DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Planul secret al lui Ponta : Maior presedinte !

Planul secret al lui Ponta : Maior presedinte !

Autor:

Pe 16 octombrie 2017 titram “Maior, in grafic cu PSD”-ul, subliniind de la bun inceput  ca “planul sistemului merge brici, dezvaluirile noastre privind spargerea monolitului PSD, prin formarea mai multor poli de Putere fiind confirmate pe deplin de spirala in care a fost bagat cel mai mare partid al tarii. Inca…” Subliniind ca reactivarea grupurilor si a liderilor de partid colaboratori in secret cu statul paralel pregateste “momentul zero in care se poate trece la tragerea presului de sub picioarele lui Liviu Dragnea si prezentarea diplomatului George Maior drept ultima solutie de compromis pentru disolutia partidului”.

 

ponta maior 720x461 Planul secret al lui Ponta : Maior presedinte !Si iata ca au trecut opt luni si “momentul zero” pare sa fi venit pentru ambitiile lui George Maior de a ajunge presedintele Partidului Social Democrat si, apoi, candidatul stangii la Presedintia Romaniei ! Pentru ca asta este planul secret la care lucreaza finul Victor Ponta, cel care, cu sprijinul ultimelor “ramasite” ale statului paralel incearca in disperare de cauza sa duca la bun sfarsit misiunea primita de la nasul George Maior inca de anul trecut, la intalnirea de taina dintr-un club din Miami, unde cei doi stabilisera deja pana si numele viitorului premier al guvernului din umbra : executantul Nicolae Banicioiu…

nicolae banicioiu psd 43678600 720x406 Planul secret al lui Ponta : Maior presedinte !Prietenia Maior – Mihalache

mihalache 720x405 Planul secret al lui Ponta : Maior presedinte !

Se spera ca Dan Mihalache sa obtina cooperarea lui Iohannis

Singura noutate aparuta o reprezinta insa, dupa cum sustin surse apropiate proiectului sistemului de destramare a amenintarii PSD profitarea la maxim de prietenia asumata dintre George Maior si Dan Mihalache. Pentru ca strategia lui Victor Ponta se bazeaza tocmai pe speranta ca aceasta prietenie va duce si la cooperarea presedintelui Iohannis si a aripilor din servicii care il sustin pe seful statului pentru “dinamitarea” lui Liviu Dragnea. Atat prin pierderea majoritatii parlamentare, dar mai ales prin influenta pe care George Maior spera sa o mai aiba in Justitie, prin celebrele culoare ale statului paralel. De altfel, strategia a fost construita inca din momentul castigarii alegerilor parlamentare de catre PSD, in anul 2016 ! Iar primul pas a fost facut chiar de catre “beneficiarul” final George Maior, prin sabotarea totala a lui Liviu Dragnea in Statele Unite ale Americii. Cu un asemenea exces de zel incat demonizarea acestuia in randul decidentilor politici americani si chiar in mass media americana a avut drept scop determinarea unei complete negari a abuzurilor statului pe care sistemul le-a generat exact in perioada in care nimeni altul decat George Maior era la carma SRI…

“Coloana” lui Rache

Cum acest demers s-a soldat in cele din urma cu un esec, o a doua incercare a fost prin captarea lui Sorin Grindeanu, a carui misiune a fost nominalizarea lui Victor Ponta drept Secretar General al Guvernului, in speranta ca astfel ar obtine niscai documente compromitatoare despre Liviu Dragnea. Insa cum si acest plan a esuat in special din cauza incapacitatii lui Sorin Grindeanu de a construi aliante politice, s-a trecut la o a treia incercare, concretizata prin Cabinetul Tudose, cel care, asa dupa cum spune chiar Ponta a fost numit la sugestia si cu interesul sistemului. Iar momentul de cotitura a fost nominalizarea lui Felix Rache, om investit in urma apropierii sale de George Maior drept seful “coloanei de bussines” in guvern..

