AcasăDezvaluiriAncheteSe șterg urmele! Atârnătorul Zuckerman a fost deja extras din România!

Se șterg urmele! Atârnătorul Zuckerman a fost deja extras din România!

Adrian Zuckerman, făcut ”pachet” de Donald Trump peste Ocean

Am avut dreptate! Iată că seria de dezvăluiri din ”Național” cu privire la faptul că ambasadorul SUA va fi retras de urgență după informațiile privind ”milogeala” acestuia care încerca să atârne de diferite comisioane a fost confirmată de întîlnirea oficială de la sediul Ministerului Afacerilor Externe. Acolo unde Adrian Zuckerman a făcut tradiționala vizită de rămas bun ministrului Bogdan Aurescu.

Iar după cum am insistat în ultimele săptămâni, un ambasador al Statelor Unite ale Americii care ajunsese să ”atârne” la comisioane de la tot felul de afaceri băgate cu forța pe gâtul autorităților române nu avea cum să mai rămână la post. Chiar dacă ”slugile din Colonie” s-au înghesuit să îl pupe până în ultima clipă în ”dosul” în care acum Donald Trump i-a dat un ditamai șutul pentru a îl arunca înapoi peste Ocean. Iar șocul lui Nicolae Ionel Ciucă, ca și al altor demnitari români care au lins clanța Amabasadei în mandatul lui Zuckerman este cu atât mai mare cu cât acesta a fost rechemat de la post de Donald Trump, în chiar ultimele zile de mandat. Astfel că, mai în glumă mai în serios, încă președintele SUA poate mai are timp să îl și amnistieze pe Zuckerman pentru ”borooboațele” făcute în România. Astfel că oalele sparte de acesta în țară urmează să fie plătite, inclusiv penal, tot de slugile de la vârful statului român.

Ciucă, lăsat în fundul gol!

Cât s-a chinuit propaganda, pe fondurile operative ale DGIA, desigur, să îl prezinte pe generalul Nicolae Ionel Ciucă drept ”omul americanilor” în România. Și să îl impună astfel drept premierul României! Numai că, după cum s-a dovedit acum Ciucă nu era omul americanilor. Ci doar al lui Mark Esper.

Ciucă probleme

Cel care a fost retras din fruntea Pentagonului. Ci al lui Adrian Zuckerman. Pe persoană fizică! Numai că și acesta a fost retras de la post. Nu de democrați, ci tot de către președintele Donald Trump. Așa că s-or fi meritat oare cele 12 miliarde dolari pe care ministrul Apărării deja le-a plătit sau contractat pentru una dintre companiile americane de armament apropiate de Administrația Republicană…? Ci chiar așa, domnule general ”erou de la Kandahar”, dacă tot erai omul americanilor de ce nu te-au anunțat de ”mazilirea” lui Zuckerman? Nici americanii? Dar barem nici informațiile militare ale lui Hăpău? Astfel că, lăsat în ”fundul gol” după această extragere, generalul Ciucă habar nu are cât de mic a început să fie… Și mai ales cât va avea de scris…

ULTIMA ORĂ. Președintele ales Joe Biden a anunțat că îl va numi drept director al CIA pe diplomatul veteran William Burns, vorbitor de limba rusă, arabă și franceză și unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai fostului președinte Barack Obama. Iar nominalizarea lui Burns în fruntea CIA se va dovedi extrem de dureroasă pentru ”amatorii de la București” care chiar ajunseseră să creadă că joacă în ”liga mare” de intelligence, doar pentru comisioanele rezolvate unor ”săgeți” republicane. Chiar dacă au fost ele și de peste zece miliarde de dolari…

Ați uitat? FBI-ul a fost la București!

