DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Procurorii, lasati de izbeliste de politisti!

Procurorii, lasati de izbeliste de politisti!

Autor:

Iata ca printre cei care calculeaza cu infrigurare „AMR”-ul pana la intrarea in vigoare a legii raspunderii magistratilor nu se numara doar procurorii din Parchetele „sensibile”, dar si politistii judiciari care ii deserveau pe acestia. Si care, in tot mai multe cazuri, pur si simplu nu mai vor sa o faca, in lipsa unor documente scrise care sa-i acopere la o adica.

 

02 ssssss Procurorii, lasati de izbeliste de politisti!Pentru ca angajatii Ministerului de Intene detasati pe langa structurile de Parchet ca si politisti judiciari se tem sa nu fie tocmai ei scosi drept tapi ispasitori dupa ce se va „sparge buboiul” anchetelor interne si chiar a celor penale privind gravele abuzuri comise de catre unii procurori precum deja celebrii „Lucica” Onea si „Portocala” Negulescu. Mai ales ca era o adevarata cutuma in multe Parchete din tara ca politistii sa fie trimisi pe teren sau pusi sa efectueze diverse acte in cadrul anchetei fara a avea ordine scrise, de multe ori procurorii de caz sub indrumarea carora isi efectuau activitatea asigurandu-i doar ca „lasa, intra peste ei si pe urma fac eu rost si de mandat, ca nu deranjez judecatorul la ora asta…”

In pragul revoltei

Astfel ca, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, in ultima vreme unii dintre procurorii din „nucleul dur” au fost pur si simplu lasati de izbeliste de proprii politisti judiciari, care au cerut „acoperire in scris” pentru misiunile trasate. Si cum procurorii socati de acest refuz s-au multumit doar sa-i ameninte, s-a ajuns astfel la o situatie mai mult decat tensionata, in care anchetele bat pasul pe loc, cel putin pana ce una dintre tabere va ceda. Iar situatia politistilor detasati pe la Parchete este cu atat mai ingrata cu cat acestia nu sunt bineveniti nici la fostele locuri de munca, desi multi dintre ei si-au exprimat clar aceasta optiune. Numai ca, pe langa faptul ca li se  reproseaza ca s-au invartit de detasari pentru sporurile concludente de acolo, cei care vor sa plece de acum din Parchete sunt priviti cu supiciune, ca nu cumva doar sa „pozeze” in victime colaterale ale procurorilor…


4 comentarii to Procurorii, lasati de izbeliste de politisti!

 1. Ro tara fara rost

  IN RO E NEVOI DE REVOLTA GENERALA BINE ORGANIZATA.

  • Dorina

   O ADEVARATA REVOLUTIE organizata de noi si nu una care sa ii inchiabureasca pe ei…. Jigodii … cu buna-credinta, doar din cauza prostiei! Daca e cineva mai acatari si nu se supune beneficiaza de bascalia lor in corpore!
   Poti lupta cu multe, cu prostia nu ai cum! Nu ai arme!

  • iIlie de la sculărie

   Revoltă generală împotriva cui , foarte important de știut.

   Cine să facă revolta , Bădiță în chiloți , TFL-iștii , Like-iștii , haștagiștii, facebook-arii , că restul sunt psdiști și pensionari.

 2. EMIGRANTUL

  NUMAI CURTEA MARTIALA A RO VA REZOLVA PROBLEMA SIMPLU SI EFICIENT SAU CEA PENALA DE LA HAGA.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!