Orban si securistul minor

ludivic orban.yfw51uzvj4 720x480 Planul secret al lui Ponta : Maior presedinte !Iar dupa cum se va vedea mai curand decat se asteapta unii, plangerea penala aparent absurda a lui Ludovic Orban nu este nici ea o intamplare, mai ales ca odata cu trecerea timpului se va demonstra pe deplin o legatura mult mai sofisticata cu sistemul… Oricum, este clar ca planul Ponta – Maior are cel putin doua dimensiuni, dintre care cea principala este una parlamentara, reprezentata de subrezirea majoritatii prin recrutarea unor personaje cu un trecut cel putin bizar. Cum este cazul unora al caror posibil trecut de colaboratori ai Securitatii inca de dinainte de a implini 18 ani a fost trecut pana acum cu vederea din motive “umanitare” de clasa politica si mai ales de institutiile abilitate. Dupa cum analiza mult mai minutioasa a CV-urilor celor care vin spre Ponta va demonstra apartenenta la sistemul statului paralel, asa cum o vom arata concret in episoadele urmatoare…


5 comentarii to Planul secret al lui Ponta : Maior presedinte !

 1. Kennedy

  „Parteneriat strategic“ SRI-Mossad încă din 1992
  . (fragment din cartea mea Politica filo-Sionista a Romaniei):
  Este foarte semnificativ faptul că după anul 1989, interesele israeliene în România au fost promovate prin asocierea ofiţerilor diverselor servicii secrete israeliene cu ofiţeri de informaţii români, activi sau în rezervă, sau chiar cu foşti şefi ai serviciilor secrete româneşti.
  Cazul cel mai clar este cel al aşa-zisei „eminenţe cenuşii“ a Serviciului Român de Informaţii din perioada 1990-1994, colonelul Stelian Octavian Andronic. După ce la începutul carierei sale a condus rezidenţa (reţeaua) spionajului românesc din Israel, apoi pe cea din Olanda, col. Andronic a fost retras în ţară deoarece ar fi „reuşit“ să-şi deconspire agenţii în faţa contraspionajului local. [„O altă poveste greu de înţeles este cea a lui Stelian Octavian Andronic. Deşi era ditamai locotenent-colonelul şi, cel puţin teoretic, avea oarece experienţă, în Israel pleca la întâlniri cu agenţii având filajul autohton pe urmele sale. Ofiţerii Mossad erau atât de surprinşi de faptul că românul îi punea pe urmele informatorilor săi, încât de multe ori bănuiau că-i vorba despre vreo sofisticată stratagemă. Cert e că unul dintre agenţii din subordinea lui Andronic a fost arestat. În loc să fie trimis la reciclare, Andronic a ajuns la Amsterdam. A stat în Olanda între 1972 şi 1977. În acest timp, i-au «căzut» alţi doi agenţi din subordine.“]
  Colonelul Andronic relata însă recent că în perioada anilor ’60, când conducea spionajul românesc în Israel, se împrietenise de fapt cu ofiţerii israelieni care trebuiau să îl urmărească.
  Lucrând tot în cadrul DIE (centrala spionajului românesc în epocă), colonelul Andronic a continuat să aibă relaţii cu ofiţerii israelieni, atunci când s-a ocupat de unitatea specială 0107/AVS, structură ce avea o autoritate „discreţionară în cadrul Securităţii asupra operaţiunilor de comerţ exterior“, adică se ocupa cu operaţiunile valutare şi cu alimentarea conturilor secrete din străinătate în care au fost vărsate şi milioanele de dolari ale „Liaison Bureau“-ul israelian în schimbul evreilor „români“ emigraţi în Israel, operaţiune condusă din partea Mossad-ului de Dan Shaike (Ieshaiahu) .
  Prins tras pe dreapta de către conducerea DIE la „revoluţia“ din 1989, colonelul Stelian Octavian Andronic a fost reactivat rapid în cadrul nou creatului Serviciu Român de Informaţii, ce lua locul Securităţii. El era adus în SRI de către şeful acestui serviciu, Virgil Măgureanu, un controversat personaj emanat de „revoluţie“, care a devenit ulterior plecării din fruntea SRI reprezentantul în România al firmei israeliene Netafim. (Politicianul Theodor Stolojan a fost angajat înainte de 1989 la această unitate specială a Securităţii (UM 0107) condusă de colonelul Andronic, ca referent de specialitate, în timp ce funcţiona şi ca director coordonator al operaţiunilor valutare speciale în Ministerul de Finanţe. Când în 1992 Stolojan era numit prim-ministru, Andronic era consilierul şefului SRI, Virgil Măgureanu.)
