DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Se sparge „gasca gaborilor” de la Herastrau!

Se sparge „gasca gaborilor” de la Herastrau!

Autor:

Iata ca a fost nevoie ca halucinantul caz Boureanu sa inflameze ca niciodata pana acum societatea romaneasca, deja impartita in doua tabere distincte, pentru ca noi amanunte incendiare sa iasa la iveala despre… Politia Rutiera! Unde, totusi, ceva este putred… Cel putin la nivelul „gastii” despre care chiar in interiorul Brigazii se vorbeste ca ar fi axata strict pe „vanatoarea” de „tinte” provenind din vesnica „pepiniera” reprezentata de terasele, cluburile si restaurantele de fite din zona de Nord.

 

filtru Se sparge „gasca gaborilor” de la Herastrau!Ceea ce si poate explica de ce este asa bataie pentru prinderea unui loc in echipajele care fac nenumarate filtre de noapte in aceasta zona, in timp ce picarea pe tura prin Militari, Rahova sau Berceni este vazuta ca o adevarata corvoada. Insa pana si colegii celor din „gasca de la Herastrau” stiu deja regulile nescrise ale jocului, ca si sefii politistilor bucuresteni de altfel, si anume ca aici este „stat in stat”.

„Vezi ca noi suntem trei!”

Nu putini sunt cei care la iesirea de pe Soseaua Nordului, dupa Ambasada Chinei, au cazut pe „filtrul” echipajelor care stationeaza in zona. Desigur, nu pentru a dirija circulatia, cu toate ca aceasta este una de cosmar in aceasta zona, si pentru a-i „vana” pe cei care, de aici si pana la Charles de Gaulle, ar „forta galbenul” sau ar recurge la alte tertipuri specifice soferilor care incearca sa scape de aglomeratie. De asemenea, se pare ca la nivelul conducerii se stie si despre nenumaratele contestatii in care soferii se plang ca, desi au atras atentia ca nu au comis abaterile puse in carca, li s-ar fi raspuns invariabil de catre agenti  ca „noi suntem trei…”. Dar, de altfel, aceste plangeri sunt destul de usor de verificat, fie si prin simpla inventariere a celor trei permanenti „martori agenti” de pe procesele verbale din aceasta zona…

„Turnatori ” din carciumi

De asemenea, forurile superioare au de asemenea cunostinta despre „legenda” folosirii unor „pinguitori” din cadrul restaurantelor de lux, care ii anunta pe telefoanele mobile personale, strict pe unii si aceiasi politisti, atunci cand vreun „mahar” se suie abtiguit la volan. Ceea ce, in fond, ar putea fi chiar o tactica laudabila a oamenilor legii, cu toate ca munca informativa nu intra in fisa postului celor de la Rutiera. Insa problema nu asta era, ci cati anume din cei cunoscuti „cu bani” si opriti in trafic langa Ambasada Chinei cu astfel de „belele” au si fost prelucrati procedural, cu amenzi, dosare si procesele verbale de rigoare. Pentru ca, altfel, stai si te intrebi  de ce la un simplu filtru politistii trag de timp zeci de minute bune, fara a lua nicio masura legala, a da o amenda, a-l incatusa pe cel vizat daca este agresiv sau a-l lasa sa plece daca tot nu-i fac nimic…

Risipiti prin alte zone

Uite insa ca lucrurile par sa se schimbe si deja, dupa cum sustin sursele noastre, desi fara a-si asuma oficial aceasta decizie, conducatorii ar fi decis deja ca „gasca de la Herastrau” sa fie rispita prin alte zone. Un prim pas foarte bine venit, de altfel…


1 Comentariu la Se sparge „gasca gaborilor” de la Herastrau!

  1. Marius Ionescu

    1. Legitima aparare, in cazul in care un pasager chefliu, indiferent cine, se trezeste incoltit de care nu urmareste decat sa provoace un caz rasunator? Fie ei si politisti? De ce ? Pentru bani si promovare: salarii de merit, gradatii de merit, functii.

    2. Acrosajul nu a fost intimplator. A fost vanat. La pont.Au stiut exact. Asteptau doar sa vada cine conduce. Nu a mers. A functionat tactica enervarii. Nu avea cum sa evite. Poti sta in strada pana la o ora, fara sa le pese de timpul soferului sau al pasagerilor.

    3. a avut un singur tel. Sa-l infunde. Cum adica? Provocari multiple : filmari, stiri, respingerea oricarei discutii amiabile. A fost tratat ca un infractor tot timpul. Ultraj. Asta au vrut sa obtina. Probe.

    4. Numai ca…lasati locurile libere in Politia Romana. Nu e de voi. Acasa !


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!