DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Rares a plecat cu banii lui Gusa!

Rares a plecat cu banii lui Gusa!

Autor:

”Adio, visul frumos s-a terminat” pentru Cozmin Gusa, tocmai cand vesnicul analist – mogul- datornic credea ca si-a suit deja sacii in caruta lui Dacian Ciolos. Pentru ca patronul Realitatii TV tocmai ce rasufla usurat, dupa ce ajunsese la un generos acord financiar cu ”oculta” din spatele imbinarii politice USR – PLUS. Si tocmai atunci Rares Bogdan i-a administrat o adevarata ”ranga in dinti”, anuntand ca el unul sare din mers in barca Partidului National Liberal.

 

04 0aa5 Rares a plecat cu banii lui Gusa!Acolo unde are ganduri halucinante de marire politica,  ajungand chiar sa negocieze cu Klaus Iohannis, daca acesta va mai ”pupa” un al doilea mandat de presedinte, chiar postul de premier al Romaniei! Pana atunci insa, iritati vizibil de tradarea lui Rares Bogdan, mai ales ca pentru acesta girase insusi Cozmin Gusa, finantatorii lui Dacian Ciolos si cei ai Uniunii Salvati Romania deja nu ii mai raspund la mesaje analistului. Si cum nici pe  ”proverbiala” recunostinta a lui Rares Bogdan nu se poate baza in vreun fel, Gusa tocmai ce a ramas astfel fara ”stapan” tocmai acum, in prag de alegeri. 04 asasa05 Rares a plecat cu banii lui Gusa!Ceea ce, sincer vorbind, nu i s-a mai intamplat de multisor…

I se spunea ”contorsionistul”

Insa cu toate ca ”purceaua” financiara promisa de Ciolos este deja moarta in ”cotetul” Realitatii, Cozmin Gusa are totusi astfel sansa de a mai arata, o data in plus, de ce i se spunea ”contorsionistul” in sistem si la varful lumii politice. Marea problema insa nu este ca analistul nu ar accepta orice oferta politica de sponsorizare i-ar veni, ci doar ca toti marii ”clienti” sunt deja luati! Si cum Rares in niciun caz nu ii va face vreun ”locsor” cat de mic pe segmentul liberal, singura sansa a lui Gusa este de a mai prinde barem o ”ciozvarta” de la masa pesedista, chiar daca si aici ”coada” este mai ceva ca pe vremea lui Ceausescu…


6 comentarii to Rares a plecat cu banii lui Gusa!

 1. cobe

  Sa apucam un Mutalak la al doilea mandak cu guvernul sausalau condus de actuala sluga a sa,ar fi o gluma de luat in seama.

 2. livia

  Banii lui Gusa? Dar banii de impozite /taxe, unde sunt? Cat mai sta irealitatea in insolventa?

 3. Felie

  Doamne ajuta! Pacat ca nu a reusit sa-i ia banii si lui Ghita din Serbia.

 4. Anonymous

  Se vede ca ganditorii comunisti ai serviciilor sun scoliti in est nu in vest. Pai, si un copil si- ar da seama ca ,,melita” Rares Bogdan este o papusa , dar cu grad , care si – a luat banii pe prostia romanilor care credeau ca este ,,salvatorul” , cel care ii injura pe fata pe comunisti. Total fals. Sa spuna tov. maior ce le – a spus Basescu- basica de alcool la ultima adunare ,la care toti romanii i- au vazut adunati la ordin pe toti ziaristii ofiteri sa primeasca noua ,,linie , dupa el Basica incendiatorul propriei nave pentru a scoate niste bani negri , in era Joahannis. Ba monseur dar nauci ne cred comunistii . Saga psd este la final imoreuna cu ,,sororile” unguresti si poloneze. Apara Doamne pe romani.

 5. escu

  Tăchiță, tată, dar Gușă nu clocea de un partid? Sau fără Lavinia Șandru și Pavelescu nu are succes? Cât despre PSD cred că sunt slabe speranțe, mai cu seamă că TV-ul lui i-a umplut de atâta respect pe Dragnea și ai lui de nu-i speli nici cu apa din Dâmbovița. În plus el s-a mai plimbat pe acolo și mare brânză nu a făcut, afară de datul cu părerea. Cât privește pe gureșul batistuță, crede că v-a rupe gura târgului cu candidatura, amăgindu-se cu cei câțiva aplaudaci johanniști și kovesiști care l-au pupat pe creștet crezând că îl și votează.

 6. Anonymous

  Se vede ca ganditorii comunisti ai serviciilor sun scoliti in est nu in vest. Pai, si un copil si- ar da seama ca ,,melita” Rares Bogdan este o papusa , dar cu grad , care si – a luat banii pe prostia romanilor care credeau ca este ,,salvatorul” , cel care ii injura pe fata pe comunisti. Total fals. Sa spuna tov. maior ce le – a spus Basescu- basica de alcool la ultima adunare ,la care toti romanii i- au vazut adunati la ordin pe toti ziaristii ofiteri sa primeasca noua ,,linie , dupa el Basica incendiatorul propriei nave pentru a scoate niste bani negri , in era Joahannis. Ba monseur dar nauci ne cred comunistii . Saga psd este la final imoreuna cu ,,sororile” unguresti si poloneze. Apara Doamne pe romani. Bai ziaristi de cenzura , sa nu bagati exprimarea simndicoasa in engleza care ne instiinteaza ca am mai scris cele de mai sus. Vedeti ca tot ce scriu romanii , pana la 1.iulie a. c este monitorizat de UE. Va faceti de ras ma cloncarilor naimiti.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 25-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!