DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Prim-procuror, vanator de politisti!

Prim-procuror, vanator de politisti!

Autor:

Dupa cum dezvaluiam cu doar cateva zile in urma vor iesi la iveala halucinante ”pachete promotionale” continand plangeri, documente, probe audio si video care vor demonstra monstruozitatea statului paralel si mai ales a ”pilonilor” pe care s-a bazat ”Republica Procurorilor”. Iar dupa scandalul cu iz ”pornache” din Arges, iata ca un nou caz incendiar rabufneste in Dolj. Acolo unde zeci de politisti s-au plans in zadar, cel putin pana acum, ca au fost pur si simplu ”vanati” de catre prim-procurorul Marin Rogoveanu,  incatusati si s-au trezit cu dosare penale. Culmea este insa ca dupa cum s-au plans victimele din cadrul a diverse structuri de politie ale caror cariere si destine oricum au fost deja ”paradite”, desi unii au primit apoi clasari din partea celorlati magistrati, napasta dosarelor penale declansate si instrumentate de multe ori chiar sub directa coordonare a prim-procurorului ”paraditor de gabori”a picat pe capul lor tocmai dupa ce respectivii oameni ai legii si-ar fi facut datoria si ar fi ”calcat pe becul” intereselor ”fratiei” transpolitice care ar fi  incercat subjugarea si chiar preluarea agresiva a cam tuturor celorlalte structuri din judet.

 

cap vinatopr Prim procuror, vanator de politisti!

Politistii reclama ca sunt victimele ”fratiei procurorilor”

Si cu toate ca aceasta veritabila saga incepe inca din anul 2007, atunci cand meseriasul Marian Salam,  maistru in cadrul SC Constructii Feroviare Craiova SA a decedat in timp ce-i curata fantana prim-procurorului si continua cu zeci de episoade socante, cum ar fi intocmirea de dosare penale, inculparea si chiar arestarea a directori de spitale, directori ai unor fonduri unde acesta contractase imprumuturi personale si mai ales a prea multi politisti craioveni, nimeni nu a indraznit sa-l verifice pana acum. Iata insa ca dupa cum o arata raportul contrainformativ intrat in posesia noastra, tocmai acum cazul prim-procurorului ”vanator de politisti” a intrat in atentia organelor competente, care nu mai prididesc cu verificarea zecilor de acuze aduse lui Marin Rogoveanu. Iar cum ancheta este in plina desfasurare, nu vom publica astazi decat o mica parte din dosarele penale despre care exista acum ”suspiciuni rezonabile” ca ar fi fost pur si simplu ”blatuite” pentru protejarea a diversi membri sau chiar ”sifoane” ale capilor olteni ai ”Republicii Procurorilor”, dupa cum acuza mai multi politisti doljeni. Si singurul raspuns la intrebarea fireasca cum de au fost posibile toate aceste ”represiuni nedrepte, abuzuri in serviciu, induceri in eroare a organelor judiciare prin ticluirea de probe,  interventii pentru solutionarea unor cereri sau pretinderea si acceptarea rezolvarii intereselor personale sau ale membrilor familiei si imixtiuni in activitatea altui judecator sau procuror”, dupa cum i se imputa acum prim-procurorului Rogoveanu este ”pentru ca a putut”! Ca doar asta era statul paralel, in toata ”splendoarea”, fie el si negat vehement acum de ”autistul” politic din fruntea statului roman!

Cu mortul in fantana!

In data 14.09.2007, maistrul Marian Salam deceda in comuna Braiostita, unde firma unde lucra efectua lucari de reabilitare a drumului comunal, in timp ce curata fantana din fata locuintei personale a lui Marin Rogoveanu, pe atunci prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Filiasi. Insa desi prima varianta de lucru a fost ca victima Marian Salam impreuna cu colegul Valentin Militaru ar fi fost trimisi acolo la cererea beneficiarului, al carui nas era viceprimar in localitate, in cele din urma colegii procurori au stabilit ca muncitorii au vrut probabil sa faca vreo fapta buna si au plecat singuri de la serviciu sa curete o fantana ”oarecare” si din intamplare au dat tocmai de cea a prim—procurorului.

chef Prim procuror, vanator de politisti!

