DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » PSD cauta stranieri pentru CCR!

PSD cauta stranieri pentru CCR!

Autor:

La ce Opozitie are actuala guvernare este clar ca doar PSD-ul cu mana lui poate sa se mai dea jos de la Putere! Ceea ce si face de altfel, daca tocmai cel mai important partid al tarii, unul invidiat pana si de rivalii politici pentru legendara sa pepiniera de cadre a ajuns sa apeleze la ”stranieri” pana si pentru posturi vitale pentru castigarea razboiului pe viata si pe moarte purtat pe frontul Justitiei!

 

02 aaa03 2 PSD cauta stranieri pentru CCR!Iar in acest moment prioritatea absoluta a formatiunii lui Liviu Dragnea este sa pastreze bruma de avantaj pe care o detine la Curtea Constitutionala. Mai ales ca, fie cu sau fara referendumul lui Iohannis, CCR ramane oricum singurul ”stabor” unde se judeca tiganeala din debila clasa politica romaneasca. Si lupta este cu atat mai accerba cu cat peste doar o luna expira si mandatul judecatorului Petre Lazaroiu, astfel ca si presedintele Iohannis are posibilitatea sa-si puna propriul om acolo. Ce-i drept, PSD-ul are nu una, ci doua astfel de oportunitati, prin expirarea mandatelor judecatorilor Maya Teodoriu si Stefan Minea, numiti de Senat si respectiv de Camera Deputatilor.

Nu au oameni!

Numai ca desi Florin Iordache a ajuns sa garanteze public ca PSD va face cele doua nominalizari imediat dupa intoarcerea din vacanta de Pasti, partidul pur si simplu nu are inca pe cine sa puna! Singurele variante luate pana acum in calcul fiind cele ale aceluiasi demonizat public Florin Iordache si a lui Toni Grebla. parlament 1 PSD cauta stranieri pentru CCR!Actualul secretar general al Guvernului, care a mai fost judecator CCR, pana la decaparea sa pe pretext de struti… Iar disperarea este cu atat mai mare cu cat unii influenti lideri ai partidului au primit consemnul ca, intre un drob si un cozonac, sa se gandeasca bine in aceste zile si pana pe 6 mai sa vina cu ”solutiile” salvatoare, chiar si unele din afara partidului. Ceea ce este cu atat mai riscant cu cat mandatele celor asumati politic de PSD in CCR vor dura nu mai putin de noua ani!


3 comentarii to PSD cauta stranieri pentru CCR!

 1. george

  fals! crezi ca psd-istii vor numi oameni ,,curati” in ccr si sa nu-i poata controla duta ultimile socuri suferite cu deputatii/ va inselati1 vor folosi din plin sarbatorile si vor folosi din plin ,,tehnologia” mai ales dupa un shprit! 😀

 2. Anonymous

  Fals ….
  citeste Constitutia

 3. Nelu Stiuca

  PENTRU “A SCAPA” DE DEMOCRATIA ORIGINALA DE CUMETRIE DIMBOVITEANA SI PENTRU CA ROMAIA SA DEVINA STAT DE DREPT, DESEMNAREA AVOCATULUI POPORULUI , A MEMBRILOR; Curtii Constitutionale a Romaniei, a C.S.M. , a Curtii de Conturi a Romaniei si A.E.P. TREBUIE SA SE FACA DE CATRE SOCIETATEA CIVILA ORGANIZATA si nu de catre POLITRUCII care in 30 de ani au ingropat tara…….


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!