DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Sefii CNAS stiau de un an ca-s filati!

Sefii CNAS stiau de un an ca-s filati!

Autor:

Desi ecourile mediatice ale descinderilor spectaculoase de la Casa Nationala a Asigurarilor de Sanatate si valul de retineri de la varful institutiei s-au dus mult mai repede decat era de asteptat la asemenea dezvaluiri despre mafia din Sanatate, cu siguranta ca despre acest dosar, deja unul extrem de controversat, se va mai vorbi destul de mult. Si va fi intors pe toate fetele.

 

lot cnas Sefii CNAS stiau de un an ca s filati!

Reţineri cu efect de bumerang

Fie si pentru ca, dupa cum reiese din informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra,alte zeci de functionari ar urma sa fie audiati de catre procurorii anticoruptie. Printre care, cu siguranta, audierea  lui Bogdan Stan, care inainte sa fie presedintele ANAF a coordonat tocmai Directia Antifrauda din cadrul CNAS va asigura cu siguranta un „breking news”. Si mai interesant este insa faptul ca, dupa cum sustin sursele noastre din cadrul altor structuri de Parchet decat DNA-ul, toti cei implicati stiau de mai bine de un an de zile ca Alina Ion, cunoscuta in tot sistemul sanitar drept „fata lui Duta” ar fi depus zeci de plangeri penale impotriva lor. Mai mult chiar, unii dintre ei ar fi fost audiati inca de atunci, asa ca banuiau cel putin ca sunt monitorizati inca de atunci. Ceea ce si explica de ce, cel putin in stenogramele scurse publicitatii si prezentate in dosar, doar finul lui Maior, guralivul Sergiu Ciobanu se lauda in gura mare ce poate face si desface el si „familia”…

Anchete paralele

Si uite cum, cat de curand, un nou caz uluitor de desfasurare in paralel a unor anchete privind aceeasi speta poate zgudui sistemului judiciar de la noi. Mai ales daca viitorul va arata ca, in timp ce unele organe de ancheta si structuri de Parchet nu au considerat probele destul de solide pentru a da drumul mai departe cercetarii penale, in timp ce alti procurori au defilat deja cu acelasi dosar! sediul Sefii CNAS stiau de un an ca s filati!Insa sunt deja voci care sustin ca buclucasul dosar CNAS poate avea un efect de bumerang, existand acuze si la adresa denuntatoarei, a carei firma aproape ca detinea exclusivitatea contractelor de zeci de milioane de dolari pe „ingrijirea la domiciliu”, decontate de CNAS pe vremea cand institutia era condusa de Lucian Duta.    
Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!