DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Se strang catrafusele la varful Politiei Romane !

Se strang catrafusele la varful Politiei Romane !

Autor:

Cu doar cateva zeci de ore inainte de ceasurile aniversare obisnuite de Ziua Politiei Romane, adjunctul IGPR, „chestorul sofer” Marius Voicu, aflat in plin conflict cu influentii lideri ai unor sindicate tot mai „inflamate” din cadrul Ministerului de Interne a facut o mutare surprinzatoare, la propriu., Astfel ca acesta, la ceas de seara, si-a golit biroul din cladirea Politiei Romane de toate „efectele” de serviciu, ca si de lucrurile personale, luandu-si cu el pana si uniformele de gala.

 

cap catrafuse 720x462 Se strang catrafusele la varful Politiei Romane !

Chestorul Voicu si-a golit biroul

Si chiar daca oficial chestorul Voicu, aflat in plina cercetare disciplinara in complexa ancheta declansata de cazul politistului pedofil a cerut o perioada de concediu, recenta „golire” a biroului arata clar ca acesta nu va mai ramane la varful IGPR, mai ales ca oricum imputernicirea in functia de prim-adjunct al inspectorului general tocmai ce ii expira. Insa acest pas inapoi este cu atat mai interesant cu cat survine la putin timp dupa ce, intr-un veritabil gest de fronda fara precedent la conducerea Ministerului de Interne, chestorul Voicu participase la mai multe sedinte anuale de bilant a unor Inspectorate Judetene de Politie, primind astfel onorurile oficiale, desi era cercetat disciplinar.

Pleaca sau nu pleaca …?

Si cu toate ca „breaking news”-ul ca Marius Mihai Voicu si-a strans deja „catrafusele” de la birou ii va entuziasma cu siguranta pe liderii sindicali ai politistilor, „chestorul sofer” fiind inamicul public numarul unu declarat al acestora, ramane marea intrebare daca acesta pleaca sau nu cu totul din sistem…?

politistii 720x480 Se strang catrafusele la varful Politiei Romane !

Scapa sindicalistii politisti de inamicul public numarul unu ?

Mai ales ca fiecare dintre variantele avute la dispozitie poate avea efecte „de domino”, cel putin atata vreme cat cercetarile in scandalul politistului pedofil nu sunt inca definitivate. Semn ca, probabil, pana si chestorul Voicu are nevoie de vreo doua saptamani de liniste ca sa ia o decizie ferma in acest sens…


1 Comentariu la Se strang catrafusele la varful Politiei Romane !

  1. Dorina

    Haller Mobil Viena are deja job nou… nu va faceti griji! O sucursala adiacenta Ambasadei USA la Viena!


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!