DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Se face o noua DNA, doar pentru Sanatate!

Se face o noua DNA, doar pentru Sanatate!

Autor:

Odata cu numirea procurorului Marius Bulancea in fruntea Sectiei a II-a din cadrul DNA s-a intrat practic in faza finala a proiectului care prevede „curatirea” sistematica a sistemului sanitar de flagelul coruptiei. Este vorba despre o „tinta” mai veche a conducerii Directiei Nationale Anticoruptie, dar cel putin pana acum, din cauza ramificatiilor „fara numar” a retelelor de influenta care actioneaza in Sanatate, lucrurile s-au miscat mult prea incet.

 

bulancea Se face o noua DNA, doar pentru Sanatate!

Marius Bulancea este noul procuror-şef care vrea să dinamiteze sistemul sanitar

De aceasta data insa, dupa cum reiese din informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra, prioritatea numarul unu a lui Marius Bulancea este declansarea atacului final la coruptia generalizata din sistemul sanitar. Iar pentru ca sortii de izbanda ai mega-operatiunii pregatite cu minutiozitate de catre DNA in aceste zile sa creasca semnificativ, se pare nu doar ca vor fi alocate toate resursele logistice necesare, dar de acum inainte nu se va mai lucra „dosar cu dosar”. Pentru ca, in vederea optimizarii zecilor de anchete separate care se miscau extrem de incet pana acum, se va constitui un singur dosar, care sa priveasca „infractiunile complexe de coruptie” din cadrul sistemului sanitar.

spalat Se face o noua DNA, doar pentru Sanatate!

Mafia din spitale, "ţintă în mişcare" pentru procurori

Desigur insa ca pentru ducerea la bun sfarsit a acestei anchete in care vor fi implicate sute si poate chiar mii de nume, sectia condusa de Marius Bulancea s-ar putea transforma, fie si temporar, intr-un nou „DNA in DNA”, care sa lucreze din plin doar la dosarul „mafiei din Sanatate”.

S-a dat „OK”-ul

De altfel, Bulancea a obtinut avizul Consiliului Superior al Magistraturii pentru recenta sa numire tocmai devoaland, fie si partial, o parte din intentiile sale, intrucat noul procuror-sef al Sectiei a II-a pentru combaterea faptelor conexe coruptiei din cadrul DNA si-a bazat discursul pe „realitatea ca fraudele din sanatate sunt mai mari decat in oricare alt domeniu”.

nic voiculescu Se face o noua DNA, doar pentru Sanatate!

Frisoane pentru unchiul "Don Nic" şi nepotulministru Vlad Voiculescu

Iar membrii CSM-ului si-au dat „OK”-ul la prezentarea prioritatii lui Bulancea, rezumata de urmatorul angajament :„ In momentul in care incepi sa cunosti firmele care sunt mari importatori de echipamente medicale, care sunt modalitatile prin care unii furnizori maresc artificial pretul, care sunt mecanismele si unde le poti gasi, ce alte dosare au fost solutionate, cine cu cine este prieten, care functionar din Ministerul Sanatatii cunoaste un importator de produse medicale, cum ia mita aceasta categorie de functionari, continuand specializarea si incercand sa obtinem informatii din mai multe surse, cu informatii mai bune si pe care sa stii cum sa le folosesti, cred ca o  creasca eficienta, pentru ca e o zona care doare pe toata lumea.

vlad1 Se face o noua DNA, doar pentru Sanatate!

Vlad Voiculescu

Daca am putea sa contribuim, sa diminuam la un nivel semnificativ frauda din Sanatate, asta chiar s-ar cunoaste! Procentul cu care se supraevalueaza achizitiile cred ca e ceva mai mare decat la infrastructura”!

Avertisment pentru „Don Nic”

Iar faptul ca noul procuror-sef care se va ocupa de „mafia din Sanatate” arata ca acesta si-a facut bine temele si intentioneaza ca de acum inainte strategia este sa nu fie „hingheriti” doar medicii aflati la capatul traseului spagii, dar sa se umble chiar la marii importatori si „sagetile” acestora din sistemul sanitar, nu avea cum sa nu-i produca frisoane lui „Don Nic” Voiculescu. Pentru ca, intamplator sau nu, aluzia cu „functionarul din Ministerul Sanatatii care cunoaste un importator de produse medicale” poate foarte bine sa-l vizeze chiar pe ministrul Vlad Voiculescu. Pentru ca, dupa cum a dezvaluit „National”, ministrul tehnocrat care stia cu sapte luni inainte ca va veni in fruntea Ministerului Sanatatii si cel mai mare reprezentant al importatorilor de produse medicale sunt rude! Iar noul sef al procurorilor anticoruptie care au primit drept „azimut” influenta „mafie pharma” a demonstrat ca stie foarte bine sistemul subteran prin care miliarde de euro sunt fraudate anual din bugetul celui mai „supt” minister din intreg Guvernul.

Toate la gramada!

Oricum, susre din sistem sustin ca, luate la un loc, toate anchetele DNA-uluid e panaa cum aproape ca nu reprezinta nimic fata de „tsunami”-iul ce va lovi sistemul sanitar. Si in urma caruia vor cadea inclusiv „capetele” celor care cerdeau ca aus capat pana in prezent, deoarce doar afacerile HexyPharma si „contractele mortii” ale lui Dorin Cocos au facut ceva valuri panaa cum. Numai ca, d eexemplu, daca defunctul Florian Condrea vindea dezinfectanti la mai multe spitale iar miliaradrul dorin Cocos semna contracte pentru „pulbere hemostatica” de 12 milioane de euro intr-o singura zi, pentru mai multe spitale, „buba” d ela diecare unitate medicala era tratata separat panba acum. Dea caesta data insa, odata cu promovare aconceptuluid e „infractiuni complexe”, toate aceste informatii vor fi adunate gramada intr-uns ingur dosar, care va zgudui sistemul sanitar, clasa politica si mediul de afaceri deopotriva. Insa nu doar cel autohton, pentru ca promisiune alui bulancea etse ca s eva merge si in sens invers, pana la giganticele multiantionale pharma aflate la celalat „capat al tunelului” spagii. Desigur, asta daca pe parcurs nu s eschimba schimbarea, stiuta fiind influenta colosilor financiari farmaceutici peste tot in lume…


1 Comentariu la Se face o noua DNA, doar pentru Sanatate!

  1. antonia

    DOAMNE AJUTA!
    FIE-VA MILA DE OAMENII NEVINOVATI CARE MOR PE CAPETE, IAR “HIENELE” ISI FAC DE CAP NESTINGHERITE!


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!