DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Poker cu protocoalele ”Doi s’ un sfert”!

Poker cu protocoalele ”Doi s’ un sfert”!

Autor:

Pe 16.07 dezvaluiam existenta a trei protocoale secrete semnate intre serviciul secret al minisiterului de Interne si Consiliul Superior al Magistraturii, Inalta Curte de Casatie si Justitie si Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Si iata ca deja unul dintre acestea a si fost facut public, fiind vorba de cel din urma, in care se parafeaza termenii colaborarii secrete dintre fosta Directie Generala de Informatii si Protectie Interna din cadrul MAI si Parchetul de pe langa Curtea Suprema. Iar asa cum subliniam inca din urma cu doua saptamani, cum deja a fost luata urma acestor documente care au fost tinute la sertar pana acum, mai mult ca sigur ca in curand vor ”exploda” public si celelate doua protocoale.

 

gabriel oprea CAP poker Poker cu protocoalele ”Doi s’ un sfert”!

Gabi Oprea a vrut si le protocoalele lui

Dupa care va urma strangerea ”latului” si la Serviciul de Protectie si Paza, intrucat, dupa cum rezulta din informatiile intrate in posesia noastra, si structura condusa de 13 ani de catre generalul Lucian Pahontu a parafat astfel de protocoale secrete, tot cu cele trei institutii cheie din justitia romana mentionate mai sus.

Sa se faca voia lui Oprea!

Pe cand vicepremierul Gabriel Oprea era pe caii cei mari ai statului paralel si nici frunza nu misca in sedintele Guvernului finului Ponta fara aprobarea generalului care viza preluarea fortata a conducerii Serviciului Roman de Informatii, intre serviciul secret al Ministerului de Interne aflat in subordinea directa a liderului uneperist si Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie aflat in ograda obedientului procuror general Tiberiu Nitu se semna un protocol secret!

nitu Poker cu protocoalele ”Doi s’ un sfert”!

Tiberiu Nitu a semnat ”ca primarul”…

Acum, de ce trebuia ca Parchetul de pe langa Curtea Suprema sa intre in astfel de combinatii informative cu un serviciu secret, si inca unul atat de controversat precum fostul ”Doi s’ un sfert”, poate doar Gabriel Oprea o sti. Ca doar asta a fost voia lui si ”victimele” pontiste ale statului paralel s-au grabit sa-i cante in struna!

Echipe operative comune

Iar din tot protocolul, cel mai important aspect este, desigur, cel referitor la constituirea unor ”echipe operative comune” intre procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si ofiterii acoperiti ai ”Doi s un sfert”, care sa actioneze conform unor ”planuri comune” punctuale.

filaj 1 Poker cu protocoalele ”Doi s’ un sfert”!

”Echipele operative comune” formate din procurori si ofiteri acoperiti au facut dosare

Ceea ce e ”curat neconstitiutional”, oricum ai privi aceasta colaborare. Asa ca, in acest moment, cu protocoalele in care este parte si DIPI se poate juca o adevarata partida de poker. Pentru ca daca doar se declasifica acestea, dar nu se merge si pe urma dosarelor deschise de ”echipele operative comune” prin care nenumarate ”tinte” au fost prinse in malaxorul justitiei paralele, atunci chiar ca se joaca doar la cacealma…


4 comentarii to Poker cu protocoalele ”Doi s’ un sfert”!

 1. STRATEGUL

  Subordonarea D.G.I.P.I. factorilor POLITICI nu are asemanare sau corespondenta in tarile din U.E. ori cu democratie reala. Situatia existenta nu permite aplicarea principiului separatiei puterilor in stat, cea judiciara, de cea executiva (referitor la gestionarea informatiei judiciare din punct de vedere legal-procedural numai procurorul poate sa dispuna, aceasta nu trebuie se fie supusa judecatii sau deciziei unor persoane aflate in sfera politica sau sub inflienta vreunui factor politic) si impiedica astfel infaptuirea cu celeritate si obiectivitate a actului de dreptate sau de justitie sociala.
  DGIPI a fost infiintata dupa evenimentele petrecute in 1989, din motive istorice conjuncturale pentru a se oferi de munca unor cadre ce au apartinut vechiului sistem de informatii existent pana in 1990. La aceasta fosta U.M. 0962 sau U.M. 0215 Bucuresti au activat si multi indivizi „dubiosi” care au influientat in sens negativ cultura organizationala a institutiei uneori chiar au manifestat atitudini ostile fata de mersul natural democratic al unitatii in interesul societatii romanesti.
  Fara just temei in perioada 2003-2004 din cadrul acestei structuri sub evidenta si/sau gestionarea sa, a inceput detasarea de personal, platit in valuta, (PILOSI) la ambasadele Romaniei din strainatate sub pretextul prestarii unor misiuni de atasat al MAI desi la fiecare ambasada se regasesc cadre SIE care asigura toate cele necesare specifice serviciilor speciale ori secrete. Acest personal cu familiile respective trebuie chemat urgent in tara ocazie cu care sumele aferente, irosite fara noima, sa fie realocate pentru rezolvarea unor situatii aflate in criza de fonduri.
  Daca partea din DGIPI care are in competenta Protectia Interna va fuziona in cadrul „Departamentului de Afaceri Interne”, celelealte componente cu atributii informativ-operative care nu se regasesc in conflict de competenta cu alte institutii ale statului sau structuri din sistem trebuie subordonate sefului Politiei Romane pentru a valorifica produsul muncii lor, potrivit legii.

 2. ??????

  Un articol de Cătălin Tache ,”Paralelul'” ?

 3. un mizantrop

  Ca sa ne lamurim: niciuna din nenorocirile devoalate astazi, niciun binom, niciun stat paralel n-ar fi fost posibile fara “promovarea” unor indivizi ca Oprea si Pahontu la varfurile institutiilor, ulterior la varful statului. Mergeti in istorie, aflati ce au facut baietii astia, la ce nivel de gimnaziu s-a oprit scolarizarea lor reala si cine i-a tras cu forcepsul prin scoli a caror denumire nici sa o pronunte nu pot. Aflati ce interese au servit si cine a inchis ochii la imbogatirea lor fara just temei, cine face parte din cercul lor de interese, pe cine au promovat, la randul lor, in functii, ce buget au gestionat si ce bunuri ale statului s-au “mutat” si catre cine…Si dupa ce aflati toate astea, o sa aveti mare parte din raspunsul la intrebarea: “Cine si cum a distrus Romania?”

 4. Anonymous

  As avea si eu o intrebare ca om de rand
  pe ce merite / criterii / a fost avansat acest cetatea Oprea / el fiind maior in rezerva/ la gradul de general cu 4 PATRU stele ca mai multe nu se pot da? ce fapte de vitejie militara a facut? El a fost bodyguardul lui Miron Cosma printre altele..
  Intreb asa ca fapt divers sa se ste cum se dau gradele de general in Romania nu de altceva


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!