DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Romanii vor „Departamentul Zero”!

Romanii vor „Departamentul Zero”!

Autor:

Revenim cu amanunte despre infiintarea „Departamentului Zero”, dupa ce dezvaluirile noastre privind existenta acestei structuri paralele care isi propune apararea statului national crestin roman si „curatirea” societatii de reteaua sorosista care ar cuprinde nu mai putin de 21.000 de bursieri ai controversatului miliardar american au produs o emulatie fara precedent, semnalele puternice parvenite dovedind, mai mult decat oricand, ca romanii isi doresc o astfel de formatiune complet noua. A carei prioritate absoluta este adoptarea de urgenta a „modelului polonez”, unul dovedit de succes atat din punct de vedere economic, cat si al pastrarii identitatii nationale si crestine.

 

02 03322 Romanii vor „Departamentul Zero”!Iar decizia initiatorilor acestui proiect de a ridica un pic din valul de mister si a dezvalui public, prin intermediul nostru, existenta „Departamentului Zero” continua prin precizarea ca organizarea structurii va prinde contur cel mai probabil peste trei luni, cand se va trece la „next level” al proiectului. Pana atunci, initiatorii activeaza intens pe doua fronturi, astfel ca in timp ce se cauta figuri absolut noi ale adevaratei elite romanesti, care sa nu fi fost „erodate” de apartenenta la partdiele politice existente, se incearca si scaparea de „tinichelele” precum Gabriel Oprea, cel care deja incearca sa se erijeze in creatorul unui plan de „revopsire” a defunctului UNPR. Numai ca patriotii din spatele „Departamentului Zero”, multi dintre ei caliti in sistem si care practic au tinut treaz acest proiect national si in vremurile tulburi ale „statului paralel” dau asigurari ca nici Gabriel Oprea si nici generalul Ionel Ciuca nu se afla in fruntea proiectului. Unul menit a zgudui din temelii clasa politica si societatea romaneasca prin preluarea de urgenta a modelului polonez si implicit alaturarea tarii noastre taberei „nationaliste” europene, care se poate dovedi viitorul „El Dorado” creat pe ruinele unei Uniuni Europene considerata deja ca fiind subjugata imperiului progresist condus din umbra de George Soros.

Mai sunt trei luni!

Dupa ce anul trecut dezvaluiam ca tentaculele FSB-ului rusesc se intind peste mass-media din Romania, firme rusesti cu legaturi recunoscute la Moscova intrand masiv in actionariatul unor site-uri „patimase” precum ziare.com sau chiar televiziuni, se gasesc acum unii independenti care sa descopere apa alba. Oricum, aceasta monitorizare atenta a incercarilor Administratiei Putin de a destabiliza statul roman cumparand tara „la bucata” se pare ca se datoreaza tot initiatorilor „Departamentului Zero”. Care, spre deosebire de gaunoasa isterie antiruseasca a politicienilor, cunosc foarte bine adevaratele metode de destabilizare a unor state considerate „potrivnice” de catre FSB, cel mai potent financiar serviciu secret din Europa. Astfel ca „Departamentul Zero” este deja angrenat pe doua fronturi nevazute, cel al organizarii unei veritabile „deparazitari”  impotriva organizatiilor sorosiste considerate vinovate ca au capusat statul roman si identificarea agentilor de influenta ai Moscovei care colcaie tot mai mult prin Romania. Asta in timp ce se fac noi recrutari de oameni „crescuti in spiritul romanesc” si care prin imaginea lor publica pot sustine acest proiect, primul cu adevarat nationalist si de o asemenea amplitudine, avand inclusiv sprijinul tacit al unor importanti lideri ai serviciilor secrete din state membre NATO.


1 Comentariu la Romanii vor „Departamentul Zero”!

  1. ,nn ,jbk,

    Vrajeala de doi bani – s-a decis o realocare de procente intre principqalele paqrtide din romania – cel “romanesc”, cel greco-machidon, cel evreiesc si cel tiganesc si se incearca sa i se dea un slogan, de aici gaselnita cu DZ. Tiganii, sprijiniti de apocalipticii din SUA, cresc, machidonii scad, romanii scad (de aici atacurile lui Ponta, care nu e clar daca vorbeste ca tigan sau ca evreu si de aici si sprijinul lui Tache), iar corciturile pretins evreiesti si antisemite din romy (multi dintre ei tot tigani) probabil ca nu cresc, ci vor fi folositi mai mult extern, impotriva evreilor corecti.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!