DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Sefa DNA, lovita unde o doare mai tare!

Sefa DNA, lovita unde o doare mai tare!

Autor:

Iata ca, in timp ce o tara intreaga se da de mama focului sa afle cand e gata evaluarea sefei Directiei Nationale Anticoruptie, ministrul Justitiei face o mutare cel putin surprinzatoare. Astfel ca, in loc sa anunte ce se intampla cu evaluarea Laurei Codruta Kovesi, Tudorel Toader i-a cerut presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu „infomatii utile pentru informarea corecta a Comisiei Europene” privind problematica Justitiei.

 

kovesii Sefa DNA, lovita unde o doare mai tare!Si uite cum, la doar cateva zeci de ore dupa ce Curtea Constitutionala a decis traducerea in engleza a deciziei privind anchetarea abuziva de catre procurorii anticoruptie a membrilor Guvernului in privinta controversatei OUG 13, ofensiva diplomatica declansata impotriva sefei DNA continua. Astfel ca se incearca deja obsesiv atacarea Laurei Codruta Kovesi pe plan extern, Ministerul Justitiei urmand acum sa intocmeasca un raport pe care sa il trimita la Bruxelles, spre stiinta inaltilor comisari si a tuturor europarlamentarilor deopotriva, pretextul fiind discutiile din jurul MCV.

Raport consolidat

In ultimul raport MCV, tara noastra s-a trezit cu 12 noi recomandari pe care ar trebui sa le indeplinim cu ochii inchisi pentru a spera sa se ridice controversatul Mecanism de Cooperare si Verificare.

toader 1 Sefa DNA, lovita unde o doare mai tare!

Tudorel Toader mută pe frontul extern

Astfel ca noua conducere a Ministerului Justitiei a decis realizarea unui „raport consolidat de progrese pentru pregatirea misiunii de evaluare a Comisiei Europene”. Iar in acest scop, inclusiv Senatul Romaniei a fost solicitat pentru a pune la dispozitie informatiile necesare intocmirii raportului care se doreste o „radiografie” la zi a situatiei Justitiei de la noi. Si in care, dupa cum sustin sursele noastre, se vor regasi si „puncte sensibile” si „subiecte fierbinti” deopotriva, in mijlocul carora se afla mai multi magistrati de frunte, inclusiv Laura Codruta Kovesi. Si cum si „raportul consolidat”, aidoma deciziei Curtii Constitutionale va fi tradus in engleza si pus la dispozitia factorilor de decizie europeana, se poate deci spune ca „razboiul justitiei” de la noi trece la „next level”, cel extern…


1 Comentariu la Sefa DNA, lovita unde o doare mai tare!

  1. gica70

    Fiecare pasare pre limba…


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!