DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Pe cine ai denuntat pe 9 noiembrie, Carmen Dan?

Pe cine ai denuntat pe 9 noiembrie, Carmen Dan?

Autor:

Iata ca, in sfarsit, actuala putere politica a reusit sa-i arda cateva lovituri zdravene peste ”bot” statului paralel. Iar eroina coalitiei de guvernare este, fara doar si poate, Carmen Dan! Pentru ca ministrul de Interne a facut intr-o singura zi ce nu a facut tot PSD-ul si ALDE la un loc timp de doi ani! Astfel ca este mai mult decat salutar gestul fara precedent al lui Carmen Dan de a denunta mai multe dintre cele 59 de protocoale dezvaluite de noi si care formau ”tentaculele” administrative prin care ”caracatita” statului paralel acaparase statul de drept in Romania. Si, repet, pe data de 9 noiembrie Carmen Dan a denuntat buna parte din protocoalele prin care Ministerul de Interne era legat prin firele nevazute ale acestor documente secrete de structurile de Parchet si de serviciile secrete. Iar gestul lui Carmen Dan este cu atat mai de apreciat cu cat toate aceste protocoale pe care le vom enumera mai jos au fost denuntate unilateral, strict de catre Ministerul Afacerilor Interne, ele incetandu-si astfel efectele chiar incepand cu data de 09.11.2018! Asta desi toate celelalte parti semnatare, de la SRI si SIE pana la Parchetul de pe langa Curtea Suprema si DNA au tacut malc si nu s-au desolidarizt in vreun fel nici macar pana in ziua de protocoale…

 

capp enunt Pe cine ai denuntat pe 9 noiembrie, Carmen Dan?

Dragnea ar avea toate motivele sa fie mandru de Carmen Dan

Numai ca, surpriza si mai mare decat denuntarea protocoalelor este ca nimeni, dar absolut nimeni nu-si asuma acest merit real! Cand ar fi fost absolut logic ca actuala Putere sa defileze public cu decizia lui Carmen Dan, prima si singura dovada palpabila de pana acum ca, intr-adevar, PSD-ul chiar lupta cu statul paralel. Dar nu, toata lumea tace malc, nimeni nu indrazneste sas coata nici macar o vorbulita pe acest subiect, in frunte cu chiar Carmen Dan. De parca denuntarea ar fi mai secreta decat insasi secretizarea respectivelor protocoale! Si atunci  cum sa nu iti vina sa o intrebi pe Carmen Dan pe cine a denuntat cu adevarat pe 9 noiembrie, atunci cand practic a intrat de facto in istoria cel putin a  Ministerului de Interne, daca nu chiar a Romaniei postdecembriste. Dar uite ca denuntarea s-a facut in cel mai mare secret, nici macar initiatii sistemului neavand inca habar daca ea s-a datorat faptului ca s-a considerat ca protocoalele erau ilegale, nu mai erau de actualitate sau, Doamne Fereste, doar pentru a fi ”smenuite” astfel si inlocuite cu alte protocoale de colaborare… Asadar, felicitari pentru denuntarea protocoalelor care au ticalosit sistemul, Carmen Dan!

tudorel toader Pe cine ai denuntat pe 9 noiembrie, Carmen Dan?

Ministrul de Interne a lovit inaintea lui Tudorel Toader

Dar, totusi, de ce va este frica sa va asumati acest merit? Sau pur si simplu nu ati fost lasata sa treceti si la ”next level” al operatiunii? Pentru ca nu cumva in valva publica astfel creata sa nu se ajunga si la deschiderea unor anchete si audierea semnatarilor…? Cu totii, ce-i drept, nume grele ale sistemului, indiferent de barca politica in care se afla acum…? Ca doar nu o fi vorba de o modestie ”radicalizata”, care chiar nu are ce cauta in politica…

Astea au cazut!

Si pentru a nu fi loc de nicio indoiala cu privire la operatiunea ”blitzkrieg” declansata de Carmen Dan iata si lista cu protocoalele denuntate unilateral de catre ministrul de Interne intr-o singura zi.

augustin lazar 3 Pe cine ai denuntat pe 9 noiembrie, Carmen Dan?

