DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Procurori sefi, goi la sauna SPP!

Procurori sefi, goi la sauna SPP!

Autor:

Cu mai mult de un an inainte dezvaluiam cum este ”Seful SPP conectat prin neveste la Republica Procurorilor”! Insistand asupra faptul ca Lucian Pahontu se joaca de-a Bruce Willis si se da ”greu de ucis” in sistem si pentru ca procurorii militari si superiorii acestora de la Parchetul General care instrumentau plangerile depuse impotriva acestuia sau anchete incendiare precum fraudarea jocului CAR nici macar nu stergeau praful de pe acestea. In schimb, sambetele sau serile tarziu, dupa orele 21.00 isi parcau masinile in curtea sediului SPP din Bulevardul Geniului, fara a fi opriti la punctul de control, disparand pentru cateva ore in piscina serviciului secret. Insa pentru personaje ca procurorul general Augustin Lazar sau alti capi din Parchetelor Militare sau CSM nu doar ca se securiza intreg perimetrul, dar se deschidea in schimb si discreta sauna VIP.

 

Sauna BUN Procurori sefi, goi la sauna SPP!

Procurorul general Augustin Lazar si seful Parchetelor Militare, generalul ”Gigi” Cosneanu, impreuna la sauna pusa la dispozitie de Lucian Pahontu

paho 1 Procurori sefi, goi la sauna SPP!Iar pentru a intelege de ce timp de peste un an de cand a fost ”documentata” aceasta ”fratie” a procurorilor de la sauna SPP nu a fost trimis niciun dosar in judecata, in ciuda ”mimarii” a sute de cadre este suficient de reamintit ce scriam pe 14.09.2017 : ”Cu nea Gusti la sauna VIP! Astfel ca tot SPP-ul ar trebui sa ne lamureasca de ce se inchide piscina ultramoderna de care dispune serviciul in anumite zile din wekend. Nu cumva ca sa se balaceasca procurorul general Augustin Lazar in voie, departe de ochii prostimii care se agita de mama focului pe problemele privind apararea independentei  justitiei? Desigur, poate ca nea Gusti este de inteles ca-i place nu doar sa bata apa singur in piscina SPP-ului, inchisa expres pentru el, dar si sa se rasfete apoi in sauna VIP, care se deschide doar pentru el, cu tot cu vestiarul VIP! Si, desigur, poate sa-i explice ministrului Justitiei ca asta nu are nicio legatura cu dosarele in care sunt vizati sefii SPP-ului! Ca doar asta este justitia statului paralel, una in care nevestele capilor procurorilor sunt angajate la cei anchetati iar procurorul general se bucura de niste favoritisme pe care poate doar Ceausestii le mai acceptau…” Si uite ca dupa atata vreme un magistrat militar de calibru nu doar ca a confirmat practic aceste dezvaluiri, dar intr-o iesire publica fara echivoc, chiar pe postul national de televiziune, judecatorul Constantin Udrea de la Curtea Militara de Apel Bucuresti il acuza pe chiar seful Sectiei Parchetelor Militare din PICCJ, generalul de brigada Gheorghe Cosneanu ca ” actioneaza furibund, uitand ca se stie ca se duce si face baie in piscina unui anume serviciu secret, impreuna cu altcineva, uitand ca se stie ca este implicat in anchetarea unor capi ai unui serviciu secret”.

codrut Procurori sefi, goi la sauna SPP!

Codrut Olaru intra cu BMW-ul negru in sediul SPP din Bulevardul Geniului ca la el acasa

sediu Procurori sefi, goi la sauna SPP!Culmea este insa ca, exasperati de seria de dezvaluiri din ”National” si de neputinta seseistilor colonelului Voroneanu Dumitru de a opri aceasta ”hemoragie de informatii” nici macar dupa ”incolonarea” la detectorul de minciuni, , mai ales acum, cand comisia parlamentara de control a intrat in paine, procurorii ”de casa” ai generalului Pahontu nu mai au incredere sa comunice intre ei nici macar in piscina, desi aceasta este strasnic pazita. Asa ca se retrag in sauna, ”ca baietii”, de teama sa nu fie vreun tradator chiar si printre ei si sa pice astfel pe tehnica, convinsi fiind ca sunt la randul lor ”documentati” de o alta structura contrainformativa!

Generalul Cosneanu, prins in piscina lui Pahontu!

Iar cu referire directa la protocoalele secrete care au ”paradit destine” si au distrus credibilitatea justitiei, colonelul Constantin Udrea are marele merit de a pune si inca public public degetul pe rana, cerand ”spargerea buboiului” de la parchetele militare : ”In prezent, cea mai nociva activitate in domeniul protocoalelor o are Sectia Parchetelor Militare, condusa din pacate de generalul Cosneanu Gheorghe. Eu am crezut ca la varsta si maturitatea pe care o are intelege nocivitatea acestor protocoale. N-a inteles-o deloc, actioneaza furibund, uitand ca se stie ca se duce si face baie in piscina unui anumit serviciu secret, impreuna cu altcineva; uitand ca se stie ca este implicat, de exemplu, in anchetarea unor capi ai unui serviciu secret, iar procurorii care lucreaza efectiv in acel caz sunt promovati de la judecatorie direct la Parchetul General dupa cazul respectiv.

udrea Procurori sefi, goi la sauna SPP!

