DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Pai ce-ai facut, mai „NeNe” Negritoiu?

Pai ce-ai facut, mai „NeNe” Negritoiu?

Autor:

Dupa cum „National” dezvaluia in exclusivitate cu doar cateva ore inainte, razboiul surd purtat intre Liviu Dragnea si Misu Negritoiu a rabufnit. Iar cel care a facut prima mutare a fost chiar presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, care, avand probabil informatii ca urmeaza sa fie „decapitat”, postul sau fiind „arvunit” de o ruda apropiata a liderului pesedist, a muscat „momeala” si a intrat la rupere.

 

ing Pai ce ai facut, mai „NeNe” Negritoiu?

Preşedintele ASF a condus ING în România

Asa ca, fapt fara precedent, colosul NN Pensii a trimis milioane de emailuri panicarde tuturor clientilor sai, anuntand „nationalizarea” pensiilor private! Si chiar daca autoritatile s-au regrupat si au dezmintit vehement acest zvon care nu are nici cel mai mic sambure de adevar, efectele s-au vazut deja, prin deschiderea unui nou „front” impotriva coalitiei de guvernare. Iata insa ca planurile lui Negritoiu, cel care a vrut sa le arate tuturor ca intr-adevar i se rupe de clasa politica romaneasca si mai ales de noua Putere de la Bucuresti nu s-au potrivit cu „socoteala” lui Dragnea, care a ripostat ca niciodata pana acum. Si care, odata cu amenintarile fatise de schimbare a conducerii ASF si „ultimatumul” dat Guvernului pentru a „intra” in NN Pensii a lasat sa se inteleaga ca ar sti de ce a procedat asa Negritoiu.

„Dedicatie” de la ING…

Si chiar daca Liviu Dragnea nu a spus-o, uite ca o facem noi: inainte de trecerea in fruntea ASF, Misu Negritoiu a condus o buna perioada de vreme ING Romania, inclusiv structura de pensii private care tocmai ce s-a transformat, anul trecut, in NN Pensii.cengi Pai ce ai facut, mai „NeNe” Negritoiu? Adica tocmai singura institutie financiara care „a pus botul” la vrajeala cu „nationalizarea”, alertand in scris milioane de clienti. Desigur, poate ca la mijloc o fi doar o stranie coincidenta, dar sa nu uitam ca, in 1997, Misu Negritoiu surprindea intreaga clasa politica, demisionand din Parlamentul Romaniei pentru a trece in privat, la banca anglo-olandeza ING Barings, unde a primit functia de corporate finance manager. In 1999 devenea vicepresedinte si director general adjunct al Bancii ING Romania, dupa care, la scurta vreme era numit chiar director general si presedinte al Comitetului pe Tara al ING Romania, grup financiar care includea ING Bank, compania de asigurari de viata si pensii ING Asigurari de Viata( Nederlanden), societatea de factoring ING Commercial Finance, societatea de leasing ING Lease si societatea de investitii imobiliare ING Real Estate Investment Management. In aprilie 2014 Misu Negritoiu era numit presedinte al ASF iar un an mai tarziu ING Asigurari de Viata si Pensii devenea …NN Pensii. Pai ce-ai facut, ma „NeNe” Negritoiu, chiar asa pe fata ai vrut sa-i arati pisica lui Dragnea, ca sa nu te schimbe cu varul de la Teleorman…?    
Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!