Cele mai multe protocoale denuntate erau cu Parchetul General condus de Augustin Lazar

Cu precizarea expresa ca in urma decizie lui Carmen Dan, toate aceste protocoale care au fost in vigoare ani buni de zile si prin care s-au paradit poate inclusiv destine si-au incetat automat efectele incepand cu data de 09.11.2018.

1.   Protocol privind cooperarea intre Ministerul de Interne, Serviciul Roman de Informatii, Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie, Ministerul Finantelor Publice si Serviciul de Informatii Externe privind combaterea criminalitatii organizate si a coruptiei, a contrabandei, a evaziunii fiscale si a descoperirii societatilor comerciale fantoma.

2.   Protocol incheiat intre Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie si Ministerul de Interne privind punerea la dispozitia  Parchetului de pe langa Curtea Suprema de Justitie, la cererea acestuia, a unui numar de 6 camere lunar, respectiv 12 locuri, in caminul situat in Bucuresti, str. Paul Greceanu nr. 38, sector 2.

3.   Protocol privind cooperarea intre Ministerul Justitiei, Ministerul Public, Ministerul de Interne, Serviciul Roman de Informatii, Serviciul de Informatii Externe si Ministerul Finantelor in domeniul combaterii criminalitatii organizate si coruptiei.

4.   Protocol privind implementarea Proiectului Phare  RO2005/017-553.02.05 – ”Intarirea capacitatii institutionale a Romaniei de protectie a drepturilor de proprietate intelectuala si industriala” intre Ministerul Justitiei, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Ministerul de Interne – Inspectoratul General al Politiei Romane, Inspectoratul General al Politiei de Frontiera Romane, Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, Consiliul Superior al Magistraturii si Autoritatea Nationala a Vamilor.

5.   Protocol de colaborare nr. 385/C/2012 din 28.02.2012/nr. 55/2012 din 28.02.2012 incheiat intre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si Ministerul Administratiei si Internelor in domeniul consolidarii capacitatii institutionale in domeniul combaterii coruptiei.

6.   Protocol de colaborare nr. 533/C/2014 din 20 ianuarie 2014 incheiat intre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, MAI, SRI, ANAF –DGV, ANDM, ANSVSA, APMGR si ARPIM.

7.   Protocol nr. 989/C/2014 din 11.04.2014 si nr. 12/2014 din  04.04.2014 incheiat intre Parchetul de pe langa Inalta curte de Casatie si Justitie si Ministerul Afacerilor Interne  privind cooperarea in domeniul circulatiei rutiere.

8.   Protocol privind cooperarea intre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Ministerul de Interne si Consiliul Superior al Magistraturii nr.1426/08.09 2006 –MAI si nr. 821/08.09.2006 – CSM.

Protocoale care si-au incetat efectele strict pentru ca au fost denuntate de Ministerul Afacerilor Interne, ci nu pentru ca erau incheiate pe perioade determinate sau find inlocuite cu alte protocoale, cum s-a intamplat in alte cazuri.

Astea de ce au ramas?

Interesant este insa ca, totusi, Carmen Dan nu a recurs la ”tabula rasa”, deci nu a facut ”curatenie generala”, denuntand toate protocoalele din cele 59 dezvaluite de noi si in care Ministerul Afacerilor Interne este parte semnatara.

lauda Pe cine ai denuntat pe 9 noiembrie, Carmen Dan?

Oare de ce nu se lauda Carmen Dan ca a umilit statul paralel…?

Da, ce-i drept, au fost denuntate protocoale importante precum cel privind ”consolidarea capacitatii institutionale in domeniul combaterii coruptiei”. Sau cel al ”colaborarii in domeniul circulatiei rutier”, prin care procurorii beneficiau de favoritisme in trafic mai ceva decat demnitarii. Dar, totusi, alte protocoale nu au fost denuntate. Unele extrem de interesante. Cum este

”Protocolul de  colaborare privind cooperarea in situatia unor evenimente deosebite pentru ordinea si linistea publica, incheiat cu Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie” ; ”Protocolul de colaborare privind imbunatatirea activitatii de urmarire penala, incheiat cu Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie” ;

Tribunal sala de judecata Pe cine ai denuntat pe 9 noiembrie, Carmen Dan?