Colonelul Constantin Udrea, dezvaluiri explozive la TVR

Aceste chestiuni trebuie cunoscute…”. Iar marturia colonelului Udrea nu face decat sa intareasca dezvaluirile noastre despre ”baietestile” organizate de generalul Pahontu la piscina si sauna din sediul SPP. Acolo unde prea multi procurori cu functii si mai ales procurori militari, ca lista e mult mai lunga, au pus-o de o ”fratie” fara sortulete si chiar fara prosoape. Iar daca tot isi zburleste generalul ”Gigi” Cosneanu mustata ca nu iese la pensie ”ca se plictiseste”, in timp ce strange ”ca harciogul” venituri absolut exorbitante provenite din salariu, deconturi deplasari pentru naveta acasa la Timisoara, bani de chirie, diurne de nenumarate deplasari externe si poate doar Curtea de Conturi sa mai afle ce, poate va raporta totusi ministrului Justitiei, indiferent cine va fi acesta, cum de ”audierile” in dosarul CAR s-au rezumat la niste simple ”identificari” ale pagubitilor. Iar dosarul nu a plecat nici acum!

Frica de tehnica!

Cu toate ca se stie de ce! Dupa cum se stie si care sunt neveste celorlalti procurori militari angajate la SPP! Ca si de ce intra Codrut Olaru, eminenta cenusie a procurorilor din CSM cu BMW-ul negru serie 3 in incinta SPP fara a fi macar controlat. Si de ce vine Augustin Lazar pe Bulevardul Geniului sambata dimineata la ora 9.00, doar cu aghiotantul dupa el. Si mai ales cum mai comunica ramasitele statului paralel, prin intermediul soferilor detasati de la ”garajul fantoma” al SPP-ului, de care ne vom ocupa cat de curand, cu nume si prenume! Dar uite ca mai sunt si situatii extraordinare cand, stranie coincidenta, procurorii sefi facbaie impreuna si se retrag apoi la sauna SPP-ului. Iar singura varianta de lucru pentru care isi dau jos prosoapele ar putea fi doar cea ca se tem tot mai mult de ”documentarea” lor de o alta structura contrainformativa, apelandu-se astfel la masuri disperate de a evita ca vreunul dintre ei sa ”fure startul” cu niscai tehnica pe el care sa-l ajute sa sara in alta barca. Dar nici macar nuditatea nu-i va mai ajuta, dupa ce s-a reusit identificarea ”celor trei” pe care generalul Pahontu i-ar fi folosit in cele mai ”sensibile” misiuni de care nu ar fi trebuit sa afle nici macar cei mai strategici parteneri, dar pai si membrii Comisiei parlamentare…


50 comentarii to Procurori sefi, goi la sauna SPP!

 1. Spune Da

  Cum se realizează o modificare constituitionala?

  1. Initiatorii (parlamentari, 500.000+ cetateni) declanseaza procedura, cu un scop anume. In cazul de fata modificarea sintagmei “soti” in “barbat si femeie”
  2. CCR avizeaza initiativa (propunerea)
  3. Parlamentul emite o lege de modificare a Constitutiei, conforma cu propunerea initiala
  4. Se verifică constituționalitatea legii
  5. Poporul, prin REFERENDUM DECIZIONAL, ratifica (“promulga”) legea.

  Intrebarea de pe buletinul de vot va fi: „Sunteti de acord cu Legea de revizuire a Constituției adoptată de Parlament?”

  Legea de Revizuire a Constitutiei spune ca: „Familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie, pe egalitatea acestora si pe dreptul si indatorirea parintilor de a asigura cresterea, educatia si instruirea copiilor.”

  Nu e nici primul nici ultimul referendum unde procedurile legale au necesitat lamuriri prealabile asupra actelor pe care suntem consultati si nu va fi nici ultimul, dar astea sunt legile si altele nu avem deocamdata.

  Legea pt modificarea constitutiei e publicata in Monitorul Oficial si nu poate fi modificata, si contine exact modificarea sintagmei “soti” in “barbat si femeie”, cu referire la articolul si aliniatul respectiv din Constitutie.

  Nu se poate adauga sau sterge nimic din ea, si odata ratificata prin referendum devine lege.

  Nu mai raspanditi dezinformarile rau-voitoare. Va recomandam sa cititi pe subect cat mai mult, si evident sa mergeti la vot.

  Multumim!

  • Hai la referedum

   Întrebarea ce apare pe buletinul de vot de la Referendumul din 6-7 oct. 2018 este în conformitate cu Constituția României art. 151 și Legea 3/2000 art. 7.

   Întrebarea va fi: „Sunteți de acord cu Legea de revizuire a Constituției în forma adoptată de Parlament?”

