DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » ”Sefa” si „Finu”, #rezist la ANAF!

”Sefa” si „Finu”, #rezist la ANAF!

Autor:

Iata ca nu doar ca au trecut vremurile  marilor epurari politice in administratie, dar acum coalitia de la Putere pare incapabila sa apese pana si parghiile pentru a potoli „rebeliunea” care sta sa mocneasca in diferite institutii vitale pentru aplicarea programului de guvernare. Iar situatia cea mai halucinanta se inregistreaza, de departe, la ANAF, acolo unde, dupa bulibaseala lasata de „plangaciosul” fost ministru de Finante, Ionut Misa, toata lumea a rasuflat usurata ca, gata, vor scapa de „cuplul terorii” din fruntea Fiscului, format din „sefa” Mirela Calugareanu si „finu” Daniel Florin Anghel. Finul pe bune al nemuritorului „cameleon” politic Marinel Rizea, bineinteles.

 

eugen teodorovici1 1 492x500 ”Sefa” si „Finu”, #rezist la ANAF!

Oare ministrul Teodorovici stie ce urla „vuvuzelele” de la ANAF in numele lui?

Iata insa ca, desi schimbarea celor doi a fost deja anuntata pe cele mai inalte surse guvernamentale drept iminenta, acestia nu doar ca ocupa inca bine merci confortabilele fotolii de presedinte si respectiv vicepresedinte cu coordonarea activitatii de colectare venituri bugetare, dar au trecut la amenintari fatise la adresa subordonatilor, cerandu-se acestora sa reia practic politica de hingherire a contribuabililor, pentru a aduce cu 20 la suta mai multi bani la buget! Modalitate prin care, probabil, spera sa mai indulceasca opinia ministrului Eugen Teodorovici. Cel care, totusi, este greu de crezut ca are habar de sedintele „staliniste” tinute de cei doi care se impauneaza ca „uite ca tot noi am ramas la Putere”, deoarece conducerea PSD-ului si-a asumat fatis, de nenumarate ori,  politica de relaxare fiscala prevazuta de altfel la loc de cinste si in programul de guvernare.

Mirela Calugareanu 463x500 ”Sefa” si „Finu”, #rezist la ANAF!

Mirela Calugareanu si Daniel Anghel vor sa reinvie „fantoma” Antifraudei

Astfel ca, in timp ce fac pe „hastagienii rezistenti” pe la ANAF, Mirela Calugareanu si Daniel Florin Anghel, desi cu sabia destituirii deasupra capului, asmut din nou structurile de inspectie fiscala peste firmele romanesti, cerand depasirea de urgenta a planului la incasari, desi indicatorii pe luna martie sunt de departe mult peste media de anul trecut !

Daniel Florin Anghel 1 445x500 ”Sefa” si „Finu”, #rezist la ANAF!

Daniel Anghel

In numele lui Teodorovici!

Despre Eugen Teodorovici orice se poate spune, dar in niciun caz ca nu este un politician franc, care spune cu voce tare ce gandeste, lucru dovedit de nenumarate ori si in perioada in care prezida comisia de buget – finante a Senatului Romaniei, postura din care a criticat vehement politica fiscala ezitanta aplicata de trio-ul Ionut Misa – Mirela Calugareanu – Danut Florin Anghel. Astfel ca este greu de crezut ca noul ministru al Finantelor ar recurge la „vuvuzele” precum Calugareanu si Anghel, care sa transmita in teritoriu „indicatiile neoficiale” ale lui Teodorovici. Mai ales ca sefilor de structuri chemati zilnic la raport li se arata „pisica” posibilei razbunari, cu mesaje de bun venit de genul „vedeti ca tot noi ramanem la Putere, asa ca aveti grija ce faceti, ca Orlando ne-a zis ca e nemultumit rau de tot de voi”! Dupa care incepe jocul de-a politistul bun si politistul rau, in incercarea disperata a vicepresedintelui ANAF raspunzator de colectarea veniturilor bugetare de a stoarce si ultimul leut din conturile si asa anemice ale contribuabililor romani, pentru a putea defila apoi la minister cu noi statistici record. Asta in timp ce contribuabilii alegatori injura tot mai abitir principalul partid de guvernamant, ai carui lideri una spun la televizor, in timp ce realitatea de la ghiseele ANAF este cu totul alta!

