DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Raport soc: Rusii ne penetreaza homosexualii!

Raport soc: Rusii ne penetreaza homosexualii!

Autor:

Dupa tragedia de la „Colectiv”, controversele cu privire la rolul tot mai pregnant asumat de catre asa-numita societate civila in fata clasei politice au inflamat opinia publica de la noi, una oricum extrem de impartita pe acest subiect fierbinte. Mai ales ca dilema definirii ”familiei traditionale” l-a costat postul de presedinte al Uniunii Salvati Romania pana si pe Nicusor Dan, creatia si „tanara speranta”  esuata a retelelor internationale ale ONG-istilor globalisti.

 

marsul diversitatii Raport soc: Rusii ne penetreaza homosexualii!

Rolul de sponsor al comunităţii LGBT al lui George Soros, preluat de Vladimir Putin

Iar tocmai cand subiectul parea sa fi cazut din nou in desuetudine, „falanga” minoritatilor sexuale din cadrul „panzei de paianjen” a fundatiilor spponsoprizate mai mult sau mai putin fatis de catre miliardarul George Soros a fost brusc trezita la viata. Iar decizia recenta a liderilor coalitiei de guvernamant  de a repune pe tapetul Parlamentului, in forta, organizarea unui referendum pe aceasta tema s-ar putea sa aiba legatura inclusiv cu informatiile de ultima ora, unele extrem de ingrijoratoare, cu privire la scenariul care s-ar pregati pentru reincalzirea acestei „ciorbe” a minoritatilor sexuale. Care, dupa cum o arata semnalele de alarma trase de catre structurile contrainformative ale serviciilor secrete romanesti, unele dintre ele alertate chiar pe o importanta filiera extrena, se va afla in centrul unui „iminent” scandal international care va viza din nou Romania. Si mai ales stabilitatea, fie ea si tot mai precara, care transforma tara noastra intr-o „tinta” tot mai atractiva pentru marii investitori straini. Marea surpriza insa a unuia dintre raporturile soc care au ajuns la decidentii statului roman in ultimele zile o reprezinta informatia ca noii sustinatori, mai ales financiari, ai „tulburarii apelor” cu privire la sitiuatia minoritatilor sexuale de la noi sunt… rusii!

vladimir putin think Raport soc: Rusii ne penetreaza homosexualii!

Pentru ca, in timp ce, oficial, de la Moscova se anunta o politica de „toleranta zero” fata de aceasta problema, serviciile secrete rusesti, in frunte cu FSB-ul care a inflorit sub „domnia” lui Vladimir Putin, au inceput deja sa pompeze bani in mai mult domenii de activitate vitale din Romania. Bineinteles, prin intermediul unor mari „companii paravan”. Si iata ca dupa ce a inceput sa arunce cu bani in mass-media si sport, FSB-ul penetreaza acum si comunitatea LGBT, in timp ce factorii de decizie de la Bucuresti, desi informati cu privire la scenariul rusesc, se arata atat de „feciorelnici” incat se feresc sa autorizeze „jocul operativ” prin care sa se dejoace aceasta noua incercare de destabilizare. Mai ales ca, dupa cum apreciaza analistii acelorasi structuri, un incident avand in prim plan comunitatea LGBT, amplificata de protestele intempestive ale puzderiei de asociatii, fundatii si alte ONG-uri pentru protectia acestora ar reprezenta un adevarat „bulgare” mediatic care s-ar rostogoli pe marile canale din toata lumea. In timp ce o despre  200.000 de manifestanti in Piata Victoriei, fie si cu lanternele telefoanelor aprinse dupa modelul „Maidan”, probabil n-ar prinde nici macar cateva secunde in prime-time…

Putin, noul Soros

Nu mai este un secret pentru nimeni ca miliardarul George Soros este unul dintre cei mai importanti sponsori „deschisi” ai „salbei” de asociatii civice care lupta pentru promovarea intereselor comunitatii de gay si lesbiene din tara asta. Insa sunt voci autorizate din sistem care au sustinut ca sponsorizarile la vedere catre organizatiile care organizeaza tot felul de marsuri si manifestatii ar fi doar „varful iceberg”-ului, in realitate rolul retelei sorosiste fiind unul cu mult mai intens in activitatea ONG-urilor LGBT. Iar cum in ultima vreme mai multi politicieni romani s-au aratat public deranjati de activitatea organizatiilor miliardarului evreu din tara noastra, aparitia unui raport care devoaleaza pregatirea unui „aflux de capital” fara precedent in conturile asociatiilor pro- LGBT nu are cum sa nu te duca, din nou, cu gandul direct la George Soros. Numai ca, surpriza de proportii, respectivul raport subliniaza negru pe alb ca in spatele atat a „injectiilor financiare”, dar si a zgandaririi subiectului impunerii „familiei traditionale” prin o eventuala modificare a Constitutiei prin referendum nu s-ar afla decat bratul lung al … Moscovei”. Numai ca, desi la prima vedere poate parea cel putin hilar ca noul Soros care sprijina organizatiile LGBT din Romania este nimeni altul decat „tarul” Vladimir Putin, analistii structurilor contrainformative devoaleaza totodata ca planul ticluit cel mai probabil in „laboratoarele” FSB este unul cat se poate de pragmatic. Si, mai mult chiar, daca autoritatile statului roman nu vor interveni la timp, operatiunea subversiva de izolare a Romaniei pe plan international are sanse certe de reusita…