   Iar Legea de revizuire a Constituției modifică art. 48, alin. 1 în sensul că: „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un BĂRBAT și o FEMEIE, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor.”

   Prin urmare, putem trage urmatoarele concluzii:

   1. Întrebarea vorbește despre Legea, nu Legile de modificare a Constituției. Deci, este o singură Lege avută în vedere.

   2. Întrebarea vorbește despre Legea de modificare a Constituției, nu alte legi sau hotărâri ale Parlamentului, sau ale Guvernului.

   3. Întrebarea vizează o Lege de modificare a Constituției adoptată de Parlament cu 2/3 separat în fiecare cameră, cu un vot final în ultimele 30 zile și avizată pozitiv de CCR. Nici mai devreme de 30 zile, nici după Referendum. Cu alte cuvinte, dacă ar fi existat o astfel de lege adoptată de Parlament acum 40 zile, ea nu face obiectul Referendumului. Sau dacă Parlamentul adoptă o astfel de Lege după Referendum, trebuie alt vot popular pentru adoptarea ei.

   4. Singura Lege care intră sub incidența Referendumului din 6-7 oct. 2018 este Legea de modificare a art. 48, alin. 1 din Constituție care prevede înlocuirea sintagmei „soți” cu „un bărbat și o femeie”.

   5. Mai mult, de la ultima modificare a Constituției din 2003, nu a mai fost adoptată de Parlament nicio altă lege de revizuire a Constituției. În ultimii 15 ani aceasta este singura.

   Întrebarea de la Referendum nu ascunde nicio capcană. Este perfect legală, democratică și morală. Nu este nicio scamatorie, nimic necurat în ce priveste votul de la Referendum. Doar manipulări care au în spate activiști proLGBT. Votul de la Referendum nu este pro sau contra unor partide sau asociații. Este un vot pentru normalitate, pentru moralitate și pentru viitorul acestei națiuni. Este un vot pentru România.

   Doamne ajută!

 2. Piticu

  E adevărat cu piscina și sauna încă de pe vremea când nea Fane Ganea fostul șef protecție interna închidea bazinul pt el. Cari dintre noi au făcut sauna acolo???e doar sa se dea mare ghiul

 3. Dan

  Ghiul, vezi că o să fi demis ca varul tau!!!
  Poate ziariștii nu știu, dar Lazăr are o relație extraconjugala….
  La noi în sediul central s-a pus mai mult clor în apă la piscină să nu ia boli procurorii sau judecătorii din statul paralel!!!
  Paote ne spune și nouă Pahontu de ce au trimis cerere de ascultare si monitorizare pe numele lui Tache pe siguranta națională…
  Tache este ascultat de SRI, nu de cei de la DOS sau alt serviciu.
  Monitorizat 24/24….
  Mare atenție Tache!!!
  Unii de la SSI spun că le dai bătăi de cap cât mergi pe jos…
  Voroneanu este disperat să te prindă cu ceva, să te poată șantaja direct sau indirect…
  Ai și traficul de date monitorizat!!!
  Sunt dezamăgiți că nu pot avea acces la descifrarea aplicației Telegeram, doar la whatsapp.
  Au încercat cu adresă si la armată la DGIA să vadă ce vorbește Tache pe telegram…
  Deranj mare ai facut Tache!!!
  Ne-ai băgat pe cel putin 10 oamnei la detector cu homoxexualul ala de Les!!!
  Poate reușești să faci rost de informații despre unii procurori sefi sau judecători cum se iubesc între ei în sauna sediului SPP….
  Unii nu vor să vorbească, le ests frică rău!!!
  Se pot pune camere si acolo cu autonomie de 3 ore și activare la miscare…
  Unii detin probe și pot șantaja, așa face și Pahontu Lucian cu ce probe audio-video deține…
  Acum poate inteleg unii care tot citesc si nu inteleg de ce il mai ține Iohannes in functie pe acest corupt, incompetent și infractor…
  A învățat de la Băsescu cum se face șantajul, prin înregistrări și filaje ilegal!!!

  • semper fidelis

   Ce curajos ești Dane! poți sa probezi ce spui?

   Hai sa îți reîmprospăteaz cunoștințele 😉

   Ia uite greucene ce zice legea

   Cadrele militare au urmatoarele indatoriri principale:
   a) sa fie loiale si devotate statului roman si fortelor sale armate, sa lupte pentru apararea Romaniei, la nevoie pina la sacrificiul vietii, sa respecte si sa apere valorile democratiei constitutionale;
   b) sa respecte juramintul militar si prevederile regulamentelor militare, sa execute intocmai si la timp ordinele comandantilor si ale sefilor, fiind responsabile de modul in care indeplinesc misiunile ce le sint incredintate.
   Cadrelor militare nu li se poate ordona si le este interzis sa execute acte contrare legii, obiceiurilor razboiului si conventiilor internationale la care Romania este parte; neexecutarea ordinelor in aceste conditii nu atrage raspunderea penala si civila a subordonatilor;
   c) sa pretuiasca onoarea si gloria de lupta ale fortelor armate ale Romaniei , ale armei si unitatii din care fac parte, precum si demnitatea gradului si a uniformei militare pe care le poarta;
   d) sa-si perfectioneze pregatirea profesionala, sa asigure instruirea temeinica si educarea subordonatilor si sa apere drepturile acestora;
   e) sa actioneze pentru intretinerea regulamentara si mentinerea in stare de operativitate a tehnicii si armamentului si pentru folosirea si administrarea eficienta a bunurilor din dotare;
   f) sa pastreze cu strictete secretul militar, de stat si de serviciu, precum si caracterul confidential al unor activitati si documente.

