DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Protectia interna a SPP, schimbata de ”National”

Protectia interna a SPP, schimbata de ”National”

Autor:

Iata ca, la doar cateva zeci de ore dupa ce presedintele Klaus Iohannis le punea o noua  stea pe umeri adjunctilor Balasa si Cretu, asa-zisa protectie interna de la Serviciul de Protectie si Paza o punea de propria zi de 1 Decembrie. Una la care, dupa niscai executii sumare si deportari pe la Centrul de Pregatire s-a auto-recompensat cu crearea a noi si noi functii, toate aducatoare de generoase prime de conducere. Astfel ca in timp ce restul sepepistilor s-au trezit cu banii de haine ”smenuiti” de conducere si cu taierea sporurilor pentru care au bagat ore suplimentare, sambete si duminici la greu, de au ajuns sa se certe cu familiile acasa, seseistii din structura condusa de colonelul Dumitru Voroneanu geme de sefi si sefuleti carora ”mosul” le-a adus functii cu prime de conducere, ”OSCAR”-uri, avansari si alte fonduri operative nelimitate.

 

cap SPPul Protectia interna a SPP, schimbata de ”National”

Generalul Pahontu, ”muma” pentru seseisti, ”ciuma” pentru restul sepepistilor

Totul doar pentru a continua misiunea deja masochista de a incerca sa opreasca ”hemoragia informativa” catre ”National”. Asistam deci la o noua ciudatenie a politicii manageriale a generalului Lucian Pahontu, cel care in timp ce le taie pe capete banii sepepistilor care muncesc, le da prime de conducere celor care de doi ani de zile nu au reusit sa afle cine ”da informatii lui Tache”, ” cine ”da informatii prin intermediari” sau cine ”a primit bani pe informatii”, cu tot cu detectorul  lor de minciuni unde pun astfel de intrebari ”incrucisate”.02 0aas3 Protectia interna a SPP, schimbata de ”National” Astfel ca dupa ce i-am acordat ragazul necesar de a face noi promisiuni puse pe seama vechilor colegi ”din Padure” si l-am lasat sa se instaleze pe functia de comandant adjunct al lui Dumitru Voroneanu la conducerea U.M. 0163 H, ii uram mult succes locotenent colonelului Felix Dicu in noua si delicata sa pozitie.

Pret pe capul lui Balasa

De asemenea, interesant este ca pe langa ”fabrica de functii cu prime de conducere” care deja produce pe stoc la SSI-ul lui Voroneanu, de o generozitate asemanatoare s-au bucurat si multi din ”urecheatii” lui Chirila de la SDI. Cu toate ca acestia nu joaca la fel de sus ca Voroneanu si Dicu, cei care, in afara vechilor legaturi de ”chiriasi”  au pus acum un adevarat pret pe ”capul” generalului Daniel Balasa. Cel a carui functie de director adjunct pe domeniul informativ, daca acesta ar fi ”documentat” pe tava generalului Pahontu ar urma sa-i revina tocmai colonelului Voroneanu, care si-o doreste mai mult decat orice, in timp ce Dicu ar mai urca si el o treapta. Numai ca spijinul mult asteptat ”din Padure” s-ar putea sa nu mai vina, oamenii seriosi de acolo avand si alte preocupari oficiale decat sa-si riste carierele pentru cineva care in trecut, ce-i drept, i-a servit si el. Dar la masa, nu cu IP-uri…


12 comentarii to Protectia interna a SPP, schimbata de ”National”

 1. Ospatar

  Incredibil doar nu o fi felix dicu ala de era ospătar la SRI ????a ajuns șef la contrainformații ospătarul asta???pahontule tata mare e grădina ta la SPP!!!!

 2. Paunica

  Ospătar ospătar dar o fi avansat o și pe soție care e tot la noi la Paunica,acoperită la L???savezi acum poliție politica!!!catelaru voro și ospataru felix ce l rade la mustata pe balasa și pe urma îl fac pe Crețu ca tot le scot ei vorbe….

 3. Popa Marius

  Voro cu felix îl au sifon pe Popa Marius pe care l au băgat aghiotant la Iogannis.da,da,popa Marius ala de l a turnat pe Geoana ca a fost la Răsărit. tache probabil stii dar vezi ca au băgat filaj in draci la tine NON stop au câți bani și oameni vor de la ghiul pt asta.

 4. Felix

  Iar sifonezi ma sărăcie?vezi ca zbori cu totul din serviciu…

 5. Paza

  Pai și sporurile noastre???pai tot lor???totul???chiar totul pentru ei???pai ma bag și eu la banii ăștia da a nu as avea onoare.sa vezi teroare in serviciu ce baga asta acum iar ne tin numai in ședințe .offf ….nu se mai termina odată ca o sa cedam psihic toți cu atâta poliție politica

 6. Băiatul lui tata

  Pai cine esti ma tu???pai ce generali avem noi:pe joita Marius de la S1l a făcut tata socru general și pe Neagu Viorel de la S2 l a făcut paho ca a avut tac-su grija de el când era și ghiul mic și dădea ordine luptătorilor de la B1 sa stea mai mult in aer la demonstrative,pe statie dădea ordine sa se tragă tramvaiele pe dreapta pe traseu și sa se dea cu var pe zăpada sa fie mai alba!!! Uite ce țaran ne conduce cum sa nu avanseze voro catelaru și dicu ospătarul de la Neptun.ce zici voro,vrei un album foto la Tache cu Duster ul de servici la tine in parcare???de ce folosești ma mașina de serviciu in interes propriu și pe altii i ai nenorocit???sper sa te facă Balasa cu Crețu pilaf ,crezi ca n au auzit ce zici de ei și cum îți Bati joc???

 7. Surugiu Sandu

  Puteți să spuneți orice puțigoilor,..care probabil,ați mâncat o pâine ..sau încă mâncați ,de la SPP.
  Da, deranjază Unitate de Informații probabil cea mai performantă șișdin eficientădin tot sistemul raportată la numărul de angajați,spre deosebire de SRI care sau DIPI,care sunt o armată de oameni..
  Nu veți reuși să distrugeți această instituție care funcționează..cu rele și bune..

 8. Dorina

  La servicii si armata deversam… cantitate… Calitatea inca nu a fost descoperita! Inteligenta nu va fi nicodata! Au fost ocupate de tinichele inclusiv teatrele, spitalele, etc…

  O tara ce geme de tinichele si fara institute de cercetare! de scoli performante!

  Arata exact asa ca si Romania… bombardata! depopulata! Insa plina de fast!

 9. B1

  Băi băieți…spalati.va rufele în familie mă nu aici public …

 10. Putoi

  Corect si au facut treaba ssii ,mai ales in feb 2015,mutarea unor cadre de elita de la S1 la S2,bravoo

 11. slabilor

  da sunteti atat de buni voi ssp isti unde erati cand se fura tara tineati de sase?:::??

 12. Anonymous

  De-ar fi fost regina maria contemporana cu voi,baieti! Ce fapte ,,de vitejie,, ati fi realizat impreuna ca la Cotofenesti.Avansarile nu ar fi fost o problema.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!