DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Rebeliune la IGPR!

Rebeliune la IGPR!

Autor:

Nu cu multa vreme in urma anuntam ca Bogdan Despescu este deja pe faras, in ciuda sustinerii inca suprinzator de puternice avuta de acesta in anumite medii fiind o chestie doar de timp „ejectarea” acestuia din fruntea Politiei Romane. Asta desi la sfarsit de an inspectorul general al IGPR, cunoscut si ca „Mutulica” a facut eforturi considerabile de a socializa cu colegii si subalternii pe la diversele chermeze specifice. Numai ca iata ca se strange din nou surubul la Despescu, acesta avand de infruntat o adevarata „rebeliune” in chiar sanul Politiei Romane, dupa ce comisarul sef Constantin Dancu, nemultumit ca nu a primit steaua de chestor promisa, refuza sa mai plece de la conducerea IPJ Constanta, lasandu-i astfel loc liber chiar actualului sef al IGPR-ului.

 

dancu Rebeliune la IGPR!

Constantin Dancu se razbuna ca n-a primit steaua de chestor

Si cu toate ca este „incoltit” cu note informative din toate partile, anchete in derulare ale Corpului de control al ministrului de Interne  si mai are si nenumarate „tinichele imobiliare” de lux legate de pozitia sa, Constantin Dancu se dovedeste o „nuca” prea tare de spart pentru un Bogdan Despescu lasat fara replica de „arogantele” tot mai umilitoare pe care i le face cel imputernicit la conducerea IPJ Constanta. Iar cum la doar cateva zeci de ore dupa ce Dancu l-a infruntat din nou cu tupeu pe superiorul sau direct, pe capul lui Despescu a picat si „pleasca” pedofilului politist, chiar ca se anunta zile grele pentru seful IGPR.

despescu Rebeliune la IGPR!

Se strange surubul la Bogdan Despescu

Mai ales ca, vrea- nu vrea, Carmen Dan nu prea mai poate face mult pe pacifista si trebuie sa ia masuri drastice, pentru ca sa nu devina apoi ea insasi „tinta in miscare” in scandalul pedofilului de la Rutiera…

Steaua sau nimic!

Numit temporar la conducerea IPJ Constanta drept o solutie de compromis, dupa ce concursurile pentru desemnarea unui nou sef fusesera amanate pe banda rulanta, Constantin Dancu nu se mai da acum dus, sursele noastre sustinand ca „rebeliunea” acestuia se datoreaza faptului ca i s-ar fi promis ca, la schimb pentru asigurarea interimatului, va primi mult visata stea de chestor.

mazare Rebeliune la IGPR!

Fuga lui Mazare in Madagascar agita apele la IPJ Constanta

Pe care insa nu a mai primit-o, mai ales dupa ce au inceput sa curga notele informative privind reluarea unor „legaturi primejdioase” intre acesta si „rechinii” imobiliari din Constanta. Mai mult chiar, desi unii dintre responsabilii MAI de la Bucuresti s-ar fi aratat dispusi sa cedeze „santajului sentimental”, acestia au fost „zguduiti” de cei care sustin ca o data cu „steaua” de chestor Dancu va primi si „portita” de a nu se mai pensiona pana la 65 de ani. Drept urmare, Despescu s-a vazut nevoit sa intervina personal pentru a stinge acest „focar” din propriul fief de la Constanta, care risca sa se extinda si la alte inspectorate judetene. Numai ca interventia lui Despescu pare sa-l fi scos din minti pe Dancu, cel care ar fi amenintat ca, daca nu i se prelungesc din nou imputernicirea in luna martie, „va arunca in aer” ministerul cu dezvaluirile sale. Mai ales ca nu ar fi fost informat despre fuga lui Mazare in Madagascar, ceea ce a aprins si mai mult spiritele.    
Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!