DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Plan de anihilare a retelei sorosiste

Plan de anihilare a retelei sorosiste

Autor:

Iata ca, in timp ce noile autoritatile de la Bucuresti de-abia indraznesc sa baguie cate un apropro subtil despre implicarea zecilor de fundatii si ONG-uri din reteaua societatii civile sorosiste in incercarile de destabilizare a societatii romanesti, guvernantii unei tari vecine si-au luat deja viteza si au definitivat un plan legal de eradicare a influentei „subversive” a miliardarului american asupra Ungariei.

 

soros Plan de anihilare a retelei sorosiste

ONG-urile finantate de catre George Soros vor fi supuse unor interdictii fiscale

Este vorba despre un proiect de lege prin care cabinetul condus cu mana de fier de catre premierul Viktor Orban obliga ONG-urile care actioneaza in Ungaria sa declare valoarea finantarilor provenite din strainatate, sub amenintarea ca si-ar putea pierde altfel autorizatia de a-si desfasura activitatile curente.

Declararea finantarii externe

Aceasta este, de altfel, principala miza a proiectului de lege prin care Orban isi propune sa scape, odata pentru totdeauna, de puzderia de ONG-uri care ii ataca virulent, de ceva vreme, guvernul, fara a recunoaste insa apartenenta la reteaua globala sorosista.

orban Plan de anihilare a retelei sorosiste

Premierul Viktor Orban da atacul decisiv la „societatea civila” din Ungaria

Insa liderii principalului partid de guvernare FIDESZ au sustinut, chiar in Parlamentul de la Budapesta, ca „ungurii trebuie sa afle daca finantarea straina a activitatilor unei organizatii civile reprezinta peste 5-10% din bugetul sau total”. Si aceasta clarificare intervine dupa ce serviciile secrete maghiare au avertizat ca sunt nenumarate fundatii si ONG-uri care primesc „sponsorizari” de milioane de euro dintr-o singura sursa externa, racordata de obicei la „societatea deschisa” a lui George Soros. Astfel ca aceste asociatii au practic bugetele asigurate in totalitate doar de catre controversatul miliardar, care, culmea, s-a nascut intr-o familie evreiasca din Budapesta.

Suspendare fiscala

Iar guvernul lui Viktor Orban a gasit si modalitatea de a face organizatiile „sorosiste” sa-si recunoasca apartenenta financiara, proiectul de lege prevazand ca, altfel, „acestea nu isi vor mai putea sa isi continue desfasurarea activitatii pe teritoriul Ungariei”, urmand sa li se suspende sau chiar sa li se retraga inregistrarile  fiscale. Si asta dupa ce guvernul a declansat deja o ampla operatiune de control a finantarii ONG-urilor suspectate ca ar face jocurile miliardarului George Soros. Pana atunci insa, uite ca, daca ar vrea sa aplice noua linie Trump adoptata de catre Budapesta, coalitia de guvernare de la Bucuresti nu ar avea decat sa preia, articol cu articol, proiectul de lege al Guvernului Orban.


5 comentarii to Plan de anihilare a retelei sorosiste

 1. Georgedanyel

  SAlut.

 2. zorii aurii

  NICUSOROȘ DAN si SANDRA MARLYN ANDREEA PRALONG (consilieră a lui Iohannis) sunt vârfurile de lance ale INTERESELOR LUI SOROȘ IN ROMÂNIA.

 3. Maia

  Vrei sa-ti indeplinesti dorintele?Te-ai saturat de sefi?
  Vrei mai mult timp liber si o cariera de vis?
  Cauti o sursa noua de bani lucrand la domiciliu? Detalii: maiasimi@yahoo.com

 4. cobe

  Premierul ungariei nu este mercenarul lui soros,cum este presedintele kwj.Va reusi sa puna cu botul pe labe ongurile sorosiste,la noi nici vorba,dupa cum sunt tinerii frumosi,cred ei si liberi,foarte usor manipulati ca raul se produce prin alegeri democratice,deci ei vor ca sa aibe drept de vot numai cei manipulati de corporatii si sorosisti.Stapanii externi ai coloniei dau ordine de excludere a celor care au castigat in mod democratic ultimele alegeri parlamentare,pentru ca acestia vor binele locuitorilor bastinasi,vazuti de straini ca o rasa inferioara.

 5. costica

  Oferta senzationala: castiguri part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:
  pacurarucostica1963@gmail com

  http://bit.ly/29ypMJN


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!