esti iubita Pacat ca esti locuita
  Eu te-as iubi si mai tare De coruptia-ar dispare!
  Speram ca noul guvern Ne va scoate din infern
  Si va fi din nou dreptate, Cinste si onorabilitate
  Manati maaaaaaai!!

 2. Geo

  Profesor Bob este un specialist eminent, de o mare probitate morală, care își va îndeplini în mod corect și demn misiunea pe care și-a asumat-o. Faptul că a publicat trei cărți nu înseamnă și că le-a scris integral în acest an și, oricum, o medie de trei pagini pe zi pentru universitar se înscrie în limitele comune ale profesiei, pentru un om harnic și asumat. Ca să nu mai spun de faptul că așa-zisa demascare nu face decât să demaște niște limite serioase de înțelegere a unor fenomene simple din partea unei persoane care încearcă să creeze conștiință publică în privința unor fenomene complexe. Ceea ce-i cu adevărat trist.

 3. Constantin

  Hotul dupa ce a fost dovedit ca fiid hot este judecat si condamnat dupa cum considera un /om/judecator,ca ar merita faptasul! ajuns in puscarie hotul condamnat se transforma ,in hot cu drepturi mai ample decat un om muncitor,liber si cinstit!!Daca i se incalca cel mai mic drept ,Statul dat in judecata,nu rade,plateste hotului despagubiri .Despagubirile sunt platite din bani omului muncitor si liber/dar tot mai saracit/!!Dreptatea!!!!???Coco versifica,dar atata face!!Nu se duce ,in teren sa lupte pentru dreptate!!Hai Coco te stimez,dar sa treci in Parlament sa faci legi mai multe si mai bune,sa indrepti strambatatea!!


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 18-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!