DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Ponta, tras la fund de Plahotniuc!

Ponta, tras la fund de Plahotniuc!

Autor:

Acum doar cateva zile dezvaluiam monitorizarea de catre structurile contrainformative romanesti a unor intalniri avute de catre „Tarul” Republicii Moldovei, Vladimir Plahotniuc la Viena cu mai multi lideri romani, care erau cazati invariabil la Hotelul Intercontinental. Inclusiv cea din luna martie a anului trecut avuta cu Victor Ponta la „Cafe Schwartzenberger”, cunoscuta si drept „cafeneaua spionilor”. De asemenea, scriam ca „desi o asemenea eminenta cenusie la frontiera estica a Romaniei ar fi trebuit sa puna de mult pe jar autoritatile de la Bucuresti, serviciile noastre s-au complacut sa mearga pe burta, preferand sa se amageasca singure ca pot controla jocul dublu al lui Plahotniuc”.

 

02aa03 Ponta, tras la fund de Plahotniuc!In plus, dadeam si vestea cea buna ca „ exista si structuri contrainformative care nu au gustat niciodata mierea din glasul lui Plahotniuc, cel care are si cetatenie romana si care da asigurari ca, fiind canalul neoficial de comunicare dintre Bucuresti si Moscova ar incerca din toate fortele sa incline balanta catre interesele tarii noastre”, adaugandu-l pe lista oamenilor din Romania ai specialistului moldovean expert in „jocul operational dublu” si pe un analist care „ce are-n Gusa, si-n capusa”. Si uite ca Cozmin Gusa s-a prins de apropo imediat si tocmai ce s-a autodetonat cu informatii „bomba” despre … jocul operational dublu al lui Vladimir Plahotniuc!

Doua servicii secrete…

Astfel ca, „tam-nisam”, dupa atata vreme, analistul Cozmin Gusa, unul despre care se spune ca, personal, nu prea ar avea ce sa-i reproseze generosului magnat moldovean s-a „lamurit cum a ajuns Vladimir Plahotniuc la Washington”, aruncand pisica moarta a „acoperirii” acestuia in ograda fostului ambasador american Mark Gitenstein.

Mark Gitenstein Ponta, tras la fund de Plahotniuc!

Mark Gitenstein

In plus, „pe zona de intelligence”, tot Gusa se face ca dezvaluie acum ca Plahotniuc ar fi fost pus de americani „intr-o pozitie de maxima autoritate si de negociere cel putin la nivelul a doua servicii secrete, unul cu sediu la Moscova si celalalt cu sediul la Bucuresti”! Si de ce aceasta „spovedanie” tocmai acum, dupa ce-am dezvaluit ca intalnirile lui Plahotniuc de la Viena au fost strict monitorizate, dar nu de catre SRI? Ca doar nu om lua de buna „explicatia” lui Gusa ca in cazul jocului dublu al lui Plahotniuc „suntem intr-o lume a pionilor, a serviciilor secrete, nu trebuie sa ne mai ferim”! Si uite cum, afland din „National” ca subiectul Plahotniuc poate fi aprins in orice clipa si „bricheta” nu este la cine trebuie, Gusa, fost consilier al lui Plahotniuc s-o fi gandit sa se credibilizeze cat mai este timp. Insa poate sa stea linistit, ca miza redeschiderii controversatei spete Plahotniuc este cu totul alta, „astrologii” sistemului anuntand ca „astrele incep sa se alinieze” tot mai sumbru pentru Victor Ponta. Mai ales dupa arestarea de catre DNA a lui Eduard Martin in disjungerea dosarului „POLARIS” si dupa ce, iata, amintirile despre Plahotniuc au inceput sa-i rascoleasca pe unii…    
Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!