  (
  Adus în SRI în 1990 ca „profesionist“ pentru a organiza „noua Securitate“ românească, colonelul Stelian Andronic a fost încadrat în calitate de „consilier economic“ al lui Virgil Măgureanu, deşi, aşa cum a declarat el însuşi, era adus să îl ajute pe Măgureanu din umbră la conducerea şi organizarea serviciului secret românesc. Pentru a nu exista comentarii privind poziţia pe care a ocupat-o înainte în Securitate, a convenit cu Măgureanu să ocupe formal funcţia de „consilier al directorului general al SRI“ şi să fie cât mai puţin văzut de către celelalte cadre militare. Tot pentru a nu fi prea vizibil, el îşi instalase „biroul“ sau sediul pe str. Londra, sub acoperirea firmei fantomă Eson SRL, firma ce şi-a încetat la un moment dat activitatea ca urmare a unor semnalări ale presei.
  Principalul scop al prezenţei colonelului Andronic în vârful SRI-ului a fost acela al desfiinţării conturilor secrete valutare şi a firmelor sub acoperire din străinătate ale Securităţii şi înfiinţarea altora, în acelaşi regim, ale SRI-ului. Totuşi, el a implicat în toată această activitate o colaborare cu omologii săi din Mossad, iniţiind totodată un parteneriat strategic secret cu Israelul în privinţa economiei româneşti, după cum singur avea să declare public în ianuarie 2008, în emisiunea tv ZigZag, asigurând intrarea prioritară a capitalului evreiesc (israelian mai ales) în România.
  Chiar dacă operaţiunile colonelului Andronic şi ale SRI au permis şi crearea unei pături de capitalişti români născuţi sub cupola noilor servicii secrete româneşti (dar sub bagheta foştilor ofiţeri de Securitate), astfel încât să fie întârziată acapararea întregii economii româneşti de către capitalul străin, ele au condus totodată la favorizarea unui singur fel de capital străin, cel evreiesc.
  Iată cum din poziţia de reprezentant al SRI, colonelul şi-a contactat, tot în 1990, prietenii pe care şi i-a făcut în serviciile secrete israeliene încă din anii când conducea rezidenţa spionajului românesc în Israel. (Informaţii desprinse din emisiunea Zig Zag cu Ion Cristoiu din 27.01.2008 – Antena 3 şi din lucrarea memorialistică a lui S.O. Andronic: “36 de ani în serviciile secrete ale României”, Ed Compania.)
  „În această perioadă am desfăşurat şi acţiuni pe linia relaţiilor dintre SRI şi serviciile speciale israeliene. Am fost iniţiatorul primelor contacte directe din istorie între directorii acestor servicii şi participant la ele. Cu sprijinul a doi străini – un israelian şi un american -, am iniţiat, organizat şi participat la prima vizită, semioficială, a şefului SRI în Israel, unde s-au realizat primele contacte cu directorul Shin Beth şi cu alţi conducători ai serviciilor secrete israeliene. Deplasarea în Israel a echipei formate din şeful SRI, un translator şi cu mine a avut loc între 28 şi 31 octombrie 1992. Invitaţia [formală] ne-a fost făcută de o relaţie a mea, un om de afaceri israelian“, care ar fi informat şi serviciile speciale israeliene despre preferinţa românilor de a colabora cu ele, motiv pentru care şeful Shin Beth i-a trimis o scrisoare şefului SRI, solicitându-i o întâlnire în timpul şederii în Israel.
  Toate comunicările şi aranjamentele vizitei în Israel a şefului SRI, Virgil Măgureanu, au fost făcute „pe cale particulară“, fiind folosite doar telefonul şi faxul de la domiciliul lui Stelian Andronic. „Chiar şi scrisoarea adresată de şeful Shin Beth directorului SRI mi-a fost înmânată de către o cunoştinţă a mea din Londra, care a trecut prin Bucureşti, venind de la Tel Aviv“, spunea acesta. Întregul program, pe ore, pe care avea să îl petreacă Măgureanu în Israel, inclusiv orele de somn în diverse hoteluri, a fost transmis în ultima clipă a plecării din Bucureşti de către Shin Beth pe faxul de acasă al lui Andronic.
