DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Scrisoarea care il infunda pe Toader!

Scrisoarea care il infunda pe Toader!

Autor:

Iata ca atat de legendatul ”Bruce Willis” al Justitiei, cel care s-a dovedit atat de ”greu de ucis” in ciuda tuturor atacurilor venite  de la rivalii si de la aliatii politici deopotriva a facut o greseala ”copilareasca”, dar care il poate scoate definitiv pe Tudorel Toader din ”zona de confort” a ministerului. Astfel, publicam integral halucinanta adresa oficiala trimisa sub semnatura si stampila ministrului care indica o grava, nepermisa si inexplicabila imixtiune a acestuia in actul de Justitie.

 

0sss2 03 Scrisoarea care il infunda pe Toader!Iata insa ca ditamai ministru al Justitiei se amesteca de-a dreptul grosolan in procesele castigate pina acum pe banda rulanta de catre sindicalistii companiei TAROM care si-au cerut diverse drepturi in instanta. Iar Tudorel Toader, greu de spus in urma caror misterioase ”resorturi” da drumul la o adresa intrata in posesia noastra si in care le cere conducerilor Curtilor de Apel si Tribunalelor sa faca practic orice pentru a bloca demersurile absolut legale ale celor de la TAROM!

Catre Curtile de Apel si Tribunale!

Motivand  ”impactul bugetar al hotararilor judecatoresti” in urma proceselor castigate aboslut legal de catre angajatii TAROM, ministrul Justitiei trimite Adresa nr.6/2209,4389,4702,5349,5375,5674 din 12 martie 2019 catre ”conducerile curtilor de apel si tribunalelor”, prin care da ”indicatii pretioase”, dar ramane de vazut cat de legale judecatorilor : ”Avand in vedere atributiile dumneavoastra prevazute in Regulamentul de ordine interioara al instantelor judecatoresti, aprobat prin Hotararea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1375/2005, cu modificarile si completarile ulterioare, cu privire la coordonarea si controlul privind administrarea curtilor de apel si tribunalelor si tinand seama de impactul bugetar creat de hotararile judecatoresti referitoare la stabilirea drepturilor salariale, va recomandam sa depuneti toate diligentele necesare in vederea formularii apararilor si cailor de atac corespunzatoare in dosarele care au acest obiect. ” Deci minsitrul Toader le cere presedintilor Curtilor de Apel si Tribunalelor, care chiar nu sunt procurori, sa blocheze practic in orice fel recunoasterea drepturilor financiare castigate in instanta de cei de la TAROM!!! ”Recomandare” care mai mult ca sigur va urma sa fie anchetata si de magistratii SIIJ, daca vreun judecator se va lasa intimidat de imixtiunea lui Tudorel Toader…


2 comentarii to Scrisoarea care il infunda pe Toader!

  1. cobe

    Titlul este cam exagerat,pentru ca textul adresei are o nuanta de rugaminte si oricum nu se poate cere instantelor decat sa respecte legislatia.Nu cumva acele instante au fost influentate,prin orice mod,de sindicatele angajatilor respectivi.In final aceasta rugaminte este o gafa si cine stie cina l-a determinat pe TT sa o faca,nu il cred in stare de asa ceva,insa este posibil sa fi fost la randul lui foarte rugat sa o faca.

  2. Anonymous

    Veveeee …. Veveeee …. wake up … iote și dosar pentru nea caisă Tudorel. Cât despre nea Cobe de sus …așa zicea și Slujirea cu ordinul ei … că e doar recomandare … și ia că acu dă cu explicatul


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!