Chef in fata fantanii unde a murit un om

Care tot pe raza aceleiasi comune a devenit celebru nu doar pentru chefurile cu lautari date chiar in fata fantanii unde a murit bietul om si ale caror imagini au oripilat opinia publica, dar si pentru ”sesizarea din oficiu” impotriva a 28 de sateni carora nasul sau le calcase terenurile cu buldozerul, deschizand dosarul penal cu nr. 151/P/2010, care a fost finalizat apoi prin… scoaterea celor 28 de proprietari de sub urmarire penala. Insa ”lotul de 28” este nimica toata fata de cele nu mai putin de 83 de dosare penale care i-au fost intocmite primarului aceleiasi comune, Ioan Sirbu, rival politic al nasului sau viceprimarul, marea majoritate a lor prin … sesizare din oficiu. Tot aceeasi reteta castigatoare a fost aplicata si primarului orasului Filiasi, Nicolae Stancioi, caruia i s-a intocmit dosar penal pentru abuz in serviciu si care, chiar daca a fost achitat de catre instanta, nu a mai concurat in alegeri in fata unuia dintre cei mai buni prieteni ai aceluias prim-procuror. Si exemplele de implicare politica pot continua si cu cazuri precum cel al controlului efectuat asupra cumnatului presedintelui Consiliului Judetean, Ion Preoteasa. De asemenea, alte piste verificate acum sunt dosarele penale deschise prin deja traditionala sesizare din oficiu impotriva medicilor de la Spitalul Orasenesc Filiasi, a surorii magistratului Catalin Gosa, actualmente presedintele Judecatoriei Craiova, si mai ales a Mariei Baloi, directorul CAR CFR Craiova, unde prim-procurorul Marin Rogoveanu tocmai ce contractase un credit cu o dobanda si un grafic de rambursare prestabilit. La fel cum i s-a intocmit dosar penal prin sesizare din oficiu si conducerii CAR ARIAS din Craiova.

”Gabori in catuse”

Acesta pare sa fie titlul potrivit daca vreodata prim-procurorul Rogoveanu ar intentiona sa-si scrie memoriile, pentru ca inculparea politistilor pare sa fi fost intotdeauna ”specialitatea casei”. arestati politisti Prim procuror, vanator de politisti!Iata insa ca acum, dupa cum reiese din informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra, tocmai ce vor fi luate la puricat modurile cum au fost constituite si instrumentate spetele care au vizat politisti de la subofiteri pana la sefi  si de la diverse structuri. Este vorba, pentru a da doar cateva exemple, de dosarul penal nr. 3477/215/2018 vizand pe agent sef principal Mircea Mihai Bold din cadrul Sectiei 4 Craiova; dosarul penal nr. 594/P/2016 invinuiti fiind agent sef adjunct Daniel Dorin Petcu – SAS, IPJ Dolj, agent sef adjunct Stefan Porojan – Sectia 3 Craiova, agent principal Alexandru Talposi – BPR Craiova, agent sef adjunct Dragos Bulat – Sectia 6 Craiova; dosar penal nr. 7483/63/2017 privind pe agent sef adjunct Aris Dinca si agent sef adjunct Viorel Minuta de la Sectia Rurala nr. 12 Daneti; dosarul penal nr. 10384/63/2017 privind pe agent sef adjunct Gabriel Marian Girnita din cadrul IPJ Dolj;dosarul penal nr. 571/P/2016 invinuiti fiind agent sef adjunct Mihai Florin Stoica – Sectia 3 Craiova, agent sef adjunct Dorin Daniel Petcu – SAS, IPJ Dolj, agent sef adjunct Stefan Porojan – Sectia 3; dosarul penal nr. 251/P/2018 impotriva comisarului sef Laurentiu Dumitrescu – adjunct sef inspectorat, comisar sef Marius Titoiu – sef Politia Municipala Craiova, comisarul sef Marian Mandescu – sef serviciu DGPMB, comisar sef Emilian Zuican – imputernicit sef serviciu rutier IPJ Dolj. duba Prim procuror, vanator de politisti!Iar lista poate continua practic la nesfarsit, fiind clar ca totusi ”ceva este putred in Dolj”. Pentru ca ori prim-procurorul Rogoveanu chiar este un Cattani oltean care prin sute de sesizari din oficiu face dosare dupa dosare, fie ele si ”caduce” in instante, fie intr-adevar toti politistii din Dolj sunt mafioti, de la cel mai mic la cel mai mare si atunci ar trebui aretati in masa, cu autobuzele!

Pe ei cine ii apara?