În urmă cu doar o lună dezvăluiam în exclusivitate descinderea la București a mai multor ofițeri ai FBI, care pur și simplu au confiscat serverele firmei ASESOFT. FBI-ul, având indicii temeinice că de la București s-ar fi ”jucat murdar” în campania electorală din Statele Unite ale Americii. Chiar uitaserăți…? Uite că ei nu au uitat!

author avatar
Catalin Tache
7.385 afisari

37 COMENTARII

  1. Nu ți era bine la pensie Ciucă?vezi ca i grea viața de sluga după ce cade stăpânul …dar lasă ca o sa vezi tu

  2. Nea Ciucă ,ne predam la ruși ????ca altfel îți ies nu pe nas,ci pe alta parte decorațiile lui Zuckerman !mai ales ca le ai halit când acesta era deja ținta!si vezi ca băieții de la FBI nu sunt ca Mimozele noastre de la DNA

  3. Să vă cumpărați niște cărți de colorat dle. Ciucă…am auzit că e plictiseală mare pe acolo!!!…????

  4. Sunt cititor de NAȚIONAL de ani de zile dar de data asta credeam ca o dați in bara cu campania anti Zuckerman ,una pe fata …Dar …Respect maxim !!!avem nevoie de naționaliști in țara asta mai mult decât oricând !

  5. Il ia si o aduce pe sionista Nuland din gruparea Killary tovaresa de pahar a lui Petrov.

  6. O sa va iasă pe nas alea 22 miliarde domnule general?stiti câte spitale și scoli se făceau cu acești bani in loc sa luam fiare vechi?uite ca americanii au dovedit de ce sunt stăpânii lumii :au identificat o problema și au rezolvat o deși era omul lor!bravo lor!si du te Zuckerman ,du te,erai deja penibil

  7. Ce bine ar fi daca slugile nu ar mai fi slugi si ar fi doar romani si ar face treaba pentru Romania. Nu s-au saturat de lins clante si ambasadori la fund?

  8. Trump l-a retras pe Zuckerman ? Nici o problema , vine altul pe aceeasi linie , Parteneriatul Strategic Romano-American nu e alba -neagra cu sursele lui Tache scoase din joben , ambasadorii numiti sunt schimbati cand se termina mandatul loserului . Miroase a denigrare si rea intentie , de aici si pana la a asocia Asesoftul lui Ghita , FBI , informatiile lui Hapau , contractele de inzestrare a armatei si cunoasterea limbii ruse de catre Burns , e un carcalete cacialma demn de pus pe clanta unor editoriale disperate de goana dupa senzational fara probe si fundament . Tache , baga si p-aia cu misiunea din 17 ianuarie 2021 a navetei spatiale SLS care urmeaza sa aiba contact televizat pe Luna cu extraterestrii , lesina toti gura-casca si National are sa fie cel mai citit cotidian , nu conteaza ca e fake , admiratorii te vor adula mai abitir ca niciodata !

    • Bai dar voi la DGIA nu rupeți USA biroului de postaci la 16.30?ai băgat juma ora suplimentară ???crezi ca ți mai da ceva Ciucă la solda?o sa ți dea la ochi…ăla marou ..unde o sa ia și el !tyrbati ca v a dat iar Tache cu jet! turbați ca a fost al vostru dar …

      • Io rup usa non-stop , bag ” suplimentare ”la greu , imi da Raionul la solda un borcan de stevie bonus , chiorate matu si imi lacrimeaza doar cativa stropi pe ochiul dosnic maron , ochiul ala penetrat cu burghiile zburlite ale navetistilor de Rabnita care imi executa ritmic prelucrari prin aschiere .

  9. Cum??? Țucălar, zis și Zuckerman, a făcut tradiționala vizită la sediul MAE???? Nu l-a chemat pe lacheul Aurescu la ambasada SUA? O fi luat cu el și șepcuța lui Johannis? Dar o fi lăsat lui Ciucă și soluție de lustruit tinichele? Cu de se face că toți, când dau bani la americani ca la curve, rămân în „fundul gol”?

  10. Ce-aveti, frate, cu ci-ul ăsta?!?! Ci în sus, ci în jos, folosit anapoda, de-a-n curului. Asasinăm, chiar așa, limba română? Cît despre ” s-au meritat ” – auzi, S-au (?!) – cînd nu ai habar de reguli și legități elementare ale limbii și te exprimi ca la Obor, fă-te sculer-matrițer, nu ziarist.