Experimentul Cluj

Iar daca analistii romani nu au dat-o cumva „in bara” cu intepretarea informatiilor primite inclusiv de la ambasade occidentale, noul plan al serviciilor de spionaj rusesti este unul de rezerva, aplicat de-abia dupa ce la nivelul tarilor europene a inceput transpunerea in practica a impunerii unor membri ai comunitatii LGBT la conducerea guvernelor nationale. Si cum cele mai recente exemple sunt intr-adevar naucitoare, pentru ca spre deosebire de „micutul” Luxembrug, Irlanda este o tara catolica conservatoare care are acum la conducerea guvernului un gay, in timp ce ultra-ortodoxa Serbie s-a trezit cu o lesbiana la sefia tarii.

cluj Raport soc: Rusii ne penetreaza homosexualii!

Incidentul de la Cluj, întâmplare sau provocare?

Asa ca nici Romania nu se poate considera ferita de o asemenea strategie, chiar daca, indiferent de cine s-a aflat la guvernare, s-a aplicat „cutuma” subinteleasa a pastrarii cel putin a unui portofoliu pentru un politician din partea comunitatii LGBT, chiar daca neasumat public de catre aceasta. Insa acum, aceasta toamna se anunta una fierbinte nu doar din cauza „reformei lui Tudorel” sau a incercarii disperate a lui Victor Ponta de a se agata de prim-planul politicii, dar mai ales posibilei organizari a referendumului cu privire la modificarea Constitutiei si recunoasterea casatoriei doar intre un barbat si o femeie. Astfel ca oricum se asteptau manifestatii de protest ale asociatiilor LGBT, lucru de care ar putea profita acum FSB-ul rusesc. Pentru ca scenariul „rece” este ca, in timpul unor manifestatii paralele, unele pentru normalitate si altele pentru drepturile LGBT, „inevitabilul” sa se produca si sa se poata furniza astfel „marfa proaspata” pentru opinia publica internationala despre „intoleranta” romaneasca. Ceea ce ar duce la o noua izolare a tarii noastre, tocmai intr-o perioada in care, cel putin economic, lucrurile incepeau sa se miste. Iar in tot acest context, sunt deja specialisti care iau la modul serios in calcul daca nu cumva ”incidentul homofob” de la Cluj Napoca a fost sau nu o simpla intamplare. Pentru ca imaginile cu actrita militanta LGBT luata pe sus, conform legislatiei in vigoare, de catre jandarmi, au facut rapid inconjurul lumii, in timp ce nu s-a suflat nicio vorba despre varianta „provocarii” la un miting autorizat.

nroma Raport soc: Rusii ne penetreaza homosexualii!

Se vor deturna marşurile normalităţii?

Iar cum serviciile secrete rusesti penetreaza tot mai puternic mass-media romaneasca, deja la varful sau, uite cum analistii isterizati ai anumitor televiziuni si ziare globaliste  vor putea tipa ca din gura de  sarpe ca „uite ce va dau americanii: homosexuali, refugiati si scandaluri, in timp ce noi nu intretinem legaturi economice avantajoase cu Federatia Rusa”…

CITESTE SI: Incepe razboiul celor doua Americi in Romania


2 comentarii to Raport soc: Rusii ne penetreaza homosexualii!

 1. Contra

  Nu cred!

 2. Magda

  NU CRED AȘA CEVA!
  Mă și pufnește râsul…adică, rușii ne penetrează homosexualii zgândărindu-i să iasă în față pentru a crea turbulențe și manifestații care PRO, care CONTRA, scoțând în evidență SUA care, prin șopârla jidănoasă și hidoasă nonagenară (cred…) ȘTIE ce face = dă c-o mână, dar ți-o vâră pe cealaltă (liberă) pân la cot colonoscopic, ca să știi cine ți-a acordat mâna ”de-ajutor”…cum o vrei – cu, sau fără verighetă eventual….

  CONCLUZIE: E-o tâmpenie! Nu trebuie să fii pro-american sau pro-rus ca să nu fii de acord cu invazia imigraniților economici, plus porcăria LGBT!
  România este DEJA izolată = au avut grijă boii din Parlament timp de 27 de ani s-o sărăcească, s-o izoleze și s-o facă total dependentă, din orice punct de vedere de alții, mai ales prin importuri…dacă se opresc tirurile la graniță, ne ia dracu pe toți…dar asta-i altă discuție!


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!