   Ps. Bănui ca esti mândru de tine

 4. cobe

  Cu multi ani in urma eram fan al vocalului ricki martin,dupa ce acesta a strans sute de milioane de dollari si poate peste un miliard si-a zis ca poate dezvalui cine este de fapt si asa a facut,moment in care mi-a produs o scarba si dezgust.Ce sa mai zic de multele milioane de fane care il idolatrizau!Acum a iesit cu mai multe declaratii luate de un reporter,parca,zicand ca atunci cand il intreaba cei doi baieti gemeni ai lui,el fiind mamica(apare in poze cu gealatul care il satisface in basau) le raspunde,nu mai repet ca mi s-au terminat lamaile,totodata afirmand ca este sigur ca si cei doi fii vor deveni membri lgbt,sa fie sanatosi,dar nu cred ca si mintal.Cand esti bolnav cu mansarda nu recunosti aceasta realitate mai periculos este cand incepi sa afirmi ca oamenii normali sunt neadaptati naturii firesti,asa si cu lgbt-istii de la noi=multa scarba.

 5. John

  Elena nu a fost si ea ,goala ,pe acolo?

 6. Misu

  Paho, Voro, când ati furat banii de la CAR și ati trădat țara prin divulgarea secretelor de serviciu, cand ați falsificat fondurile operative, nu mai aveați onoare militara, mizeriilor ?!?!

 7. Dan

  Sunt mândru și fericit că am putut face ca adevarul să iasă la suprafață, iar infractorii să meargă la comisie să dea explicații cum au făcut ilegalități, cum au furat, cum au tainuit, cum au santajat, cum au amenintat!!! Să plătească pentru ce au făcut!!!
  Voi ne dați nouă lectii de moralitate și demnitate…. când voi sunteti cei mai mari tradatori și infractori.
  Demnitatea, mandria si onoarea nu se cumpără!!!

 8. Anonymous

  Augustin Lazar gol pusca?

  • un mizantrop

   Pai, altfel, cum?! Nuditatea lui e, clar, nesexuala, ca la demoni (ingerii, pe invers, ai acestor insailaturi sataniste…), deci, e voie! Singura conditie e sa puna avertisment pentru femeile gravide si copiii foarte mici…

 9. psihologuldeservici

  Papusica, atunci cand ai vecini, nu mai ai nevoie sa asculti telefoanele, prostule! Iar cu urmaritul, esti inapoiat rau. MAi uita-te si tu la niste filme de actiune nu numai la filme porno. BAg mana in foc ca erai fatalaul satului, pasarica. Si prost si fatalau. 20:21, 20:22, 21:30, 21:32, 22:39…. te cam roade razbunarea :))) Arma prostului. CAre nu cari..analfabetule si vezi ca nu mai poti spune ca e de la tastatura. ahahahaaaaaaaa

 10. nick

  Si Judecatorul UDREA ce a fost? Nu a fost la UM 0544 la CIE? Deci despre ce vorbim! http://identitydesign.ro/wp/index.php/2018/09/30/hai-la-lupta-cea-mare-condusi-de-securistii-cie/

 11. Dana

  Cata răutate și invidie pe Savaliuc
  http://www.ziua.ro/display.php?data=2009-11-18&id=261912

 12. Dan

  Mă uit la filme porno să pot pune în practică cu nevestele și amantele voastre. Cât despre prostul satului, mă simt onorat să fie așa…
  Să plec din sat și să ajung Colonel la Bucale, mare evoluție. Doar că m-am născut în București și stau în centru, nu prin comune…
  Vezi că nu aveți acces la traficul lui Tache de pe site-ul National, doar vă închipuiți că eu sunt peste tot:))
  Eu sunt Dan și atat! Mândria, onoarea și frumusețea ti-o dă Dumnezeu, nu o cumperi cu bani sau cu relații!!!
  De ce l-ati băgat pe Tache la filaj 24/24 și ați cerut mandat pe siguranta națională?!?!
  Vă roade că nu aveți acces la codurile aplicației Telegram?!?!
  Vă doare că dezvăluie Tache ce măgarii și furturi ați făcut?!?!
  Idioata e mă-ta, nu eu, onanistule.
  Șezi blând!

  • semper fidelis

   Și spuneai de Leș ca e obsedat sexual.
   Ești bun de reclama la Durex și anticoncepționale.

 13. Foto

  Cât de curând tot sistemul va vedea cum arată un șef de protecție interna dintr-un serviciu secret.va fi suficientă a i vedea moaca lui nea Mitica after rachiu .dati drumul la pozele cu voro pe care le ati primit.

 14. Crețu

  Voroooo,vezi ca Mlădinoiu nu are ciobănești,are motan!!!ce o sa faci când îți vine șef???ai schimbi litiera??vai de capul vostru de SSI dacă e adevărat ca e de la DIPI și v a penetrat 2,15 in halul asta.cik v au luat in poza și mașinile de filaj și piticii noi care i ați trimis pe traseu.deci cum faci cu motanul lui Mlădinoiu?si al lui Crețu?si al lui Valeriu???

  • Nea mitica

   Stimate coleg nu trebuia sa dezvălui surpriza.oricum car de idiot trebuie sa ajungi sa dispui filaj la locuința servici și drum unuia despre care tot tu spui ca e acoperitul altui serviciu.voro tu chiar nu ai învățat nika devla Ganea?de contrafilaj ai auzit?ai expus oamenii degeaba tantalache ce esti,acum au alții fise identificare cu ei.cred ca special te lasă BĂLAȘA pe funcție sa le iei ru toate in freza

 15. Vox populi

  Daaaaaa dați pozele cu voro moldoveanu dacă le averi și pe alea cum face cocart e belea .poate nu știu chiriași de pe 13 cui plătesc asa barem sa l recunoască.ca oricum o are promisa devla Coldica

 16. Dan

  Voroooo mascul feroce ce esti ca stai in casa la EXA și după divorț!!!ia zi tu cum îl pui pe broscoiul de Felix sa se uite un curte înainte sa ieși și tu din birou de frica sa nu fie Coldica sa ți rupă capul cum ți a promis după ce l ai turnat cu cafeaua???pt colegii care au acceptat ultima misiune de filaj inclusiv pt echipajul cu B67:vedeți ca filaju de ultimele zile nu are acceptu nici al lui BĂLAȘA nici al lui Pahontu.sa nu picați voi in belea ca e păcat ,nici macar Paunica nu mai recurge la mizerii d astea

 17. Tot dan

  Voroooo faci și tu câțiva pași prin curte?lasa biroul și cantina ia puțin aer proaspăt .mai schimbi și tu o vorba cu băieții pe care i ai băgat in hârtii mai socializati…ca după ce vin șefii noi va fi mai greu …asa ca hai pe interval in curte…dar fără felix

 18. psihologuldeservici

  Wooow…ce-ai turbat asa, pasarica?? Deci confirmi ca neamul tau nu stie ca ai fost dat afara ahahahahahahhaaaaaaaa . Nu tu ai zis ca Voroneanu are ciobanesti? Prostule! Macar tine minte ce vorbesti sau e prea mult pentru tine? MA, ca esti prost, ai confirmat dar si fatalaul Bucurestiului…:)))

  • Paca

   Voro lasă tastatura și hai in curte.te așteaptă băieții .in rest esti mai amuzant ca Mr. Bean .la păcănele mai bagi și tu???

 19. Semper Fidelis

  Hai să discutăm şi despre garajul fantomă al SPP, gogoriţa unor bravi şi încercaţi postaci. Păi, dacă ar fi să plec urechea la cât de lăudaţi sunt şoferii SPP, detaşati sau nu, acoperiţi sau la vedere, mai că îmi vine să cred în super-puterile lor şi mă încearcă o invidie profesională. Dar, d-le jurnalist, sau voi „surselor credibile” care picuraţi stropi de adevăr în neaoş limbaj, ce vă faceţi cu legile ce amendează divulgarea ori scurgerea informaţiilor secrete? Parcă văd cum se întâmplă: unul sună precipitat şi varsă pe limba lui ceva senzaţional, celălat îşi freacă mulţumit mâinile şi zâmbeşte galeş, pentru că are subiect de redacţie. Şi totuşi, cum rămâne cu divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice, domnule salariat SPP şi domnule jurnalist? Sau, mai corect, te întreb doar pe tine, domnule nemulţumit, căci ziaristul nu are asemenea probleme de conştiinţă.
  Legea nr. 182 / 2002 privind protecţia informaţiilor clasificate
  Art. 39 (1) Încălcarea normelor privind protecţia informaţiilor clasificate atrage răspunderea disciplinară, contravenţională, civilă sau penală, după caz. (2) Persoanele încadrate in serviciile de informaţii si siguranţa sau ale armatei, aflate in serviciul relaţiilor externe, precum si cele special însărcinate cu protecţia informaţiilor secrete de stat, vinovate de deconspirari voluntare ori de acte de neglijenţa care au favorizat, îşi pierd irevocabil calitatea.
  Cod Penal
  Art. 304
  Divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice
  (1) Divulgarea, fără drept, a unor informaţii secrete de serviciu sau care nu sunt destinate publicităţii, de către cel care le cunoaşte datorită atribuţiilor de serviciu, dacă prin aceasta sunt afectate interesele sau activitatea unei persoane, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă.
  (2) Divulgarea, fără drept, a unor informaţii secrete de serviciu sau care nu sunt destinate publicităţii, de către cel care ia cunoştinţă de acestea, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la un an sau cu amendă.
  Infracţiuni ce aduc atingere domiciliului şi vieţii private
  Cod Penal
  Art. 227
  Divulgarea secretului profesional
  (1) Divulgarea, fără drept, a unor date sau informaţii privind viaţa privată a unei persoane, de natură să aducă un prejudiciu unei persoane, de către acela care a luat cunoştinţă despre acestea în virtutea profesiei ori funcţiei şi care are obligaţia păstrării confidenţialităţii cu privire la aceste date, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă.
  Legea 51 Siguranta Nationala
  Art.27
  (1)Informatiile privind viata particulara, onoarea sau reputatia persoanelor, cunoscute incidental in cadrul obtinerii datelor necesare securitatii nationale, nu pot fi facute publice.
  (2)Divulgarea sau folosirea, fara drept, de catre angajatii serviciilor de informatii a datelor prevazute la alin. (1) constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani.

  • Sifonul voroneanu

   Sifonule lasă amenințările și ieși in curte .hai voronene sau ți e frica de băieți ????

   • Voro sclavu

    Voro are dreptate atita își vor lua toți seseistii care au făcut poliție politica și au sifonat informații obținute ilegal cu care au fost șantajați oameni care apoi s au sinucis ca și bietul baiat de la tineretului.asa ca voro hai in curte sa te obișnuiești cu băieții.

 20. Mitica Goarna

  Si ne mai miram ca Romania este considerata tara de mana a III-a!

 21. Anonymous

  Fake News reprezintă un tip de propagandă, care constă în răspândirea de informații false difuzate prin mass-media tradițională sau prin social media tradițională precum TV sau ziare.
  Știrile false sunt scrise și publicate cu intenția de a induce în eroare, în scopul de a deteriora reputația unei agenții, entități sau persoane, precum și pentru câștig financiar sau politic, de multe ori folosind titluri senzaționale, necinstite, sau pur și simplu fabricate pentru a crește numărul de cititori, pentru răspândirea în mediul online și pentru venituri prin click-uri pe Internet.
  În acest din urmă caz, este similar cu titluri senzaționale de tip “clickbait” din mediul online și se bazează pe veniturile generate din generate, indiferent de veridicitatea poveștilor publicate.
  Știrile false dezinformează în mod intenționat și diferă de satiră sau parodie, care sunt destinate pentru a amuza publicul, în loc să îl inducă în eroare.
  Principalele recomandări sunt:
  Verifică sursa articolului (pentru a înțelege misiunea și scopul)
  Citește dincolo de titlu (pentru a întelege întreaga poveste)
  Verifică autori (pentru a vedea dacă aceștia sunt reali și credibili)
  Evaluează sursele auxiliare (pentru a te asigura că sprijină mesajele articolului)
  Verifică data publicării (pentru a vedea dacă povestea mai este relevantă)
  Verifică dacă este o glumă sau nu (pentru a determina dacă articolul este menit să fie satiră)
  Revizuiește-ți propriile prejudecăți (pentru a vedea dacă acestea afectează judecata)
  Adresează-te unui expert (pentru a obține confirmare de la persoane care lucrează în domeniu).

 22. Dan

  Alo…. ori sursele sunt proaste, ori informațiile sunt eronate, ori ne spui ce patim dacă divulgam secrete.
  Nici tu nu știi ce si cum:)))
  Dacă nu este adevărat ce scrie Tache, de ce ne dai articole din lege și ne arăți ce patim:)))
  Dacă tot ce scrie Tache este fake news, de ce vă panicati așa?!?! Lasă că vor aparea si poze de la garajele fantoma…. si poze cu judecatori sau procurori în curtea instituției, relax!!!

 23. semper fidelis

  Se numeste rațiune.
  Îți voi desena mai târziu, așa sigur vei înțelege.
  Sa calomniezi fără nicio reținere arma, serviciul și șefii nu este o realizare așa cum o prezinți tu.
  Ai auzit de onoare?
  Așa ma gandeam și eu….
  Cum spuneam ești un las care se da militar de cariera.

 24. Dan

  Tu stii ce înseamnă onoare?!? Mizerie de onanist ce esti!!!
  Am lucrat și în alt serviciu până să vin la SPP, dar nu credeam că se poate întâmpla așa ceva, să furi banii de la CAR, să falsifici OZU, să iei Oscarul doar dacă esti sifon la SSI, să umbli în fondurile operative pentru interes personal, să pui aghiotatntii demnitarilor să pună microfoane si sa dea la schimbul de tură raportul pe unde si cu cine s-a vazut demnitarul, să filezi ilegal pentru Lazărz, Codruta și Haineala, să îi dai masina cu sofer lui Udrea si Haineala, să dai bani ca să poti pleca în misiuni externe, să iti scoți scutire medicală să nu dai probele fizice, dar să lucrezi la protecție și nu la pază, să terorizezi oamenii care nu sunt de partea lui Ghiul!!!
  Pai ce, aici este o sectă?!?! Unde Ghiul este pastorul, iar noi, ofițerii demni sunten enoriașii lui…
  Iar voi ne vorbiti nouă de
  onoare, loialitate, demnitate, lasitate sau moralitate!!!!
  Veți merge la comisie pe rând, iar pe urmă la parchetul militar și pe urmă la puscarie, la secția nevinovati și protejați.

 25. semper fidelis

  Ok! și de ce nu o spui in fata?! deschis, hotărât, cu curaj….știi tu….exemplu personal 😉
  Înșiruirea de fapte prezentată de tine suna foarte grav (ca sa nu zic ca ai luat-o pe miriște)
  Puteai sa te adresezi organelor abilitate.
  Cine te-a oprit? onoarea militară, demnitatea, bunătate.
  Te dai rotund când tu de fapt ești un papa lapte 😉
  De bun ce erai ai plecat din celălat serviciu, nu? Probabil si acolo te-ai lovit de secte, teroare, microfoane, telecomenzi, telvizoare color etc.

  Ps. Mare tâmpit ăla care te-a angajat.

 26. un mizantrop

  Uaauuuu! Ce-avem noi aici?! Dupa cat de tare s-au incins spiritele, trag concluzia ca, de data asta, Tache a suparat rau de tot, nu stiu ce anume i-a infierbantat pe “cunoscatorii” SPP, dar, eu, ca neofit, atent conectat la realitatea romaneasca, oriunde m-as afla, am observat mai demult ca SPP presteaza servicii de escorta, fara ghilimele, mai ales daca te uiti cum o deservesc pe Kovesi. Problema apare cand sunt dovezi ca SPP e mult mai mult de-atat, serviciile sunt variate, din sfera recreativa, un soi de sanatoriu pentru refacerea nervilor “initiatilor”, pentru defulari si dezinhibari….Ma intreb, presteaza si masaj thailandez?! Uite, aici vine de se leaga, daca SPP a devenit, peste noapte, un serviciu secret autonom si independent, in ciuda prevederilor legale, folosindu-se de “fisa postului” pentru monitorizarea demnitarilor si stocari de date in scopuri oculte, ei, in cazul asta ar fi buba rau, rau…dar, din dovezile servite publicului, SPP e un stabiliment perfect organizat pentru satisfacerea (?!) nevoilor recreative ale capilor statului “vertical si protectiv” si apropiatilor lor. Tot ce am aflat are, in sfarsit, o explicatie. Da, serviciu de escorta, de prestatii balneo, de conditii de meditatii (or fi angajat-o, sau o folosesc pe post de consultant pe madame Ciolos?!), incurajarea dezinhibarii de orice (aia cu nuditatea s-ar putea sa fie doar o masura de siguranta, sa poata domnii/doamnele sa vorbeasca fara grija interceptarilor…), am inteles ca exista si asistenta psihologica, la greu, in SPP, pe langa toate inregistrarile pastrate si exploatate ca la orice astfel de stabiliment…Tineti minte ca acum cativa ani se vorbea de un soi de divizie de curve la SRI?! Chestie absolut SF, ca nu-i cred pe securistii nostri in stare de asa ceva, dar aspirationalul exista (ca toti securistii traiesc cu poza lui Matha Hari la cap), problema e ca SPP a furat startul…Eu as inchide lucrarile comisiei parlamentare, ancheta politistii trebuie declinata catre de investigatii criminale in colaborare cu aia de la moravuri…

 27. Mama Vasile Bunica Ion

  Pentru procurori goi de la Spp cu dedicatie fara numar trăirea – r eschibitionismu lor votanti de da! Intra unu’ la farmacie:
  – Buna ziua… stiti… eu sunt homosexual…
  – Da? Asta e treaba dv.privata. Noi nu facem discriminari…
  – Nu, nu, nu, stati. Stiti, nevasta… nevastul meu a murit…
  – Da? Condoleantele noastre, dar noi vindem medicamente, alifii…
  – Pai, vedeti dv., alaltaieri l-am incinerat la crematoriu…
  – Da? Foarte bine… Adica, foarte rau… Dar noi creme, sirop de gat..
  – Ei, si am aici urna cu cenusa lui…
  – Asa si? Noi ceai de gargara, drajeuri de supt…
  – Nu mi-ati putea prepara din ea repede fara sa vada cineva, vo 2 supozitoare?

 28. Respect

  Bravo mizantropului un super comentariu .asa da!!!

 29. Mama Vasile Bunica Ion

  Ia ia vine Papa vine Papa, vine Papa in Romania, poponari vine Papa!

