DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Se face o noua baza NATO in Romania!

Se face o noua baza NATO in Romania!

Autor:

Dincolo de isteria fara precedent care macina si asa ridicola clasa politica romaneasca, la nivel global lucrurile avanseaza cu o repeziciune care, din nou, risca sa ii prinda pe picior gresit pe liderii de la Bucuresti. Si, spre surprinderea multora, mai putin pe Klaus Iohannis. Care, desi este cunoscut pentru „ritmul melcului” impus la Cotroceni, de aceasta data pare singurul politician de frunte care a fost pe faza, reusind sa capteze buna parte din atentia acordata de catre Administratia Trump tarii noastre.

 

comandament Se face o noua baza NATO in Romania!

Locaţia poate fi chiar în preajma Capitalei

Iar dupa cum reiese din informatiile noastre, strategii militari ai presedintelui Trump nu le-au cerut liderilor romani doar sa-si cheltuiasca maririle la bugetul Apararii strict pe armamentul „made in SUA”. Dar, drept bonus la viitoarele afaceri bilaterale care se vor derula in domeniul securitatii, la Washington s-ar fi luat deja decizia infiintarii unei noi baze NATO in Romania, cel mai probabil in zona de sud a tarii. Baza care se va dezvolta pe o puternica „osatura” militara si logistica americana, pe langa soldatii US Army si cei romani, sperandu-se si la o puternica prezenta a altor militari din tarile est-europene, in frunte cu cei polonezi.

Isi marcheaza teritoriul

America o pune de o noua baza militara in Romania, baza care, chiar daca va fi declarata drept una NATO, va fi constituita pe eforturile logistice si militare ale US Army.

amindoi Se face o noua baza NATO in Romania!

Iohannis abia aşteaptă să anunţe vestea primită de la Trump

Si cum, cel putin pentru salvarea aparentelor, fiind vorba de o unitate multinationala a NATO, vor fi prezenti si militari din alte tari, se pare ca liderii armatei americane prefera ca in Romania sa soseasca, pe langa proprii lor soldati,  si alti parteneri, dar doar din tari est-europene, in acest sens punandu-se accent pe un puternic contingent polonez. Si, odata cu demararea constructiei autostrazii Gdansk – Constanta, ceruta insistent de catre emisarii Administratiei Trump, infiintarea a doua noi baze NATO, una in Polonia si cealalta in Romania nu va face decat sa intareasca „Axa Varsovia – Bucuresti”. Prin care republicanii americani spera sa-si „marcheze teritoriul” in Europa de Est, scazand totodata influenta covarsitoare de pana acum a „binomului” Paris-Berlin.

In zona de sud

Surse din cadrul informatiilor militare sustin ca partea romana s-ar agita deja serios in vederea identificarii locatiei viitoarei baze NATO, fiind luate in calcul, cel putin pana acum, trei variante.

deveselu Se face o noua baza NATO in Romania!

După Deveselu şi Kogălniceanu, americanii îşi mai fac o unitate militară

Dintre care una foarte aproape de Bucuresti, una „in buza” Dobrogei si ce-a de a treia in sudul Moldovei. Iar cum infiintarea unei baze NATO in Romania presupune si investitii serioase in infrastructura, venirea masiva a militarilor americani va fi, desigur, o mina de aur pentru autoritatile locale pe a caror raza va fi in cele din urma construita unitatea militara. kogalniceanu 1 Se face o noua baza NATO in Romania!Chiar daca, pe de alta parte, unii dintre initiatii sistemului care au cunostinta de acest plan sustin ca, practic, baza se va face doar pentru adapostirea focoaselor nucleare care vor fi transferate cel mai probabil din Turcia.

Cine fura startul?

Interesant este de vazut, de asemenea, si care tabara politica isi va aroga „meritele exclusive” de a-i fi convins pe americani sa vina in Romania. Cu toate ca, sincer vorbind, decizia le-a apartinut doar strategilor militari ai lu Donald Trump. Insa cum la opinia publica interna da oricum bine, mai ales in aceste vremuri halucinante, sa te lauzi ca „te bati pe burta” cu liderul omenirii, este de asteptat ca politicienii de la Bucuresti sa incerce sa fure startul marelui anunt. Si cu toate ca, dupa surprinzatoarea primire de la Casa Alba, Klaus Iohannis pare favoritul pentru a anunta infiintarea viitoarei baze NATO, la cate rasturnari de situatii s-au petrecut in ultima vreme in Romania, nu ne-ar mira ca si un alt lider sa-i ia fata. Mai ales ca pe americani oricum nu-i intereseaza cine apuca sa dea acest „breking news”, atata timp cat proiectele sunt in grafic…    
Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!