DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Pazea, Haineala vine sefa peste prefecti!

Pazea, Haineala vine sefa peste prefecti!

Autor:

Dupa seria de dezvaluiri din „National” cu privire la aparitia numelui sau in stenogramele interceptarilor in care Vasile Blaga ii cerea fostului ministru Dragos Tudorache sa aiba grija de Irina lui si sa o numeasca pe noi functii de conducere, „Chestorita Buldogului” a fost nevoita sa iasa la pensie, eliberand astfel influentul post din Ministerul de Interne de secretar de stat pentru relatia cu institutia Prefectului. Desigur, nu trebuie acum insa plansa Irina Alexe, cea care, la nici 43 de ani, s-a ales cu o pensie de peste 130 de milioane!

 

haineala Pazea, Haineala vine sefa peste prefecti!

Oana Schmidt Hăineală

Insa cu siguranta initiatii sistemului vor fi interesati de faptul ca, dupa cum sustin sursele noastre, cea care o va inlocui pe tehnocrata Irina Alexe va fi nimeni alta decat Oana Schmidt Haineala . Cea care, desi „executata” recent din functia de proaspat secretar de stat la Minsiterul Justitiei pentru presupuse legaturi cu filiera pe care a aparut controversata Ordonanta 13, este gata sa-si ia in primire noul post de la MAI. Si chiar daca sectia pentru procurori din cadrul CSM a reusit sa mai taraganeze numirea, amanand luarea unei decizii privind detasarea acesteia la Interne, Oana Schmidt Haineala ar putea opera o miscare „blitzkrieg”, renuntand ea singura la contestatia depusa si devenind astfel valida pentru a-si intra in paine ca noua „supervizoare” a prefectilor din Romania. Dintre care, dupa cum au aratat-o dezvaluirile din „National”, majoritatea nu raspund inca „pe linie de partid” la comenzile din Kiseleff…

„Doamna de fier”

Iar in conditiile in care, de la instalarea sa ca ministru de Interne, Carmen Dan a mers doar pe mana negocierilor, incercand sa aplaneze, atunci cand s-a putut, conflictele mai mult sau mai putin fatise dintre nenumaratele „fratii” din structuri,  se spune deja ca rolul pe care fosta membra a CSM si-l va asuma va fi cel de „doamna de fier” a ministerului.

alexe Pazea, Haineala vine sefa peste prefecti!

Pensionara Irina Alexe

Mai ales ca Oana Schmidt Haineala va trebui sa tina  in mana „viesparul” Prefecturilor, instituitii cheie pentru promovarea politicii guvernamentale in teritoriu. Plus ca aici vorbim nu doar de organizarea de „paranghelii” cu ocazia sarbatorilor nationale, ci mai ales de  congruenta unor interese politice si economice fabuloase. Pentru ca, sa nu uitam, prefectul este singurul care poate contesta si implicit suspenda deciziile unor primari sau consilii locale, chiar daca acestea s-au bazat pe intelegeri transpartinice!  Mai mult, recentele negocieri dintre PSD si ALDE privind impartirea posturilor de prefecti in teritoriu ingreuneaza si mai mult misiunea viitorului secretar de stat pe acest domeniu. In acelasi timp insa, surse din minister sustin ca experienta Oanei Schmidt Haineala si „duritatea” acesteia ar fi reprezentat cel putin o parte din argumentele care au dus la pentru unii inca surprinzatoarea decizie a lui Carmen Dan de a cere detasarea procuroarei la MAI. Mai ales ca vorbim aici de o cursa contracronometru, o parte din sistem fortand trimiterea acesteia in judecata pentru OUG 13, in timp ce sustinatorii actualei Puteri sunt foarte aproape de a reusi numirea acesteia drept sefa peste prefecti…


6 comentarii to Pazea, Haineala vine sefa peste prefecti!

 1. MIHAILA GIGEL

  Buna seara!
  Doresc sa ma informez cu privire la pensia mea
  Am facut o cerere dar am primit un raspums . Nu se poate
  Va rog sa interveniti pentru calcularea corecta a pensiei mele in perioada urmatoare stiind ca ati promiS deja date de la I.T.P.F. Iasi

 2. Magda

  E prea mult! 130 de milioane??!!!
  Dar ce-a făcut tanti asta?
  Diferențele salariale și/sau de pensii din România, au decalaje ce au la bază nedreptăți prin inegalități, ca de la Pământ la Lună!

 3. groza simona

  pe ce criterii de munca se dat pensile la noi??????
  sunt oameni cu 400 lei pe luna mii de oameni–ci cat D
  “dracu a lucrat asta, ca sa primeasca asa o sumaa???????
  pentru DUMNEZEU ESTE STRIGATOR LA XER!
  si nu este singura!–sunt procurorii –militari(fara razboaie), si miscari militare, unde suntem?

  cred ca toti isi bay joc de noi.

  ne si dorim sa nu mai fim –cu toti din grupul asta . nu vrea nuimeni sa ne spuan . care sunt crteriile de aprciere a munii- pentru pensie?
  si cati ani a lucrat “asta “-pentru o pensie asa de mare

 4. Sa se teama Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu la numirea ca secretar de stat privind supervizarea prefectilor este Oana Schmidt Haineala care vine mult mai tare din urma .Eu cred ca este o numire buna a doamnei Haineala.Felicitari.
  To afraid Liviu Dragnea and Calin Popescu Tariceanu at named that secretary of state looked supervisory prefects is Oana Schmidt Haineala when come more heavy off follow .I belived that is a name good a miss Haineala.Congrulation.

 5. marioara

  Oferta noua in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: pacurarumarioara1964@gmail com

 6. NASUL

  FAPTUL CA AJUNG IMPOSTORII , SEMIDOCTII, RETARZI,borfasii si banditii IN FUNCTII DE DECIZIE POLITICA , DE CONDUCERE SI DE ADMINISTRATIE PUBLICA SE DATOREAZA SI FAPTULUI CA, CANDIDATII SI ALESII NU SUNT TRIATI PE BAZA UNOR CRITERII DE INTEGRITATE SI PERFORMANTA ca in statele civilizate ale lumii SI NICI NU EXISTA OBLIGATIVITATEA DE INDEPLINIREA A PRAGULUI ELECTORAL DE PESTE 50% DIN CEI CARE AU DREPT DE VOT (alegerile trebuie repetate pana se obtine acest prag depasit de catre fiiecare ales) ca in tarile cu democratie veritabila. IN RO MAFIOTII CARE AU CAPTURAT SI VANDUT TARA DUPA 1990 fac legi pentru ei si pentru distrugerea neamului romanesc AU IMPUS DICTATURA HOTIEI. RO ESTE IN SITUATIA DE A MAI PUTEA FI SALVATA DOAR DE CATRE FORTE EXTERNE STRAINE.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!