DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Palatele isi impart americanii!

Palatele isi impart americanii!

Autor:

Pe 20 iunie dezvaluiam in exclusivitate planul secret convenit la Washington cu privire la infiintarea unei noi baze NATO, dar cu o componenta bazata preponderent pe fortele US Army pe teritoriul tarii noastre. Ca si locatia cea mai probabila a viitoarei unitati, undeva in „triunghiul” dintre Capitala, „buza” Dobrogei si Sudul Moldovei.

 

militari Palatele isi impart americanii!

Iohannis anunţă o nouă bază NATO

Si uite ca a venit si confirmarea, dupa doar cateva zile, cand „s-a  scapat” de la Cotroceni ca la urmatoarea sedinta CSAT s-ar lua in calcul si „infiintarea unei viitoare baze NATO, de catre americani, undeva in jurul Galatiului”. De asemenea, tot atunci cand am publicat informatia subliniam si faptul ca, in conformitate cu „foaia de parcurs” a noului „pact de coabitare”, cel caruia ii va reveni onoarea sa se impauneze si sa castige punctele aferente de popularitate in sondaje va fi seful statului, Klaus Iohannis. Care, iata, deja isi pregateste acum calea pentru a face „marele anunt” al convingerii americanilor de a infiinta o noua baza militara in Romania…

Unii cu militarii, altii cu investitorii

Trebuie deci sa ne pregatim de declararea hegemoniei, pe planul securitatii nationale, de catre un Klaus Iohannis care se va implica tot mai mult in domeniul politicii externe. Si care, pe langa aducerea militarilor americani, va muta si pe plan european, prin transformnarea tarii noastre intr-una din  primele state cotizante la PESCO, fondul special pentru crearea unei armate federaliste europene.

tudose Palatele isi impart americanii!

Guvernul îi aşteaptă pe investitori

In schimb, pesedistii care i-au cedat presedintelui acest rol vor lua „caimacul” pentru aducerea investitorilor americani in Romania. Si care, incurajati de catre noul cabinet de la Palatul Victoria, se pare ca vor fi tot mai multi si mai puternici, reprezentand o gura de oxigen nu doar pentru economia romaneasca, dar si pentru imaginea si credibilitatea premierului Mihai Tudose si a echipei sale. Asa ca, apele o data separate, fiecare din cei doi poli actuali de putere ai Romaniei isi poate vedea de respectarea „foii de parcurs” pentru ca parteneriatul strategic cu SUA sa fie cu adevarat resetat nu doar militar si geo-strategic, dar si din punct de vedere al investitiilor directe din partea colosilor financiari de peste Ocean.    
Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!