DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Prefectul Capitalei, avansat cu japca!

Prefectul Capitalei, avansat cu japca!

Autor:

Dupa cum „National” dezvaluia in exclusivitate, prioritatea absoluta a mandatului Gabrielei Firea in fruntea Primariei Capitalei pare sa fie „inchiderea cercului” printr-o numire „prietenoasa” la conducerea Prefecturii Municipiului Bucuresti. Mai ales ca se pare ca deja a si fost gasit „omul potrivit, la locul potrivit”, in persoana Sperantei Cliseru.

 

speranta Prefectul Capitalei, avansat cu japca!

Speranta Cliseru, alegerea Gabrielei Firea

Adica nimeni altul decat omul de incredere al cuplului Forentin Pandele – Gabriel Firea si care deja s-a si retras „in glorie” din functia de consilier al primarului general, asteptand acum numirea ca prefect al Capitalei. Desigur, pentru nominalizare da bine si CV-ul Sperantei Cliseru, care a mai fost prefect al judetului Ilfov si city-manager al orasului Voluntari, dar si faptul ca, astfel, Gabriela Firea nu ar mai avea emotii cu privire la eventuale contestari ale activitatiilor societatilor comerciale care vor fi infiintate sub „inaltul patronaj” al Primariei Capitalei si a edilului sef implicit.

La Parchetul Militar!

Insa singurul „bolovan” ramas pentru ca acest drum sa fie parucurs pas cu pas este Paul Petrovan, adica tocmai actualul prefect al Capitalei. Si a carui detasare la Ministerul de Interne a incetat subit, prelungirea acesteia fiind respinsa de catre sectia de procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii. Decizie cel putin bizara, care vine in contextul in care in sistem  se vorbeste ca, pentru ca Petrovan nu se da dus de la prefectura, pentru a-i face loc Sperantei Cliseru, se incearca indepartarea acestuia prin orice mijloc.

petrovan Prefectul Capitalei, avansat cu japca!

Zilelele lui Paul Petrovan la conducere sunt numarate

Inclusiv printr-o traditionala avansare „cu japca”. Si asa s-a ajuns la variante halucinante, precum oferirea functiei de viitor sef al DNA, dar si la unele mult mai pragmatice, cum ar fi un loc caldut de conducere in Parchetul Militar. Oricum, Sorin Grindeanu a declansat si el „macelul” printre prefectii fostelor guvernari, asa ca „inevitabilul” pare de neocolit. Mai ales ca nici Gabriel Oprea nu mai este cine nici el cine era odata, pe cand reusea sa-i salveze in extremis fotoliul de prefect al aceluiasi Petrovan…    
Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!