    • E suparat Voro-Cocart,a pierdut la păcănele,acum face si el pe interesantul,dar o sa i vina si nota de plată…

  11. O sa il tremeata pe Gorden si un SS dornic de a curata terorismul domestic… ce incurca nu asa adevaratele ‘democratii’ e ca in bancul urmator:

  12. Bula la psiholog
    -Doamana doctor am o problema.
    -Domnul Bula de aceea esti aici.
    -De o saptamana visez ca o sug in fiece noapte, ce e?
    -Domnul Bula ia te rog pastilele astea si vorbim maine
    Vine Bula a 2 a zi
    -E cum e Domnu Bula?
    Ce minune doamna doctor. Nu am mai visat decat 5 minute dar foarte intensiv..

  13. -Bine domnul Bula, continuati tratamentul si ne intalnim maine.
    a3a zi
    -E cum e domnul Bula?
    -Vai doamna doctor nu am cuvinte sa va multumesc ce minune, pot sa va sarut de fericire?
    -Desigur domnul Bula!
    o pupa apoi ai sopteste
    -Pot sa va sarut si intre picioare?

  14. Scapati din vedere un lucru essential,jaful national la care asistam de cand guvernul meu ” gestioneaza cu competenta „,se desfasoara ziua in amiaza mare sub inaltul patronaj al farului calauzitor din varful dealului si la” indicatiile ” lui.Nu este vorba numai de miliardele de dolari tocate de Maciuca (doar nu este de capul Lui),este vorba si de gazele din Marea Neagra la” schimb” cu celebra sepcuta si cu s-or mai fi ” inteles” pe-acolo.Iar mai recent, din ce a mai ramas de praduit incepand cu Portul Constanta,terminand cu Hidroelectrica.Trupa de cozi de topor,la indemnul Hotului de case cu acte false dovedit in Instanta de judecata,s-a pus ” pe treaba „,dupa cum le-a poruncit in incheiere la investire ” si acum la treaba „.Tineti minte.Ca orice jupan care-si trimite dimineata slugile la lucru dupa ce cocotat pe prispa conacului,le traseaza sarcinile.Vai de Tarisoara asta.

    • Vai de tarisoara asta , daca postez din Transnistria , cu siguranta ca nu-mi permit sa halesc govno de Romania , e foarte usor sa-mi verificati I.P-ul , sunt trolletele stalinist CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL zis KOSTEA SUGIUK , am instructiuni de la Raion sa tai frunza la caini si sa latru impreuna cu ei la luna pentru 3 copeici urlatura , sunt cel mai idiot troll din toti cei repartizati pentru Europa de Est , postez de foame si am fost internat repetat la casuta de nebunii din str. Gvardinskaya . nr.9 Tiraspol . Pupici !

  15. A plecat un fripturist si va veni altul si mai flamand si mai obraznic.
    Cat il priveste pe MACIUCA daca am avea un parlament si un DNA care sa -si faca treaba ,kandaharistul ar trebui sa-si pregateasca alifia .Pupincuristul Maciuca trebuie zvarlit ca o zdreanta la gunoiul istoriei.

    • Nu ma potolesc deloc , il ling gales in MACIUCA pe Ministrul Apararii al Romaniei , Raionul Tiraspol are mare incredere in pupincuristi ca mine ca-si fac treaba exemplar la locul de munca si au rezerva de vaselina de tanc in caz ca se impune percutari kandahariste la rozeta . Dupa ce execut programul sexy artistic cu voluptate , Raionu se debaraseaza de mine si ma azvarle direct la gunoiul istoriei porno impachetat intr-o cutie de carton cu balonase Durex …..hihihihihihihihihi

  16. cE TOT VORBITI CE cIUCA nICOLAE,?aCEST INDIVID ESTE DOAR UN POLITRUC CARE A FACUT SI VA FACE DE ACUM INCOLO ,MULT TIMP DE RUSINE ARMATA ROMANA, INDEPLININD ASTFEL DORINTELE CRIMINALE ALE DOVEDITULUI NAZIST kLAUS iOHANNIS.

    • Bine zis ,cozi de topor puse de samsarul de case in JUSTITIE,DNA, ARMATA SRI,si MINISTERE sa lucreze doar in interesul strainilor,astia ar trebuii arsi pe rug !

  17. In ce-l priveste pe imputitul de evreu cu radacini adansi in stalsinism Zuckerman, acesta marita sa fie dus lla o justa judecare si condamnare.Zuckerman este un mare dusman al democratiei SUA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger