DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Primul maresal la MAI!

Primul maresal la MAI!

Autor:

E clar, daca Gelaledin Nezir a primit a treia stea de chestor, Ministerul Afacerilor Interne nu mai are cum sa dea inapoi si la urmatoarea ”ploaie de stele” trebuie sa anunte si primul maresal din istoria structurii condusa acum de Carmen Dan. Cea care, dupa cum dezvaluiam chiar zilele trecute, pana ce sa se inscrie pe lista Partidului Social Democrat pentru alegerile europarlamentare de la anul l-a recuperat la propriul cabinet pe chestorul Gelaledin Nezir, cel care trecuse in rezerva nu cu multa vreme in urma. Dar dupa ce trecuse intre timp si pe la cabinetul  fostului ministru al Apararii, Mihai Fifor.

 

cap maresal Primul maresal la MAI!

Carmen Dan nu pleaca de la MAI pana ce nu- i da a treia stea lui Nezir

Ceea ce in fond nu ar trebui sa mire pe nmeni, toata indelungata cariera profesionala a acestuia constand intr-o vesnica balansare pe axa Ministerul Apararii Nationale – Ministerul Afacerilor Interne. Pana cand, iata, desi trecut in rezerva, s-a trezit si cu o a treia stea! Desigur, chestorul Nezir este cunoscut de cand lumea si pamantul drept ”parintele protocolului” de la cele doua ministere, reusind sa duca la bun sfarsit cele mai sensibile misiuni de pe aceasta linie de munca, inclusiv funeraliile Regelui Mihai.carmen dan 1 Primul maresal la MAI!Dar a ajunge chestor cu nu ami putin trei stele doar pentru actiuni de protocol parca este totusi prea mult pana si pentru o politica de cadre atat de ”permisiva” precum cea din ministerele de forta ale Romaniei. Unde desi nu ne aflam in vreun razboi nici macar cu mafia tiganeasca, ploua totusi cu avansari in grad mai mult pentru contopistii din birouri, decat pentru cei care chiar isi asuma riscurile specifice meseriei de politist sau militar in strada sau pe teatrele de operatiuni externe.

A treia stea…!

Chestor de politie cu trei stele suna parca intr-un mare fel! Dar deja ”a treia stea” este bagatelizata prin darnicia cu care Ministerul de Interne ii trimite sefului statului, cel care cu exceptia subsecretarului de stat Mihai Valeriu semneaza ca primarul, puzderie de nominalizari. Mai ales ca ”numele castigatoare” sunt extrase in marea lor majoritate din birourile din fosta cladire a Comitetului Central al PCR, in timp ce ofiterii pe linie operativa aproape ca au disparut cu totul de pe listele de avansari…


17 comentarii to Primul maresal la MAI!

 1. Cate stele ii mai trebuie? Sa se faca o comanda en gros

  Daca a organizat funeraliile unui rege neproclamat oficial de catre statul roman dupa un protocol indreptatit unui rege proclamat,merita toate gradele.Daca a organizat nunta “regala” a unui fost principe,(ce gluma de nunta?!),descalificat de rang si de morala in viata publica de catre un rege neproclamat,dupa un protocol destinat unui membru al familiei regale,merita toate gradele. Urat gestul maresalului sa indemne cetatenii si un cor de copii organizat din bani publici si adusi de la sute de km pt un eveniment privat sa aplaude ca sclavii la cazinoul Sinaia pe 30 sept.ac. PS. Speram ca protectia copilului s-a sesizat cu privire la conditiile de transport si legalitatea activitatii acelui grup de copii organizat de autoritati publice sa participe si sa cante la la un eveniment privat.

  • 🇷🇴🇷🇴🇷🇴

   Poate nu ai învățat la școală ca regimul bolșevic a fost impus cu forța în România iar monarhia abolita forțat, tovarese. Nu e de mirare ca la moartea regelui au plâns milioane de români în strada, iar la moartea lui Cescuța au plâns toată tara la Tv… de bucurie.

  • Undeestitubase

   Coruptia si forte obscure au pus stapanire pe MAI odata ce individa asta Carmen Dan a pus mana pe MAI. Apropo.. are vreo pregatire in domeniul afacerilor interne sau e doar o oarecare pescuita de pe tarla si aruncata acolo la MAI?
   Singura ei preocupare : putinizarea MAI conform ordinelor primite prin telefon de sus, evident ca nimeni nu mai promoveaza pe merit ci sunt adusi din afara in functii de conducere oameni nepregatiti cu interese obscure dar cu un “backup” propangadistic solid in spate.
   Unde se va ajunge? Ar fi bine sa ma insel dar mi-e tare teama ca scopul final e dezmenbrarea Romaniei

  • gheorghe

   Un nebun arunca o piatra in apa…
   Ia spune ce fel de “proclamatie” ar fi fost nevoie???
   Iata dovezi unice de legitimitate, capacitate, legalitate care il arata in vrednicia sa pe Rege drept ultimul roman – SUVERAN, ultima legatura omeneasca cu Dumnezeu.
   Nu Statul proclama Regele, el fiind chiar capul statului.
   Regele Mihai a fost mareșal al Armatei Române, amiral al Forțelor Navale și general al Forțelor Aeriene.
   De asemenea, el a fost general onorific al Avitației Regale Elene…”
   “În Biserica Ortodoxă, Regele Mihai a fost episcop auxiliar, episcop al treburilor din afară – în virtutea unei legături ce durează tocmai din preajma Sinodului IV Calcedon din 451.
   Nu a fost episcop prin hirotonire, dar funcţia sa nu a fost simbolică, ci reală, concretă. Şi a fost ultimul om în viaţă de pe planetă care are acest drept.
   Regele Mihai era singurul moştenitor al Bizanţului în viaţă.
   Când ne împărtăşim, preotul ne dă cuminecătura cu linguriţa.
   Dar Regele Mihai avea dreptul să o ia cu mâna proprie.
   N-a uzat însă niciodată de această prerogativă. Din smerenie.
   Regele era cel care înmâna cârja unui ierarh, mitropolit, episcop – este un obiect simbolic al puterii. […]”

 2. 🇷🇴🇷🇴🇷🇴

  România are 7 mareșali mari și lati!

  Carol 1 făcut feldmaresal de princiarii germani dar făcut mareșal și de princiarii rusi.
  Carol 2 făcut mareșal prin decret.
  Mareșalul Antonescu pt merite deosebite în războiul 2.
  Regele Mihai are grad de mareșal în 41 făcut de mareșalul Antonescu prin decret.

  Regele Ferdinand mareșal la 1 Decembrie 1918 acum 100 ani.
  Mareșalul Prezan pentru merite deosebite în Războiul Mare.
  Mareșalul Averescu pentru merite deosebite în Războiul Mare.

  Se poate cineva înaltă în lumea asta la nivelul lor?

  • Undeestitubase

   Asta cu instaurarea moharhiei in Romania era un plan psd mai vechi odata ce activistii rosii au reusit sa isi infiltreze oameni in casa regala si dupa moartea fostului rege au acaparat in intregime institutia casei regale. Plan care a esuat lamentabil la fel ca si planurile muraturii galbejite cu mustata de la teleorman de a ajunge dictator

 3. Au inviiat ceausestii

  Poate nu ai invatat la scoala despre faptele “de vitejie” de la COTOFENESTI ale reginei maria.Nu e de mirare ca regina maria a adus suferinta si moarte in toate familiile din regat din cauza aliantei militare pe baza legaturilor ei de rudenie si nu a intereselor tarii.Ca urmare a deciziei monarhice tara a avut enorme pierderi de vieti omenesti si teritorii plus plata unor despagubiri de razboi fiind considerata ca stat agresor.exagerezi ca la moartea regelui au plans cativa indivizi dar au fost si multi gura-casca ce au lacrimat din cauze meteo…De unde stii ca il plangeau pe rege si nu pe yvonca si alte “distinse” carmuite nuptial de catre acesta. PS. vezi ca in societate exista viitorul monarhistilor : exprincipele nicolae,descalificatul pt comportament imoral de catre rege si cu alina blinder, tiitoarea lui priceputa doar sa care apa rece dupa spusele lui Calinic. Dupa aspectul ei fizic cu ochii ca ” de broasca”,pometi,nas si proteza dentara pe-afara si cu descalificatul moral nicolae stalcitor de limba romana si inteligenta medie chiar seamana cu fostul cuplu nicolae si elena ceausescu.

  • UndeestituBase

   Din descrierea ta reiese oricum ca arata mult mai bine decat sperietoarea de Dragnea :))) Vezi asa e lumea asta si istoria asta facuta, intotdeauna se poate si mai rau :))

 4. Anonymous

  Mi se face scârbă !

 5. Anonymous

  Nu comentez conținutul textului ci doar faptul că autorul nu cunoaște succesiunea gradelor militare. Între chestor șef (3 stele) și mareșal mai este gradul de chestor general, cu patru stele. Eu aș zice că să nu ne grăbim cu presupunerile.

 6. Undeestitubase

  Din nefericire asta e doar un caz care a intrat in vizorul presei, cu adevarat nimeni nu poate sti ce fapte obscure si subversive se petrec acolo in interiorul MAI. Asa cum se intampla de obicei cand se afla ca un politist a batut un aurolac pe strada fara motiv doar ca sa se distreze cineva se sesizeaza si incepe o ancheta.. dar nimeni nu se intreaba cate mii de aurolaci au fost batuti in perioada asta de alte mii de polisti.. la fel e si in MAI, e un proces generalizat de marginalizare a cadrelor capabile si promovare a pilosilor si bolsevicilor adusi din afata. Daca nimni nu face nimic sa inlature pe aceasta Carmen Dan de la MAI nu va mai ramane nimic din aceasta structura, totul va fi complet rusificat

 7. gheorghe

  Dsca nu erai ortodox ni primeai grade inalte…
  Acum, e nasol sa fii ortodox, nu-i asa?

 8. Mai exista respect pt Rege?

  Monarhistii se descalifica singuri “imbrancindu-l” pe exprincipele nicolae in fata opiniei publice ca solutie morala pt actuala situatie politica.Daca fostul rege a hotarat suveran si irevocabil ca nicolae nu e demn pt conducerea tarii ASA RAMANE IN VECI.Cum sterge el cu buretele depravarea petrecuta pe cand pedala in caravana bicicletelor si incercarea lui marsava cu “subtile motive traditionale” -nu e despre portul bunicii Alinei binder -de a ajuta material pe mama copilului sau.Nu are demnitate nici sa-si asume faptele si nici rusine ca nesocoteste decizia Regelui Mihai..Cum poate sa se mai atinga de Sfintele Icoane din biserici?

 9. Vlad

  Toți vorbesc de cei din sistemul de apărare dar au uitat ca plusvaloarea și salariile lor uriașe sunt aduse din sistemul privat.
  Cu ce ma încălzește ca a făcut asta sau asta ii intra in atribuțiuni și cu asta gata.
  scrieți mai mult de cei care sunt in teatrele de operațiuni de cei care sunt in operativi ei ar trebui sa fie avansați in grad fără a li se dezvălui numele.
  Bine declara un faimos istoric ca ofițerii de informații vor rămâne mereu anonimi și nu or sa defileze niciodată pe sub Arcul de Triumf!

 10. Olin

  Ca regină Maria, mama Maria cum o numeau soldatii nu o sa mai fie pe pământ. O femeie de o frumusețe nemaiîntâlnita.Nu am văzut New York atât de plin de revelion cum am văzut în 1926 când regină 👑 l-a vizitat pe președintele Wilson. Datorita telegramelor ei insistente avem azi România întreaga și America a intrat în Franța. Pe jumate englezoaica pe jumate rusoaica dar de o încăpățânare romana, regina a alinat durerea a călcat moartea cu viata în picioare, a unit și salvat lumea. DUMNEZEU E CU NOI, REGINA. Cum spunea regele Ferdinand. Ce-ți doresc eu ție Romanie? Pai nu pot dori mai mult decât geniul poetic romanesc cere.

  Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie,
  Ţara mea de glorii, ţara mea de dor?
  Braţele nervoase, arma de tărie,
  La trecutu-ţi mare, mare viitor!
  Fiarbă vinu-n cupe, spumege pocalul,
  Dacă fiii-ţi mândri aste le nutresc;
  Căci rămâne stânca, deşi moare valul,
  Dulce Românie, asta ţi-o doresc.

  Vis de răzbunare negru ca mormântul
  Spada ta de sânge duşman fumegând,
  Şi deasupra idrei fluture cu vântul
  Visul tău de glorii falnic triumfând,
  Spună lumii large steaguri tricoloare,
  Spună ce-i poporul mare, românesc,
  Când s-aprinde sacru candida-i vâlvoare,
  Dulce Românie, asta ţi-o doresc.

  Îngerul iubirii, îngerul de pace,
  Pe altarul Vestei tainic surâzând,
  Ce pe Marte-n glorii să orbească-l face,
  Când cu lampa-i zboară lumea luminând,
  El pe sânu-ţi vergin încă să coboare,
  Guste fericirea raiului ceresc,
  Tu îl strânge-n braţe, tu îi fă altare,
  Dulce Românie, asta ţi-o doresc.

  Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie,
  Tânără mireasă, mamă cu amor!
  Fiii tăi trăiască numai în frăţie
  Ca a nopţii stele, ca a zilei zori,
  Viaţa în vecie, glorii, bucurie,
  Arme cu tărie, suflet românesc,
  Vis de vitejie, fală şi mândrie,
  Dulce Românie, asta ţi-o doresc!

 11. Olin

  Comuniștii nu iubesc viata, însă.

 12. Olin

  Cum nici nu le convine sa spui ca Romania a fost o cruce ➕ de aur în fata bolsevismului rosu și satanatei.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!