DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Ponta, varful de lance al sistemului ticalosit!

Ponta, varful de lance al sistemului ticalosit!

Autor:

Ciudate mai sunt caile guvernarii, din moment ce liderul pesedist Liviu Dragnea a ajuns acum sa indrepte, cu celeritate, ceea ce a stricat fostul presedinte Victor Ponta.

 

victor ponta Ponta, varful de lance al sistemului ticalosit!

Fostul premier, artizanul isteriei Antifraudă

Pentru ca noul presedinte al Camerei Deputatilor si, totodata, „tutore” asumat al cabinetului Grindeanu a promis ca, poate chiar in luma martie, va reusi sa implementeze strategia unui ANAF mai „prietenos” cu contribuabilii romani. Atati cati au mai ramas in picioare dupa isterica „vanatoare” declansata impotriva lor, sa nu uitam, de catre Victor Ponta si Gelu Diaconu.

armata Ponta, varful de lance al sistemului ticalosit!Acum, in sfarsit, exista cel putin promisiunea ca se vor face in primul rand controale preventive si ca, inainte de a fi bagati in „malaxorul” dosarelor penale si azvarliti la zdup, datornicii vor avea sansa, ca in orice alta tara civilizata, reesalonarii platii darilor catre stat. O masura destul de tarzie, ce-i drept, dar care poate sa mai indulceasca „trauma” suferita de sute de mii de patroni asupra carora, doar pentru a se da mare pe la televizor, fostul premier Victor Ponta si-a asmutit „dulaul” Gelu Diaconu asupra lor, „armata” de inspectori bezmetici de la Antifrauda facand per total o „gaura” la bugetul national cat toti marii evazionisti fiscali la un loc.

Gata cu prigoana!

Fara sa i-o ceara nimeni, Victor Ponta s-a oferit voluntar al „sistemului ticalosit” pe care il acuza astazi, fiind cel care a declansat prigoana impotriva intreprinzatorilor romani.

diaconu Ponta, varful de lance al sistemului ticalosit!

Gelu Diaconu

Pentru ca, desi sunt vremuri schimbatoare, in care deja multi identifica DNA-ul drept singura structura care ar fi „tocat” capitalul autohton, cuplul Victor Ponta – Gelu Diaconu, pe vremea cand acesta din urma conducea inca ANAF-ul este totusi artizanul strategiei de raportare a cifre tot mai uluitoare de „incasari la bugetul de stat”. Care erau de fapt doar pe hartie, Antifrauda pierzand acum, pe banda rulanta, mii de procese, judecatorii deblocand zilnic conturile si ridicand sechestre puse pe bunurile victimelor „raidurilor Antifrauda”. Pana si tehnocratii au luat masuri de indulcire a acestei nebunii, scotand chiar evaziunea din atributiile DIICOT, insa de-abia acum se incearca implementarea sistemului fiscal nemtesc. In care, in mod civilizat, patronii sunt anuntati ca vor fi controlati cu pana la 30 de zile inainte, apoi acestora li se vor comunica concluziile, existand oportunitatea negocierii unor reesalonari pana la un an de zile. Ceea ce, de abia de acum inainte, inseamna ca se vor aduce cu adevarat bani la buget.


4 comentarii to Ponta, varful de lance al sistemului ticalosit!

 1. Ion Ionescu

  Ponta, cel mai mare idiot din istoria Romaniei, la concurenta pentru titlul de jigodie ordinara cu Basescu!

 2. vasile

  Adica cum, ieri ne spuneati ca Victor Ponta e un model de roman iar acum reconoasteti ca i-a prigonit pe romani? Ciudate sunt caile iubirii pesediste!

 3. gelu

  Ponta si Diaconu au fost cei mai nenorociti si ticalosi oficiali in relatia cu intreprinzatorii romani.Vor plati vreodata pentru cate familii au nenorocit???

 4. functionar

  PONTA din acelas aluat ca si CARAGEA FOSTUL SEF aL politiei din Gorj, cum ati protejat dl.PONTA cu Caragea, evazionistii din Gorj ?…. firmele din meteor, succesul, deltasoft si interpusele acestei firme conduse de firiza, REMATUL… ATI PLECAT SI ACUM ionescu PROTEJAZA REMATUL….CUM SE SOLITIONEAZA DOSARUL CE STA DE ANI DE ZILE LA SERTAR? RUSINE….. NU SUNTETI GORJAN DL. PONTA, CU ACESTI COMPLICI ATI DISTRUS GORJUL? DRAGNEA ar trebui sa va ceara socoteala prin a dispune verificari de catre institutiile competente si care vau protejat. DL. Dragnea solicitati PARCHETULUI GENERAL sa Verifice cum sau inchis dosarele lui CARAGEA si de ce unele stau in sertare de ani de zile. AVETI CURAJ ?
  DOMNULE JURNALIST FACETI ARTICOLE BUNE dar AVETI CURAJ SA ABORDATI ACEASTA PROBLEMA SENSIBILA ?


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!