Prea multi s-au repezit sa arunce cu pietre in politistii a caror cariera a fost distrusa prin deschiderea unor dosare penale de cele mai multe ori prin sesizare din oficiu, pentru ca toti acestia sa mai aiba ceva de pierdut. Asa ca au inceput nu doar sa vorbeasca, dar si sa faca plangeri cu amanunte socante, declaratii pe care le sustin in instanta sau prin sesizarile depuse la alte structuri de control. Astfel, Mircea Mihai Bold a fost cercetat pentru purtare abuziva, solutia fiind insa aceea de clasare. Acesta reclama ca prim-procurorul a repartizat cauza spre solutionare unui alt coleg, care l-a transformat instant din suspect in inculpat, dupa ce l-a sfatuit sa se impace cu partea vatamata. In ceea ce ii priveste pe politistii Petcu, Porojan, Talposi si Bulat, acestia acuza ca ar fi fost ”facuti” de ”vanatorul de politisti” dupa ce au intervenit in cazul unui incident in care un cunoscut personaj i-ar fi alergat cu un cutit in mana! Numai ca, in ciuda declaratiilor celor prezenti, ca si a inregistrarilor in care acesta se lauda ”ca sta in pixul prim-procurorului”, politistii au fost cei inculpati pentru … purtare abuziva. Iar pana ce lucrurile sa se lamureasca, Parchetul a stabilit ca politistii ar fi fost alergati nu cu cutitul, ci cu un telefon mobil!

dosarele Prim procuror, vanator de politisti!

Sute de dosare deschise pe ”sesizare din oficiu”

Asta in conditiile in care s-au efectuat perchezitii umilitoare la domiciliul…politistilor si in cadrul carora se raporta telefonic direct ”primului”, ci nu procurorului de caz. ”Prim” care nu s-a sfiit sa descinda in persoana, alaturi de procurorul de caz si in postul de politie Daneti, unde i-a incatusat pe toti politistii prezenti, desi nu a fost gasita nicio presupusa suma de bani, ci doar … chitantele legale platite intr-un caz pe care il cercetau. Si mai ciudat este cazul unui vocal lider sindical care a s-a trezit inculpat cum ca ar fi ”cazut pe tehnica” pe care tocmai el avea stiinta unde fusese montata, in arestul unde politistul lucra, acesta figurand ca interceptat in perioada in care era in concediu de odihna! Iar la lunga serie de angajati MAI care acum isi cauta dreptatea in instanta, indiferent ca au primit deja clasare sau procesele lor continua figureaza  unii politisti care acuza ca au fost arestati de ”prim” dupa ce ar fi retinut ”sifoane” denuntatori de serviciu ai Parchetului, altii pentru ca s-au inscris si au castigat concursuri la care li se transmisese sa nu se duca, dar si altii convinsi ca totul li se trage dupa anchetarea anumitor firme sau persoane…Asa ca demersul de redeschidere a cercetarilor in toate aceste cazuri nu poate fi decat unul binevenit pentru aflarea adevarului despre aceasta posibila ”vanatoare de politisti”…


15 comentarii to Prim-procuror, vanator de politisti!

 1. un mizantrop

  E ceva putred rau cu meseria asta de procuror…Privilegiile nesimtite, situarea lor deasupra legii (uitati-va la forul lor de conducere, profesional, transformat in sindicat de tip Coarna, numai spalari de morti si vorbe proaste, legea, pierzand-o pe drum, daca au avut-o vreodata!). Ca ar trebui revizuita Constitutia si legile de resort si transformati procurorii in ce ar trebui sa fie, adica avocati ai statului, e clar, problema e cum repari tot raul pe care l-au sadit in societate. Relatia procuror-politist e musai sa fie reevaluata, dupa ce, in ultima vreme s-a transformat in vataf-ilot si a dus la deprofesionalizarea politiei. Majoritatea politistilor cu vocatie si coloana au luat alte cai profesionale, cei mai daruiti absolventi de academie se indreapta spre INM si relatiile slugarnice politic, bazate pe sefia izmenarilor, in majoritate angajati din sursa externa, perpetueaza. Am auzit politisti dezamagiti si satui care-si doresc slugareala, pe fata, a gardienilor locali, dar mult mai bine platiti, dotati si respectati decat politistii nationali. Amestecul dincolo de lege, nepermis, al procurorului in activitatea politistului nu se putea face fara “binecuvantarea” la varf, a sefilor PG, DNA si DIICOT, acolo trebuie cautata aberatia functionala de azi…

  • Relu

   Orice functie inalta in stat presupune si privilegii, lupta pentru ciolan. Asa e si la parlamentari, asa e si procurori, asa e si la judecatori, asa e si la servicii, asa e si la politisti si la jandarmi.
   Cand jandarmii bat si gazeaza pe strada si fac abuzuri e la fel. Ce sa faci? Sa desfintezi jandarmeria ca apoi sa fie anarhie? La fel e si in justitie.
   Cine se preocupa de magariile din justitie? Hotii care fura ca astia ajung sa aiba procese. Cine se preocupa de abuzurile din inchisori? Toti hotii ca astia ajung la bulau.
   Nu ne intereseaza problemele hotilor noi romanii avem problemele noastre!

