DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Perchezitie la „Puica” lui Grindeanu!

Perchezitie la „Puica” lui Grindeanu!

Autor:

Dupa ce „National” a dezvaluit in exclusivitate „legaturile primejdioase” dintre Sorin Grindeanu si o tanara politista de la Oficiul National pentru Protectia Martorilor care insa, atentie, a fost trecuta concomitent de catre Gelu Oltean si pe statul de plata al „diviziei acoperiti” din cadrul „Doi s’ un sfert” ies la iveala noi si noi amanunte de-a drepatul halucinante. Pentru ca politista care primea banii de la DGPI sub numele de cod „Puica” apare si in neumarate rapoarte interne de-a dreptul incendiare. Nu doar ca fiind „protejata” si ai altor chestori apropiati de-ai lui Gelu Oltean dar, culmea, aparand si in itele unor anchete care au dus inclusiv la caderea unor capete grele din cadrul Ministerului de Interne, precum Adrian Augustin Barascu sau Constantin Bolbosanu.

 

02 aaa03 Perchezitie la „Puica” lui Grindeanu!De asemenea, in urma unor informari privind existenta unor vulnerabilitati alarmante atat in activitatea acesteia, dar si in grupul din care facea parte „Puica”, a fost declansata si una dintre cele mai complexe anchete ale Directiei Nationale Anticoruptie. Iar ancheta procurorilor anticoruptie a condus inclusiv la dispunerea desfasurarii unor perchezitii informatice efectuate in al doilea semestru al anului 2015 la sediul structurii vizate, marea surpriza constatata ulterior fiind legata de activitatea „paralela” a „politistei lui Grindeanu” care, desi „lancezea” oficial la Compartimentul Relatii internationale , de fapt „Protocolul” unitatii, se pare ca isi cam baga nasul in chestii mai mult decat delicate, care nu faceau nicidecum specificul activitatii ei profesionale. In acest sens este suficient sa amintim vulnerabilitatile gasite in cadrul perchezitiei informatice pe computerul care s-a aflat in semestrul al II-lea al anului 2015 in pavilionul A al sediului Oficiului National pentru Protectia Martorilor, camera 5!

Penetrat de „Doi s un sfert”!

Sorin Grindeanu are acum pe cap si alte griji pe care descifratii sistemului le-ar putea considera cu mult mai profunde decat incapatanarea de a se agata de scaunul de la Palatul Victoria, asteptand o mana de ajutor de la Nicusor Dan, Hans Klemm  sau Sandra Pralong.

02 0aaaaaa3 Perchezitie la „Puica” lui Grindeanu!

Gelu Oltean nu s-a dat inapoi de la nimic pe cand se afla la conducerea „Doi s un sfert”

Si nu vorbim aici musai de eventualele explicatii casnice pe care cu siguranta le va da despre „misterioasa” adresa din complexul de fite North Area Lake View de pe strada Zagazului, din zona de lux a Herastraului. Ce-i drept, nu neaparat despre eventuala „cotizatie” pentru chirie, cat pentru alte amanunte picante legate de aceasta poveste. Insa socul cel mare a fost probabil nu doar ca nimic nu mai este „saved” in ziua de astazi, chiar daca ti-o garanteaza si niste batrani sforari ai serviciilor secrete precum ”Vulpea” Virgil Ardelean sau Gelu Oltean, dar si surpriza ca, fara sa stie, a ajuns sa se „incumetreasca” pe sestache cu acesta din urma.02 03 4 Perchezitie la „Puica” lui Grindeanu! Iar documentele de ultima ora intrate in posesia noastra arata ca nu doar Gelu Oltean ar fi contribuit la „penetrarea” informativa a premierului, dar si fosta sa mana dreapta de la „Doi s un sfert”.  Care, la randul sau, in anul 2015, pana sa fie retras de urgenta la Directia Generala Logistica din  cadrul MAI, dupa „explozia” anchetelor ONPM, DIPI 1 si DIPI 2, a ajuns la randul sau „trofeu” in „insectarul” politistei „Puica”. Insa aproape ca nici nu mai conteaza daca Sorin Grindeanu a fost penetrat informativ doar de fostul sef al „Doi s’ un sfert” sau si de „mana dreapta” a acestuia, atata timp cat se poate verifica lesne daca politista incasa sau nu 10.000 lei atat din fondurile operative destinate „acoperitilor” sau din cele pentru „sifoane”.

Identificarea martorilor

La cate anchete au vizat in ultima perioada Oficiul National pentru Protectia Martorilor, aproape ca nici nu mai conteaza una in plus sau minus. Dar, totusi, conexiunile subofiteresei „Puica” la cele mai inalt nivel atat al structurilor MAI, cat si la varful clasei police si a serviciilor secrete deopotriva ridica serioasa semne de intrebare.

grindi Perchezitie la „Puica” lui Grindeanu!

Sorin Grindeanu, penetrat informativ de serviciul secret al MAI

Mai ales ca, de exemplu, dupa cum reiese din rapoartele intrate in poosesia noastra in urma perchezitiilor informatice derulate in cea de a doua parte a anului 2015 s-a stabilit ca pe computerul cu pricina s-ar fi redactat materiale continand datele reale de identificare ale unor martori, desi specificul activitatii ei profesionale nu justifica in niciun fel acest lucru. Astfel a fost accesata si identitatea reala a martorului NTG, cetatean strain si a familei acestuia, cu totii relocati international in Romania. De asemenea, tot din perchezitia informatica a computerului de serviciu la care aceasta avea acces in 2015 ar fi rezultat si faptul ca „de pe acest computer se redactau rapoarte clasificate privind martorii din program, printre care si un anumit inculpat, in prezent comisar sef la o alta structura, din lotul Barascu – ONPM”.

„Blestemul Puica”

Mai mult chiar, din notele informative pe care le vom prezenta si care vor zgudui nu doar clasa politica, dar si intregul sistem informational din Romania reiese ca aceeasi persoana „ a beneficiat in acest sens de recomandarile unor persoane influente, cu care intretine relatii intime in mod regulat, respectiv un om politic din cadrul PSD” si ne oprim aici deocamdata cu dezvaluirile. Cu toate ca, stranie coincidenta, „blestemul Puica” pare sa loveasca in continuare…

Nu ratati notele informative care declanseaza cel mai mare SEXGATE din istoria tarii si in care sunt dezvaluite politistele racolate si folosite apoi de catre DGPI pentru „agatarea” unor nume grele de la varful MAI, MAE, lideri politici si sefi de structuri informative!


3 comentarii to Perchezitie la „Puica” lui Grindeanu!

 1. legionarul cufurit

  Ha Ha Ha!esti penibil!..ce fitzuica de 2 bani!

 2. Vomitiv gratis

  Ordin de la penalul Dragnea? Penibil Tachitaaaa, penibil. Aveai un farmec înainte, acu ești doar o putoare dragnista.

  DNA, SA VINA SA VA IA!!!! 😉

  • Corina

   Tache mincinosul este un ofițer comunist sub acoperire, un acolit a lui Dragnea si a penalilor lui, in frunte cu dl.ministresa Leana de la Interne, niste dictatori mumii rămași din timpul lui Ceausescu.😀
   Toate cadanele lui Dragnea apar pe la tv…poate , poate o sa le sesizeze vreun “Suleyman”😀…dar tot ce e posibil sa le sesizeze DNA😉


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!