Fantoma Antifraudei!

Iar cum sub privirile incuviintatoare ale „sefei” Mirela Calugareanu, „finul” Daniel Florin Anghel nu este multumit de nicio performanta a structurilor din subordine, acesta din urma pare decis sa apeleze la „ultima solutie” pentru a facele „marele salt” de 20 la suta bani in plus la buget. anafu 1 720x395 ”Sefa” si „Finu”, #rezist la ANAF!Asa ca, in ciuda faptului ca romanii nu au uitat inca „raidurile” inspectorilor de la Antifrauda, care au „pompat” zeci de mii de dosare idioate cu care au blocat practic activitatea DIICOT pentru niste spete de tot rasul, Daniel Florin Anghel le cere subalternilor sa mearga tot pe metoda de „strangere a surubului” la care guvernantii au renuntat insa public in urma cu luni bune. Insa incercarea disperata de a face iarasi echipe mixte cu Antifrauda, prin care sa „paradeasca” firmele romanesti s-ar putea sa aiba tocmai efectul invers. Asta daca, bineinteles, Calugareanu si Anghel mai au si timpul necesar ca sa reinvie „fantoma” Antifraudei…


2 comentarii to ”Sefa” si „Finu”, #rezist la ANAF!

  1. Ro IMPOSTORILOR

    Baroniada este un fenomen feroce caracteristic fiintelor lipsite de ratiune, de logica fiind lacome si hulpave, lipsite de caracter, de omenie de smerenie si de mila. Baronii se imbogatesc fara limita prin politica salbatica, perversiuni si scheme mafiotice au devorat economia si avutia nationala au vandut pamantul tarii si i-au fortat pe romani sa emigreze ,dupa SIRIA ROMANIA ESTE PE LOCUL DOI PE PLAN MONDIAL. Baroniada s-a dezvoltat in Ro precum sclavagismul preistoric unde populatia predominanta este supusa dezorientat si spalata la creier, in localitatile si judetele sarace din toate p.d.v din zonele, in Moldova, Oltenia, Muntenia si Dobroge exceptand oarecum Banatul si Transilvania. DEBARONIZAREA, daca va mai apuca sa aiba loc pana la disparitia completa a statului, va fi un fenomen social-istoric deloc placut clasei dominante, asemanator tuturor revolutiilor petrecute pe mapamond pt a se face un salt social calitativ la nivel national si nimic mai complicat si asta se va intampla cat de curand in Ro. Doamne ajuta-i pe toti romanii de pretutindeni!

  2. Geanina

    Ne-am lamurit cu toti ministrii de la finante din 2017 incoace. Cum ajung in functii cum ii acapareaza sistemul si din lupi devin mielusei. Ce nu a inteles niciunul dintre ei asa cum nu intelege nici Mr. Orlando’s e ca tinand aceleasi personaje la conducere pe toate palierele de pe verticala si de pe orizontala din Anaf nu vor fi rezultatele scontate. Asa ceva nu s-a mai intamplat in guvernarile anterioare ale adversarilor politici. Foarte multi dintre sefii actuali sunt din zona opozitiei actuale cu tot ce implica acest fenomen. Cel mai bine e pentru executantul de rand care jubileaza cand e condus de oameni slab pregatiti profesional si obiedenti pana la nivelul in care neglijeaza actul managerial. Restul is discutii si can can uri. Au guvernarea de 1 an si 2 luni si nu stiu pe ce lume traiesc. Si asta se intampla in mai toate zonele.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!