 2. Aliosa

  Ce sa spun s-a gasit un procuror sa faca si el niste mici smecherii prin Arges si gata se prabuseste tara. Acum gata trebuia cu inlocuim toata justita cu membri KGB pentru ca nu stiu ce procuror mai face una mica prin nu stiu ce localitate de provincie

  • Calin

   Da domne ei ar vrea justitie ca pe vremea lui Ceasca sa ti se faca proces inventat in doua ore si sa te impuste imediat la zid, justitia asta nu mai e destul de buna pentru ei

  • un mizantrop

   Voi si cititi articolele astea, sau divagati pe o tema data? Despre Arges se vorbea saptamana trecuta si era vorba de politisti, acum e vorba de Dolj si unii dintre noi stiu cazuri mai tortionare in alte parti ale tarii…Totusi, voua vi se pare in regula ca “un procuror” sa faca “smecherii”, adica, ar fi O.K. pentru ca e numai unul?! Ce, naiba justitie propuneti voi, ai cui sunteti?! Daca o tot plimbati pe-aia cu “afara”, intelegeti ca justitia pleaca de la drepturile cetateanului si ca procurareala de la noi e de sorginte KGB-ista?

   • Anonymous

    Cu siguranta vorbesti pentru un anumit segment de cititori ,pentru ceilalti (din nefericire,prea multi) vorbesti *de’a surda* !Vreau sa stii ca iti citesc fiecare comentariu ,indiferent de articol.Pe fb mereu fac trimitere la tine dar si la Cobe pt a fi cititi ! Cu respect !

    • Caloianu

     Justitia este necesara cu toate abuzurile ei pentru a nu se ajunge la judecata poporului, judecala lui Lynch din sua secolelor trecute, in care oamenii erau spanzurati pe strada de multime far niciun proces.
     Sa faci o justitie perfecta cum vrea nea Tache este imposibil si duce la distrugerea justitiei, asa cum orice vanzatoare de la alimentara ia ciubuc asa si judecatorii iau spaga si mai fac cate un abuz de putere ca nu te chinuiesti sa inveti ani de zile sa inveti ca sa ajungi pe functie si apoi sa nu profiti si tu
     Sa dai afara judecatorii, sa-i hartuiesti, sa-i controlezi inseamna blocarea justitiei si se ajunge la judecata lui Lych in care oamenii se omoara pe strada intre ei

   • Jupiter

    P.S: Cu acelsi respect, Jupiter !

   • Barbu

    Este foarte ok, justitie perfecta nu exista, noi romanii votam cu statul paralele si cu abuzurile in justitie, abuzurile in justitie sunt necesare

 3. Cucu

  Justitia noastra e pomana curata fata de justita murdara pe care vrea sa o impuna PSD. Sa vezi petrecere cand or sa dea drumul la toti infractorii pe strazi sa atace lumea

 4. CaramitruN

  Intra hotii peste noi in case si ei vor sa dea afara toti procurorii si judecatorii ca sa nu mai aiba cine sa-i bage la bulau. Frumoase idei domnule Tache

 5. Costelus

  Romania a ajus sub psd patria infractorilor

  • Carmen

   Cu siguranta, inchisorile sunt doar de decor, amnistia si gratierea ar fi bomboana pe coliva tarii

 6. Gabriel

  Subiectul este fals noua romanilor nu ne pasa de justitie, toti romanii sunt perfect de acord cu abuzurile in justitie si cu statul paralel.
  Eu la fel cu majoritatea romanilor nu am avut niciodata vreun proces si nici nu o sa am asa ca ma doare la basca.
  Astia asa zisii abuzati ai sistemului judiciar sunt o mana de membri psd care au furat toata viata si acum se vaita ca bratul legii e prea lung pentru ei

 7. Trica

  Hai sa fim seriosi pe vremea lui Ceausescu nu exista statul paralel si era mult mai rau ca acum ca de aia am facut revolutie, altfel l-am fi lasat pe Ceasca sa ne conduca 100 de ani.
  Era rau ca primeam o paine pe zi pe cartela, nu se gasea lapte, nu se gasea carne, copii muureau de foame.
  In toate tarile civilizate exista statul paralel si nu se plange nimeni pentru ca popoarele nu sunt influentate de lupta pentru ciolan de la varf.
  Sa avem ce pune ce pe masa, sa fie ordine sociala asta ne intereseaza pe noi nu justitia, justitia e ca sa aresteze hotii


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!