DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Ponta, noul ”peste” al politicii !

Ponta, noul ”peste” al politicii !

Autor:

Cu toate ca se jeneaza inca sa se afiseze public cu Gabriel Oprea, din cauza belelor penale fara de sfarsit ale acestuia, ”National” a dezvaluit ca Victor Ponta continua totusi sa nu-i iasa din cuvant nasului sau. Astfel ca, dupa „intersectarea” de la „La doi cocosi”, Ponta a dar drumul la „masinaria” de racolat parlamentari si fosti ministri, multi dintre ei atrasi prin cea mai veche strategie implementata in politica romaneasca chiar de catre fostul vicepremier: „protectia” nu atat politica, dar mai ales in fata justitiei statului paralel.

 

nasu 283x500 Ponta, noul ”peste” al politicii !

Nu iese din cuvantul nasului Oprea

Culmea este insa ca nici Ponta, cunoscut drept finul cu dubla comanda, la nasii George Maior si la Gabriel Oprea nu este un novice in domeniu, lucru dovedit si de declaratiile aduse in fata comisiei parlamentare de control a SRI de catre ”denuntatorul” Ghiulbenghian cu privire la dosarul prostituatelor minore exploatate spre desfatarea unor importanti lideri politici. Dintre care unul, Nicolae Banicioiu, bineinteles ca este si acum, la PRO Romania „favoritul” lui Victor Ponta. Cel despre care Ghiulbenghian dezvaluia in fata parlamentarilor, cu doar jumatate de an in urma, ca acesta ”i-a protejat pe mai multi! El nu putea fi protejat, pentru ca el era doar beneficiar…”

Cu Banicioiu la „fetite”…

cu bani 720x382 Ponta, noul ”peste” al politicii !

Banicioiu, mereu „in dreapta tatalui”

Sunt medii in care legaturile de ”fratie” se calesc prin orgii cu prostituate, in urma carora pe urma fiecare dintre cei implicati se au unii pe altii la mana. Asa ca fuga lui Nicolae Banicioiu la PRO Romania chiar ca nu are de ce sa mire pe cineva, ca doar nici nu putea gasi Victor Ponta un „camarad” mai potrivit sa-l puna la „butoanele” operative a „fratiei curvelor” pe care tocmai o construieste. Caci doar cei doi au fost „colegi” de lot si in scandalul prostituatelor minore, dosar care, dupa cum s-a dezvaluit chiar in fata Comisiei parlamentare pentru supravegherea SRI, ar fi fost musamalizat partial :” o parte dintre cei care au aparut martori figurau in declaratiile fetelor, in stenograme, inregistrari, ca platitori, furnizori de carne vie, astfel incat o parte din acest dosar intr-adevar a fost musamalizat”. Si cum DIICOT va schimba oricum macazul in curand, nu este exclus ca partea disjunsa din dosarul prostituatelor minore sa iasa din nou la lumina. Oricum, pana atunci „marile lovituri” anuntate de Ponta cu privire la „coada” la formularele de inscriere in PRO Romania continua sa se lase asteptate. Caci doar „racolarile” unor nume ca Emilia Meirosu, Mircea Titus Dobre, Catalin Nechifor, Augustin Jianu, Gabriela Podasca, Ion Tabugan sau Ioana Petrescu este greu de crezut ca pot duce la „cutremurul” promis, cu toate ca printre acestia se regasesc actuali parlamentari sau fosti ministri. Asa ca, disperat sa mai tina treaza atentia opiniei publice, Ponta a ajuns sa o arunce in cursa pentru presedintia Romaniei pe Ecaterina Andronescu, mai ramanand astfel doar sa mizeze pe o finala a acesteia cu… Ion Iliescu! Insa cum „ordinul se executa, nu se discuta”, Ponta nu are ce face si aplica „invataturile” nasului Oprea cu privire la aruncarea cat mai multor „fumigene” cu privire la trecerea pe care acesta ar mai avea-o in justitie spre a castiga increderea celor cu spaima de dosare ramasa in suflet…

fete Ponta, noul ”peste” al politicii !

Lideri PRO Romania implicati in scandalul prostituatelor minore


1 Comentariu la Ponta, noul ”peste” al politicii !


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!