DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Patriciu, suspectat ca a finantat organizatiile care i-au antrenat pe teroristii de la Boston!

Patriciu, suspectat ca a finantat organizatiile care i-au antrenat pe teroristii de la Boston!

Autor:

Dinu Patriciu a intrat in Liga I. Nu se mai ocupa de „gainarii” ca Rompetrol sau Mic.ro. El este suspectat ca, impreuna cu fostul premier georgian, a finantat organizatii din Georgia care i-au antrenat pe teroristii ceceni care au comis masacrul de la Boston!

 

DINU PATRICIU FANE 26 Patriciu, suspectat ca a finantat organizatiile care i au antrenat pe teroristii de la Boston!

Chiar daca si-a lasa nevasta si creditorii cu ochii in soare, uneori Dinu Patriciu stie sa fie marinimos

Escrocul international Dinu Patriciu este suspectat ca a sprijinit organizatiile din Georgia care i-au antrenat pe fratii Tarnaev. Si nu singur, ci impreuna cu fostul premier din tara respectiva, Lado Gurgenidze, care in prezent conduce Liberty Bank (banca la care Patriciu este asociat), impreuna cu Melanie Anne Chen, amanta magnatului roman. Gurgenidze este cel despre care „National” a dezvaluit ca, la solicitatea chinezoaicei, „aranja” cifrele in favoarea DP Holding si a ajutat la sifonarea unor sume uriase (bani lichizi!) din Romania, prin Liberty Bank of Georgia. Faptul ca Tamerlan Tarnaev, teroristul cecen acuzat de atentatul de la Boston, ar fi fost instruit in Georgia, l-a dezvaluit si presa din Rusia, citand surse din cadrul serviciilor de informatii de la Tbilisi. Potrivit pulicatiei izvestia.ru,Tamerlan s-a numarat printre cursantii taberelor de instructie ale serviciilor secrete din Georgia, organizate in colaborare cu Statele Unite. „Incepand din anul 2008, organizatia s-a ocupat de recrutarea tinerilor din regiunea caucaziana pentru a-i folosi la destabilizarea situatiei din Rusia, inclusiv prin atentate teroriste si stimularea miscarilor extremiste. In perioada desfasurarii acestor campanii de racolare, s-au cheltuit peste 2,3 milioane de dolari”, a dezvaluit izvestia.ru.

Are un ambasador american pe statul de plata

lado gurgenidze Liberty Bank1 Patriciu, suspectat ca a finantat organizatiile care i au antrenat pe teroristii de la Boston!

Fostul premier Lado Gurgenidze conduce in prezent Liberty Bank, detinuta de magnatul roman

Oficiali guvernamentali americani finanteaza asociatii nonguvernamentale cu nume sonore precum Atlantic Council. Este si cazul lui Richard Burt, fost ambasador SUA in Germania in perioada 1985-1989, pana cand a cazut Zidul Berlinului. Culmea, pe Burt nu il leaga de Patriciu doar asociatia Atlantic Council, ci si…banii. Fostul ambasador american este pe statul de plata al lui Patriciu, fiind angajat la firma pe care magnatul roman o detine la Londra.

Atlantic Council, la mana lui conu’ Dinu

 

Board-ul director al Atlantic Council este situat pe bulevardul 1 Mai din Capitala si, culmea, asociatia care are drept scop promovarea conducerii SUA si consolidarea relatiilor intre tarile NATO este folosita ca paravan de Dinu Patriciu, pentru ca acesta sa-si spele imaginea si sa-si creasca onorabilitatea. „National” detine dovezi cu ajutorul carora va demonstra ca Dinu Patriciu si-a folosit firme din Romania pentru a plati ilegal oamenii implicati in „afacerea Atlantic Council”. Spunem „afacere” pentru ca, intre timp, asociatia a devenit o afacere a lui Patriciu…

Vrea viza pentru SUA

boston9 Patriciu, suspectat ca a finantat organizatiile care i au antrenat pe teroristii de la Boston!

Fratii Tamerlan si Djohar Tarnaev au invatat in Georgia sa comita atentate teroriste precum cel pe care l-au pus in practica la Boston

Faptul ca a Patriciu a platit oficiali americani este demonstrat de probe, insa ramane intrebarea fireasca: de ce? „National” a aflat si acest lucru: pentru ca magnatul vrea sa plece in Statele Unite ale Americii, departe de dosarele penale si creditorii care il vaneaza.

ambassadors14002 Patriciu, suspectat ca a finantat organizatiile care i au antrenat pe teroristii de la Boston!

Richard Burt a fost ambasador in Germania in perioada 1985-1989, iar acum figureaza pe statul de plata al lui Patriciu

Si, intrucat a avut de mai multe ori interdictie de a intra in SUA, este lesne de inteles ca Patriciu n-are chef sa stea la coada la Ambasada SUA, pentru viza, laolalta cu muritorii de rand. Interesant va fi de vazut daca americanii se vor grabi sa-l adopte pe escrocul international Patriciu, tinand cont de faptul ca acesta a finantat gruparile din Georgia, unde s-au antrenat teroristii de la Boston.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-06-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!