 30. semper fidelis

  Pentru mizantrop
  Zici tu ca s-au încins? eu spun ca nu.
  Eu doar port un dialog civilizat cu Dan.
  Consider ca nu este ok sa arunci cu calomnii. E vreo problema.
  In primul rând face rău serviciului. Sunt in servicu din 96, am văzut multe, am prins și țigareta…..
  Ce prezintă tache sunt gogorițele servite intenționat.
  Sincer, da sincer, la început și eu am luat de bun ce spunea Tache și a trecut timpul și a tot trecut și nici pana in ziua de azi nu a venit cu o dovada.
  Poate se simte Lazar și celalalte persoane nominalizate de ilustrul jurnalist sa deschida o acțiune in instanța.
  Bineînțeles, actionat in civil astel încât ilustrul jurnalist sa vina cu dovezi publice.

  • Anonymous

   Tarane vorbești de onoare?pai semnează in plm voroneanu de ce esti las asa cum îl vorbești pe BĂLAȘA doar pe la spate?si zi ce ce postezi in timpul serviciului pe banii contribuabililor

   • Mama Vasile Bunica Ion

    Cica un poponar merge pe 6 octombrie la frizer. Frizerul:
    -Vreti sa va iau usor la spate sau mai mult in fața?

   • Mama Vasile Bunica Ion

    Cica un poponar merge pe 6 octombrie la frizer. Frizerul:
    -Vreti sa va iau usor la spate sau mai mult in fața?..

 31. Dan

  Mă repet, sunt nascut și crescu în București, nu am venit de la țară sau jandarmerie…
  Cel care m-a angajat, a fost Naghi. Nu a făcut niciodată Naghi ce face Pahontu!!!
  Buruian, Crainiceanu sau Naghi nu au făcut niciodată ce face Pahontu, Voroneanu, Felix și gașca lor.
  Nu poți să ne dai lectii de onoare, nu ai cum!!!
  Voi ați furat și distrus destine, ați făcut falsuri grosolane și filaje pentru unii oamnei de afaceri, ați făcut SPP-ul de rusine!!! Ati angajat nevestele unor prieteni, rude, obligații sau din interes, ați pus curvele satului, psiholoage, ați dat avize ilegal, ați făcut magarii multe!!!
  Acum a venit și bumerangul înapoi direct în cap, era si timpul…
  V-a dat Dragnea de v-a julit cam rau….
  Dacă furi 2 borcane sau 10, tot pedeapasa aia o iei, la fel si la noi…
  Colegii care sunteți de partea noastră, să nu vă fie frică, oricum nu au dovezi împotriva noastră…
  Dacă aveau, ne santajau sau anchetau…
  Telegramul nu pot să il ia, indiferent dacă au cerut peste tot, nu au acces la mesajele trimise sau primite.
  Mai mult curaj din partea noastră și vom scăpa cât de curând de Pahontu, Voroneanu și alte mizerii care au făcut poliție politică și au instalat dictatura în ultimii ani..

 32. semper fidelis

  Naghi a fost un tip ok doar ca nu a fost interesat sa acorde oamenilor condiții și salarizare.
  Pana una alta Naghi și-a făcut firma de paza când era director și ne punea ocazional sa facem și recuperări. Bonus și ritualuri mafiote cu pupat de mâna și etc 😉
  Cum spuneam, ai sânge sa ii spui in fata lui Pahontu?

 33. Anonymous

  Galagiosi mai sunteți!

 34. Anonymous

  Oportunitate noua in anul 2018. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC dupa ce ne contactati pe pagina facebook: https://www.facebook.com/larisa.buse.98

 35. Votez DA!

  Apel!
  Cer ortodoxilor,BOR, ASCOR, tinerilor ITO, Oastei Domnului, celor 3000000 de petitionari, tuturor crestinilor,tuturor confesiunilor si cultelor , familistilor si sătenilor romani artistilor romani si intelectualilor romani. Iesiti la vot si chemati la vot! Sa nu va fie rusine sa ieșiți pentru familia naturala! La fel nu iesiti singuri mai convingeti un prieten, vecin, ruda. Viitorul sta in mainile noastre! VOTEAZA!

 36. psihologuldeservici

  Cata frustrare, papusica! Iti tremura mainile de nervi… Ai avut un week-end sa te calmezi sau ti-ai inecat neuronul, ca de obicei, in bautura? Cred si eu ca esti frustrat cand vezi ca nu ai inteligenta nici macar cat sa porti o discutie. Cand nu ai argumente, dai cu pumnul – faci ceea ce faceai si-n copilarie, pe maidan, cand radeau de tine ca esti prost si fatalau. Cred si eu ca esti frustrat cand incepi sa-ti dai seama , pana si tu, ca esti prost. Am uitat un compliment: si infractor. Si Dragnea spune ca oamenii “e” rai si-i “distruge” destinul. Ti-ai ales bine “barca” : a prostiei, a hotiei si a tradarii. Tu si cu Steluta, cealalta papusica. Obsesiv-compulsiva – asa se intituleaza tlburarea ta. Ai bifat fiecare punct. Felicitari!


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!