DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Sefii din Servicii, pusi de Parlament!

Sefii din Servicii, pusi de Parlament!

Autor:

Gata, este oficial ! Dupa cum dezvaluiam in urma cu doua saptamani, actuala Putere politica va da asaltul final la statul paralel prin promovarea de urgenta a unui pachet legislativ privind modificarea mai multor legi din domeniul securitatii nationale. Iar dupa ce „promotorul” Liviu Dragnea a primit si acceptul presedintelui Senatului, Catalin Popescu Tariceanu in acest sens, cei doi lideri au anuntat infiintarea Comisiei speciale comune privind analizarea si actualizarea cadrului normativ cu incidenta in domeniul securitatii nationale.

 

vot sefi Sefii din Servicii, pusi de Parlament!

Comisia comună specială va fi condusă de Claudiu Manda și Gabriel Vlase

Mai pe scurt este vorba de „Comisia pe siguranta nationala”, care va fi condusa de Claudiu Manda si Gabriel Vlase si care are drept principal obiectiv modificarea a nu mai putin de 15 legi din domeniu, ceea ce va reprezenta, cu siguranta, o resetare din temelii a actualului sistem. Iar pe langa demilitarizarea Serviciului de Transmisiuni Speciale si trecerea acestuia in subordinea Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale, unde va functiona ca departament de sine statator, o alta modificare majora o va reprezenta  introducerea articolului de lege prin care, de acum inainte, prim-adjunctii si adjunctii serviciilor secrete ar urma sa fie numiti doar cu girul Parlamentului, dupa ce vor trece prin furcile caudine ale comisiilor de specialitate…

15 dintr-o lovitura

Dupa cum subliniam in nenumarate randuri, trecerea pachetului legislativ pe siguranta nationala prin Parlament se traduce, dupa intrarea sa in vigoare, cu „sapte ani de liniste” pentru Liviu Dragnea si actuala linie a Puterii politice. claudiu manda Sefii din Servicii, pusi de Parlament!Caci modificarea a nu mai putin de 15 legi majore „dintr-o singura lovitura”  are ca principal scop tocmai punerea „cu botul pe labe” a statului paralel, cu toate ca pretextul ofcial este „ racordarea legislatiei la noile provocari politice pentru Uniunea Europeana”. gabriel vlase Sefii din Servicii, pusi de Parlament!Iar prin inevitabila trecere a numirii prim –adjunctilor si adjunctilor serviciilor secrete in apanajul Parlamentului, una dintre cele mai influente parghii folosite pana acum de catre sustinatorii statului pararlel, prin promovarea propriilor oameni la butoanele operative ale structurilor de informatii este ca si anulata. Ca sa nu mai vorbim de marile suprize pregatite deja de actuala Putere la nominalizarea viitorilor sefi din serviciile secrete, asupra carora vom reveni cat de curand…


6 comentarii to Sefii din Servicii, pusi de Parlament!

 1. CETATEANUL

  ASTA E POSIBIL CAND PARLAMENTUL NU VA MAI FI O ADUNATURA DE NULITATI UMANE , DE NEISPRAVITI, DE TICALOSI DE CIOCIOLINE,TRADATORI, DE CRETINI SI IDIOTI…….

  • BIBICU

   Un lucru deosebit de grav, il constituie faptul că in ROMANIA dupa 1989 nu s-a tratat MAI INTAI DE TOATE cum era normal , aspectele referitoare la ANTICORUPTIA din Sistemul JUDICIAR si Sistemul POLITIC (deoarece ele fac parte din sectoarele cele mai vulnerabile ale sistemului social). Cele două subsisteme constituie pilonii de baza cu care trebuiea sa se inceapa purificarea exigenta din punct de vedere al moralitatii si integritatii , ca sa ajute ulterior la demararea curaţeniei morale ce trebuia efectuata in societatea românească. In prezent autoritatile principale ale statului, in baza impunerilor (presiunilor) exercitate din partea sistemelor (mafiotizate) menţionate „neglijate?!” INTENTIONAT nu se poate face altceva decat ca cestea sa se conformeze unei consensualitati abisale pentru viitorul poporului roman.

 2. Dom Mitica

  Doare asa tare?

 3. ??????

  Parlamenul nu exercită putere executivă, deci nu are cum să numească șefi de servicii, serviciile fiind o componentă a puterii executive ?

 4. cata009

  Bai Tache, tu care ai atatea informatii, nu ai fost in stare pana acum sa te informezi ca SERVICIUL DE TRANSMISIUNI SPECIALE se numeste SERVICIUL DE TELECOMUNICATII SPECIALE. Si asta de prin 1992. Vai de capul tau!

 5. vali

  Preferi sa mergi la job? Eu m-am convins ca e ceva serios! Ne extindem spre Hollywood!
  Sistem de castig cu un subiect de film! Sansa e in mainile tale! Promovezi un subiect de film si castigi bani!
  Nu exista niciun risc! Hollywood: magie si bani! Un film bun si bani pentru tine!
  Proiect B: original si sigur!Detalii la adresa de email cu subiectul INFO : cita_ct69@yahoo.com


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!