DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » ”Puii lui Lazar”au ajuns la Moscova!

”Puii lui Lazar”au ajuns la Moscova!

Autor:

Pe 17 februarie dezvaluiam in exclusivitate existenta unui protocol secret de colaborare semnat de catre procurorul general al Romaniei cu procurorul general al Federatiei Ruse. Iar pentru ca documentul semnat de ”taica Lazar” la Bucuresti pe 12 decembrie 2017 si de ”biciul lui Putin” Yuri Chaika pe 18.01.2018 la Moscova sa fie unul cu atat mai incendiar, acesta cuprindea si organizarea unei mese rotunde comune in Capitala Federatiei Ruse, chiar in luna martie a acestui an.

 

0aaa2 03 ”Puii lui Lazar”au ajuns la Moscova!De fapt a fost amanuntul din dezvaluire care a infuriat la culme partea rusa, insusi procurorul general Yuri Chaika cerand explicatii de la omologul roman atat despre ”nepermisa” scurgere de informatii catre ”National”, cat mai ales despre faptul daca delegatia de procurori romani va mai veni sau nu la Moscova. Si chiar daca Augustin Lazar a adoptat imediat ”tactica strutului”, refuzand sa raspunda apelurilor telefonice venite insistent din partea Procuraturii Generale a Federatiei Ruse, iata ca, totusi, acesta si-a trimis ”puii de procuror” sa onoreze masa temutului Chaika! Chiar daca din delegatie nu au mai facut parte toti membrii initiali cu functii inalte in Parchetul de pe langa Curtea Suprema…

”Nea Gusti” s-a impiedicat…

Astfel ca aflat intre ”nicovala” sfatuitorilor care il indemnau sa se lepede de acest protocol dupa scandalul public declansat de dezvaluirea noastra si ”ciocanul” lui Chaika care ii cerea insistent sa-si respecte obligatiile din acelasi protocol, Lazar a preferat sa se impiedice ca gaina din banc. Si uite cum la Moscova a ajuns totusi o delegatie sub auspiciile Parchetului General, fara a avea insa in componenta sa toate numele grele din formula initiala. Totusi, la Moscova tocmai ce au facut schimb de experienta inclusiv pe teme de combatere a coruptiei si procurorii romani in frunte cu seful Sectiei de urmarire penala si criminalistica din Parchetul General, Romulus Dan Varga, seful Biroului de cooperare judiciara din Parchetul General, Serban Bengescu si prim-procurorul PT Salaj, Bogdan Chis.


4 comentarii to ”Puii lui Lazar”au ajuns la Moscova!

 1. Florin

  Eu nu mai inteleg nimic ,astia au dreptul sa faca intelegeri ,acorduri si politica externe ,in numele statului roman !!!!!!!! Au avut girul min.de justitie ,al min.de externe ,al guvernului RO ,al presului iohannis . CINE CONDUCE DE FAPT ROMANIA SI SI RASPUNDE ? PAI VIN TOT FELUL DE INSTITUTII ALE STATULUI SI DAU INTERVIURI IN AFARA RO ,PRIMESC AMBASADORI CARE VAZ CA LE DAU SI ORDINE CE SA EXECUTE IN RO SI GUVERNUL NU-I INTREABA DE RESPECTAREA ATRIBUTIILOR ,OBLIGATIIlLOR SI RASPUNDERILOR CONFORM ORGANIGRAMEI SI FISEI POSTULUI. Sunt curios daca proc.general l-a informat pe ministrul justitiei ca urmeaza sa semneze un protocol secret cu omologii lor rusi .Protocolul a fost vazut si vizat de specialistii nostri in domeniu ,ca altfel poate proc. general a semnat ca ne dau rusii tezaurul inapoi si noi nu stim si negociem cu rusii sa ne dea tezaurul. Eu cred ca ar trebui demarat un control la nivel de ministerul de justitie ,de externe si guvern asupra continutului protocolului ( si a implicatiilor ce rezulta din protocol) si a celor care au fost implicati si au semnat aceste acte, ca poate ne trezim implicati in niste chestii care pot sa ne dea mari dureri de cap. Poate protocolul ar fi bun ,dar nu putem lasa pe oricine din institutiile statului sa semneze si sa ne implice in cine stie ce obligatii pe care nu le putem respecta si care ar atrage asupra noastra penalizari.

 2. Ion Ionescu

  Tache, poti sa-l pupi in cur pe Augustin Lazar?

  • Banghis

   Si pe noi sa ne pupe Tache in cur, pe cititorii carora ne vinde articolele povestile astea fasaite ca o basina de post.

 3. Ghiocel

  ~Miniscrisoare deschisa~
  Il rog pe domnul Putin sa se conformeze regulamentelor bancare si sa ne inmaneze tezaurul reginei Maria! Daca nu are trebuie contractat creditorul bancatlr Banca Angliei pana face rost. Daca Rusia cumpara 20 de tone pe luna 93 tone le plateste in mai putin de 8 luni.Floare la ureche.
  Cu aprecieri si stima pentru vechiul rus si nu omul nou rus,
  Ghiocel. Data an curent la nume
  〽️


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!