  „Programul vizitei, foarte bine organizat, a cuprins un traseu turistic, o rundă de discuţii şi o masă oferită de conducerea Shin Beth în orăşelul Herzlya, de pe ţărmul Mării Mediterane, precum şi un cocteil oferit de serviciile secrete israeliene în saloanele Centrului pentru Studii Speciale de lângă Tel Aviv. La cocteil au luat parte şefi ai serviciilor speciale israeliene şi ai centrului. Tot cu această ocazie, în sala de proiecţie a centrului ne-a fost prezentat un film documentar… A fost o vizită impresionantă, foarte bine pregătită de gazde şi după părerea mea, extraordinar de utilă pentru ambele părţi…
  …Îmi amintesc împrejurările în care a avut loc prima întâlnire, neprogramată, şi discuţiile cu reprezentantul Mossad-ului în camera mea de la hotelul Hilton din Tel Aviv – continua istorisirea Andronic -. Iniţiativa întâlnirii a aparţinut conducerii Mossad, care şi-a manifestat dorinţa de a intra în contact cu serviciile noastre secrete şi a folosit ocazia prezenţei noastre semi-oficiale în Israel.“
  Aşa se face că vizita israelienilor a fost întoarsă în scurt timp, venind la Bucureşti şi conducerea Mossad-ului şi cea a serviciilor de informaţii militare israeliene, ei fiind cazaţi la o vilă de protocol timp de 3 zile. Au avut loc o serie de discuţii secrete la care s-au pus bazele unui parteneriat româno-israelian (Mossad-SRI) pe probleme de spionaj, dar şi pentru intrarea capitalului israelian în România, pentru ca firmele evreieşti „să ajute“ economia românească. Aceasta înseamnă că SRI a sprijinit preferenţial firmele israeliene sau evreieşti de aiurea (susţinute de Mossad) în intrarea pe piaţa românească şi, mai mult decât probabil, în multe din privatizările româneşti efectuate în anii ’90.
  Una dintre întâlnirile israelienilor cu ocazia acelei prime vizite s-a derulat la sediul ministerului Apărării de la Bucureşti, după care a urmat o „retehnologizare“ a armatei române, scump plătită evreilor.
  În perioada în care colonelul Andronic încheia din partea SRI-ului acordurile „economice“ cu Mossad-ul, care presupunea şi înfiinţarea de firme comune sub acoperire, şef al Mossad-ului (director general sau „Însărcinat al Serviciilor Securităţii de Stat“) era Shabtai Shavit, care a condus Mossad-ul în perioada 1989-1996 şi care, aşa cum vom vedea în paginile următoare, desfăşoară în ultimii ani multiple afaceri în România, fiind susţinut şi asociat cu un fost coleg al colonelului Andronic, adică colonelul Constantin Cetinoiu, care după ce a lucrat în cadrul DIE, din 1990 a activat în cadrul SRI, ca şi Andronic. Cum am mai spus, însuşi Virgil Măgureanu a ajuns să lucreze pentru firme israeliene.
  De la acel prim contact din ’92, întâlnirile periodice cu Mossad-ul, ca şi cu CIA, aveau să devină o regulă pentru conducerea SRI-ului. De exemplu, după ce în ianuarie 2007 a petrecut o săptămână în SUA pentru consfătuiri cu CIA şi FBI, George Maior, directorul SRI, a mai stat o săptămână şi în Israel, în februarie, întâlnindu-se cu şefii serviciilor secrete, respectiv ai Mossad şi ai Shabak (fostul Shin Beth). https://www.librariaeminescu.ro/upload/produse/Cornel-Dan-Niculae__Razboiul-nevazut-al-evreilor-sionisti-cu-romanii__606-93261-6-9-785334347799.jpg

 2. Suciu

  Ma a naibi jidanii astia ei nici cand sint acasa nu sint acasa parca’s rataciti ati vazut? Parca simt constipati si nu vor la veceu nu au drag atract sentiment
  . Parca’s eu dupa sarbatori mereu.

 3. Canarul

  Cea mai tare glumă din ultimii ani! 🙂 Sa vedem pe victoras cand va juca in filmu cu chestoru. Pop corn si cola

 4. zorro

  Bai nene!……cat a putut PONTA sa induca in eroare pe membrii si simpatizantii PSD-ului!….el le spunea una si facea alta ,dupa consultarile cu “neamurile sale MAIOR,OPREA si socrul SARBU”!….omul acesta vrea la conducerea tarii sa fie toata “camarila lui si a neamurilor sale”!…..din cauza aceasta are URA mare pe DRAGNEA!….care nu are nici o vina ca PONTA a plecat din fruntea PSD-ului singur si nesilit de nimeni,numai ca ia ordonat neamurile!…..acum sa mai vina inapoi ADIO! …..nene!….pacat de el ,ca a jucat la dublu!!!…….un pensionar …..


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!