Procurorii fortau cu protocoalele in instanta

” Protocolul de colaborare privind metodologia de evidenta si circulatie a dosarelor intre Parchete si organele de cercetare penala din structura Ministerului de Interne, incheiat cu Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie” ; ”Protocolul de colaborare nr. 790/2005 incheiat intre Ministerul de Interne, Ministerul Justitiei, Inalta Curte de Casatie si Justitie si Directia Nationala Anticoruptie”, dar  mai ales ”Protocolul de colaborare nr. 861/C/2010 incheiat intre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si Ministerul de Interne  privind avcesul la bazele de date aflate in administrarea MAI”. Protocoale care, desi au dus in cele din urma la ”ingenuncherea” politistilor si punerea lor practic ”la cheremul” Republicii Procurorilor, inca nu au fost denuntate. Accentuand astfel si mai mult misterul in legatura cu denuntarile din 9 noiembrie…


9 comentarii to Pe cine ai denuntat pe 9 noiembrie, Carmen Dan?

 1. Andrei

  Așa a reușit Carmen Dan sa distrugă poliția romana,s-au ce mai era din ea,aceasta era principala instituție care trebuia să prevină ,sa descopere și să efectueze cercetarea penală a infracțiunilor.
  Acum o femeie tare ușoară,a făcut că poliția română să fie net inferioara poliției locale. Astfel crima organizata formata din Partidele politie, poate dura liniștită bugetul de stat și teroriza cetățenii care ar încerca să nu li se supună..
  Carmen va răspunde în fața poporului pentru acțiunea teroristă executată la manifestările diasporei..

 2. EMIGRANTUL
 3. Andrei

  Romania este o tara ocupata ,ocupație exercitată de autoritățile publice constituționale în interesul unei puteri străine(Rusia).Partidele politice rețeaua KGB – GRU și Crima Organizata..

  • Magureanu

   Corect. Carmen Dan, Dragnea, Dancila si altii sunt agenti crescuti de mici in folosul rusiei, tinuti in mare discretie provinciala pana acum doi-trei ani, cand au fost activitati pentru operatiunile finale de ocupare a statului roman. Si mai sunt si altii.

 4. Anonymous

  Ce lovitură de măiastră, de la sicritara!

 5. Sarpele cu Ochelari

  Carmen Dan, Dragnea, Dancila si altii sunt agenti crescuti de mici in folosul rusiei, tinuti in mare discretie provinciala pana acum doi-trei ani, cand au fost activitati pentru operatiunile finale de ocupare a statului roman. Si mai sunt si altii.

 6. cobe

  Johannus Mutalakus a fost crescut de mic sugator de bani din meditatii transcedentale de catre o tara germanica si in prezent lucreaza ca un inalt tradator in functia de general guvernator al Coloniei pentru prea binele celor care il au sub control total.Nu este greu,chiar foarte usor,ca sa fie condamnat pentru Inalta Tradare a tarii unde este numit de pupatorii lui sef al statului confortabil degeaba in inalta functie,mai ales in excursii prelungite,naveta la penala lui draga si casoaiele luate cu japca,indeosebi pentru continuatorul Grupului etnic nazist german.Mutalakul a facut si va mai face mult rau tarii,chiar mai mult decat machitorul basescu.

 7. Andrei

  Domnul cobe…și el este din aceiași școala..doar că fost la alta clasa..
  Autoritățile publice constituționale includ și președinția..

 8. un roman

  In fata cui sa raspunda Carmen Dan?In fata unor lichele si unor vagonzi din piata platiti sa faca gargara?In fata unor dezumazinati care nu mai au nimic omenesc in ei?Traiasca iohanis dezbinatorul!


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!